-
Zenit, CSKA'yı Affetmedi: 2-0
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde hafta içinde karşılaşacağı CSKA Moskova, Zenit'e deplasmanda 2-0 mağlup oldu.
Zenit 2-0 CSKA Moskova
Goller: Kezman (45' pen.), Bistrov (87')(Zenit)
Rusya Ligi'nin 23. haftasında, zirvenin 8 puan uzağında 39 puanla 3. sırada bulunan CSKA Moskova, 37 puanla 4. sırada yer alan Fatih Tekke'nin takımı Zenit St. Petersburg'a konuk oldu.
Ev sahibi ekip, hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ı ağırlayacak olan CSKA Moskova önünde ilk yarıda atak bir futbol oynadı. Fatih Tekke'nin sağ kanattan gelen ortaya vurduğu kafa direkten dönerken, 45. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Mateja Kezman, Zenit'in soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitmesini sağladı.
CSKA Moskova'dan 6, Zenit'ten ise 3 futbolcunun sarı kart gördüğü karşılşamanın ikinci yarısında, Fatih Tekke'nin ekibi, 87. dakikada Bistrov'la bir gol daha bularak sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan taraf oldu.
Bu skorla puanını 40'a çıkartan Zenit St. Petersburg, ligde CSKA'nın üstüne yükseldi.
goal
-
CSKA bu sene istenilen düzeyde değil.Mutlaka puan almalıyız bu deplasmandan...
-
Penaltıdan olsa dahi Kezman'ın gol atmasına sevindim.
-
Kezman zaten bi bizde penaltı kaçırdı
Oda nelere yol açtı 
-
Maçı izledim Zenit golü attı geri çekildi...Bystrov harika oynadı yalnız bu adamın geçemeyeceği defans oyuncusu yok...
Kezman da biraz toparlanmıs göründü iyi mücadele etti...
-
CSKA Moskova eski gücünden uzak.Zenit'in kazanmasına sevindim,her geçen gün daha çok sempati duymaya başlıyorum Zenit'e. 
Beşiktaş Moskova deplasmanından en kötü 1 puan alacaktır diye düşünüyorum.
Mesaj Yetkileri