Hedefim:En Kısa Sürede Gidebildiğimiz yere kadar gitmek,alınmadık kupa bırakmamak vs.vs.
Umarım Zevkli bir kariyer olur beni takip edin=)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Kuralları okudum, Onaylıyorum..
Hedefim:En Kısa Sürede Gidebildiğimiz yere kadar gitmek,alınmadık kupa bırakmamak vs.vs.
Umarım Zevkli bir kariyer olur beni takip edin=)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Kuralları okudum, Onaylıyorum..
Başarılar dilerim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Yine ilk mesaj benden çok hızlıyım ya![]()
Eskişehir yazmaya gerek yoktu başlık kendini anlatıyordu..![]()
başarılar.
başarılar.. es-es'te felaket başarılı olan bi arkadaşımız vardı.. sıra sende .. =)))
Başarılar hocam.
Gecikme için kusura bakmayın ss'ler kesinlikle bugün yayınlanacaktır.Teşekkürler=)
Haydi Berk çok beklettin bizi..![]()
Teşekkürler=)
Kardeşim hem baktım hemde tarattırdım öyle kişiler yok=)tahatto93 kardeşim yardımcı antrenörlerin Johann Tarcan ve Frank Uras mı
SaolasınPrince2005 Başarılar KArdesşim. Takipteyim.
Şimdi Geliyorcrane1994 Hala ss bekliyoruz
Ss eklesem nolur demekkiOghuse Adam ss eklemeden benden çok yorum alıyor, bundan sonra anlatım falan yok size![]()
Başarılar...![]()
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Eskişehir için baya hareketli geçti transfer dönemi.Daha çok genç,kaliteli ve dinamik isimlere yöneldi Eskişehir...Transfer bütçesini sıfırladık,Maaş bütçesi eksilerde ve diğer gelir giderler şuanlık eksilerde...Umarım ilerde başımıza iş açmaz bu eksilerİlk başta bütçemiz biraz artsın diye Anderson ve Emre Toraman'la yollarımızı ayırdık.Gelenlere ne demeli...Tam 6 adamla anlaştı Eskişehir...İşte Gelenler ve Gidenler
Yorumlardan sonra,Yeni Ss'ler
Cristaldo çok iyi transfer![]()
başarılar.
Daha iyilerini görmüştümklasik transferin daniskası.daha yaratıcı ol.
![]()
Öncelikle başarılar.Cristaldo iyi transfer,dianmik bi orta saha işini çözer![]()
Bilmediğimiz transferler yap Berk![]()
Saol=)crane1994 Cristaldo çok iyi transfer
Saolasın.cemre29 başarılar.
Daha iyilerini gördüysen bizede söle bizde yapalım yağızmagirus Daha iyilerini görmüştümklasik transferin daniskası.daha yaratıcı ol.
Yaratıcılıkta her insanda olan bir kabiliyet değildir
Teşekkürler dostum fakat daha çok forvette düşüneceğim cristaldo'yu..12367896 Öncelikle başarılar.Cristaldo iyi transfer,dianmik bi orta saha işini çözer
Bilmediğimiz derken illa elin Afrikasından regen filan mı çıkarmamı bekliyorsun bunlarla yetinCorpus Bilmediğimiz transferler yap Berk![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Defansta sıkıntı yaşayan Eskişehirspor büyük bir başarıya imza attı.Vucko'nun uzun süre sakatlanması ardından stoper arayışlarına geçen Eskişehirspor Duillo ile anlaştı.Kendisi bonservis bedeli ödenmeden gelmiştir...Duillo'nun profili:
![]()
Last edited by Börk : 01.Ekim.2009 at 02:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
aldıgın son bresilyalı iyimiş hangi mevkiye daha yatkın ?
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Son brezilyalı stoper.Transferler klişeEs-Es'imizi yi yerlere getir.Başarılar...
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Duilio stoper'de harikalar yaratır transferler klişe ama başarılı yani herkes alıyorsa bu adamları bi bildikleri var ki alıyorlar..Parejo için bknz: Benim Kariyer
Transfer güzel bu takımla ilk yıl avrupa sonrası için başarı gelebilir.
Transferler yerinde olmuş.İlk 5 istiyoruz![]()
ne ilk 5 i şampiyon olmazsak bu taraftar istifa bekliyor![]()
Duillo yu beğendim.TSL için yeterli fakat Şampiyonlar ligi için yetmez![]()
Stoper diye aldık stoperde de bulunması gerek özellikler var=)Prince2005 aldıgın son bresilyalı iyimiş hangi mevkiye daha yatkın ?
İnşallah teşekkürler=)Lim10 Son brezilyalı stoper.Transferler klişe.Es-Es'imizi yi yerlere getir.Başarılar...
Parejo'da klişeOghuse Duilio stoper'de harikalar yaratır transferler klişe ama başarılı yani herkes alıyorsa bu adamları bi bildikleri var ki alıyorlar.. Parejo için bknz: Benim Kariyer![]()
Son tüm Top 5 ler kurban olsun TolgaTogiii Transferler yerinde olmuş.İlk 5 istiyoruz
Fazla uçma istersenHaygary ne ilk 5 i şampiyon olmazsak bu taraftar istifa bekliyor
Şuan Cl hakkında bir iddamız yok Tsl başarılı olmak ilk hedefCorpus Duillo yu beğendim.TSL için yeterli fakat Şampiyonlar ligi için yetmez
Hazırlık kampını asistanım yaptı=).Transferden vakit bulamadık.Kampın yararlı geçtiğini düşünüyorum,bol bol kondisyon depoladık=)...
Ligdeki ilk maçımız Kocaelispor ne olur dersiniz???
5 olur 6 olur.
Kamp güzel geçmiş.Ligede Kocaeli'yi yenerek iyi başlarsın inşl.
3-1 yenersin Kocaeliyi.
Ligin ilk maçından bol pozisyon bulduk girdiğimiz pozisyonları değerlendirince Kocaeli deplasmanında kazanmayı bildik Mutluyuz
Bol pozisyonon bulduk tabi pozisyonların kalitesi mi desek şans mı desek bilemiyorum.Taraftarımızın önünde kaybettik özür diliyoruz