ArkadaşLar kimse konuyu açmamış maç başLadı,resimLer feLan düzenLenir artık..
8.dakikada Nihat'ın ayağından buLduğumuz goLLe 1-0 öndeyiz...
ArkadaşLar kimse konuyu açmamış maç başLadı,resimLer feLan düzenLenir artık..
8.dakikada Nihat'ın ayağından buLduğumuz goLLe 1-0 öndeyiz...
süpersin Nihat. Uzaktan attı galiba....
Yeter Yıldırım Demirören Yeter !
Nihat attı, BAŞIMIZA TAŞLAR YAĞACAK!!!!!
Of of of harika bir goL Bobo..
Toraman-Ernts-Tabaka ve Bobo harika hazırLanmış bir goL..
taBATA
2 ASİST![]()
Yuh nasıL kaçyı o goL ya,Tabata ya pas at ya tam vur yahu..
Haftaya ligin en zor deplasmanlarından birinde Beşiktaş savunmasının en önemli 3 oyuncusu Ernst,Sivok ve Ferrari oynayamayacak.
Kasımpaşa beraberliği kaçırdı.Tebrikler Beşiktaş.
Üst bitti.
Düştüğümüz haLe bak yahu..![]()
Üst biter mi bu maç yahu yattı kupon![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Günü kurtardık ama Eskişehir maçına cezalılarla nasıl çıkacaz bilmiyorum.
Maçın son 15dk bölümüne yetişebildim. Genel anlamda çok fazla yorum yapamayacağım fakat 2-0 üzerine geriye çekilmesi ve kasımpaşa'nın daha topla oynaması üstelik son dakikalarda gelen kayıplar... Önümüzdeki hafta Beşiktaş özellikle defansif anlamda çok sıkıntı çekecek
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Ernst yok, Sivok yok, Ferrari yok takımın en formda 3 oyuncusu .
Nihat geri dondü, ismail kötü oynadı gercekten . Takım mac boyu kötüydü özellikle 9 kisi kaldıktan sonra iyice yaslanın geri.
Ama protestoya devam , yonetim istifa!
Maçın sonunda topla oynnama %42 ye %58 Kasımpaşa lehineydi![]()
Bugün gerçekten iyi oynamadık.Bunu sebebi çok açık.İ.Toraman'ın önlibero oynaması.Girdi stoperlerin içine.Bobo,Nihat,Yusuf ne önde basıyorlar ne geri dönüşleri var...
40 metrelik alan kaldı Ernst'e.Kasımpaşa rahatça top gezdirdi buralarda.Toraman'ın yerinde Fink oynasa bunlar olmayacaktı...
Tabata 2 asist yaptı.Bobo'nun golüne asisti mükemmeldi.Çıktığı dakikaya kadarda sahanın en çok koşan oyuncusuydu.Bir geride bir ileride.Denizli maçındaki iyi oyununu sürdürdü...
Nihat aradığı golü buldu sonunda.Keza Bobo'da...
İyi oynamadık ama birçok gol pozisyonu vardı.Bobo'nun direkten dönen.Serdar ve Uğur'un 2 metreden atamadıkları.Tabata'nın ve yine Nihat'ın pozisyonları.Ama Kasımpaşa'da baya pozisyon buldu...
Kartlar doğruydu...
Haftaya ligin başından beri takımın değişilmezleri,demirbaşları Ferrari,Sivok ve Ernst olmayacak.İşimiz baya zor...
Nihat çıkarken oyuna Deli yerine Nobre girse en azından ilerde top tutardık çok yanlış bir değişiklik oldu ve kötü kayıplar verdi.Beşiktaş.
Ernstin ilk sarısında kırmızı görmesi gerekiyordu ama ferranin pozisyonu kirrmiziysa Servet ve lugano her hafta kırmızı görmesi gerekir. Böyle ucuz pozisyona kırmızı kesinlikle gösterilmez.futbol yetenek ama herseyden önce fizik oyunudur. Bu kadar itmeye faul olursa Muhammet şimdi çıksın oynasın.
O pozisyon çok saçma geldi bana. Geçen sene Kadıköyde oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçı vardı. Orda Song Roberto Carlos'a bir hareket yapmıştı ve hakem direk devam etmişti. Dün akşam Ferrari'nin yaptığı daha yumuşak hareketti ama hakem kırmızıyı çıkardı.
Beşiktaş korkak oynuyo. Puan kaybında taraftarın tepki göstereceğini biliyolar ve gol attıkları anda çekiyo takımı Mustafa Denizli. Kasımpaşa takımı biraz daha becerikli olsa maç berabere bile biterdi. Gelecek hafta Eskişehir maçı var ve 3 önemli eksik var. Eskişehir maçı kabus gibi geçecek Beşiktaş için.
Kasımpaşa aslında penaltıdan sonra 7 dakikalık sürede golü bulabilirdi ama topu ileriye taşıyamadılar.Top çeviriyorlardı kendi aralarında
Beşiktaş haftaya çok sıkıntı çekecek tahminimce.Çünkü Eskişehirspor'un hücum hatti ligin önemli hücum hatlarından biri.Bakalım Beşiktaş Ferrari-Sivok ve Ernst'in yokluğunda neler yapacak..
İyi top oynadığımız söylenemez, ama gerekli pozisyonları yakalayıp golleri bulduk. Galip gelmek önemliydi şu haftalarda ve bu maçı da 3 puanla atlattık. Hakemin her iki kartta da ağır kararlar verdiğini düşünüyorum. Zaten, niyeyse bize gelince peynir, ekmek gibi çıkıyor kartlar. Tribünlerin, gollere kadar takımı destekleyip gollerden hemen sonra yönetimi protestosu ise manidardı. Haftaya Eskişehirspor maçında Sivok, Ferrari ve Ernst olmadan nasıl bir kadro çıkacak sahaya merak ediyorum. Ayrıca, Nihatla Bobo'nun gol orucunu bozması da gecenin iyi olaylarındandı. Tabata ise, yaptığı 2 asistle yüzleri güldürdü, böyle devam ederler umarım. Tebrikler Beşiktaş'ım.
Maçın özetini seyredebildim.Maç hakkında çok fazla fikrim yok yani..Nihat ve Bobo'nun golle tanışmaları güzel,Tabata'nın 2 tane asist yapması güzel,üst üste galibiyetler almak güzel,yavaş yavaş yukarıya yaklaşmamız güzel,haftaya savunmanın 3 bel kemiğinin olmayacak olması kötü..Allah yardımcımız olsun..İnşallah bu galibiyet serisi daha uzun bir süre devam eder..
So what?
Saike