1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Transfer Saçmalıkları

Nesil
    2006

Default Transfer Saçmalıkları

Merhaba;

Böyle bir transfer günümüzde gerçekleşmesini bırakın, hiçbir gazetede asparagas haber olarak bile yazılmaz. Şok geçirdim bu transferi görünce...

Del Piero_10 Misafir

Bende de Real Madrid Necip Uysal'ı aldı ama dendiğine göre full sürüm ile bu transferler ortadan kalkacak.

Orkun Neyse,Ben Süleyman Hamidou Transferini Duydum&Gördüm.(SS Olarak Başka Bir Forumda)

Evet demo diye kisitli sayida oyuncu var. Onun icin boyleymis. Full surumde ustune para versek orkunu yine almazlar

Kaç defa açılandı

Demoda data küçük olduğu için bu tür transferler oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

2009'da da buna benzer olaylar çok sık oluyordu özellikle Türk kaleciler açısından.Ama bu kadarı olmamıştı ve full sürümde umarım tamamen düzelir bu olay.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Demoda sadece Türk ligi açıldığı için bu durumun gerçekleşebileceği söylendi ancak bende sadece İmgiltere ligi açık olduğu halde Real Madrid, BJK'ten Necip diye genç bir oyuncuyu transfer etti.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Çok ilginç transferler olmuş ben rastlamadım ama full sürümde çözülür heralde

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Wederson View Post
    Demoda sadece Türk ligi açıldığı için bu durumun gerçekleşebileceği söylendi ancak bende sadece İmgiltere ligi açık olduğu halde Real Madrid, BJK'ten Necip diye genç bir oyuncuyu transfer etti.
    Bu kaleciler icin ozellikle gecerli.

Ancak tabii buyuk kulupler genc yaslarda yuksek potansiyelli oyunculari da alabiliyorlar.

demoda fazla oyuncu yok dıye olmustur yoksa böyle bir saçmalık görsem açar cm ye başlarım açık konusuyım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Necip Uysal'ın p.a sı -9.

Yani demodaki sayılı geleceği parlak oyuncu.. Ondan olmalıdır diye düşünüyorum

Benim bildiğim türk -9 pa lı oyuncular şunlar

Sercan
    Batuhan
    Emre Çolak
    Necip Uysal
    Sentugo.

Necip istinasız her oyunda Real'e gidiyor.Bunun dışında kaleci saçmalığına da aynen devam...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Öyle deme benim oyunumda gitmemişti mesela..
    Sentugo.

Bende Orkun Barcelona'ya, Süleyman Hamidou AC Milan'a, Hasagiç Juventus'a transfer oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Kahramanmaraş

Arkadaşlar demoda böyle şeyler her yıl oluyor. Sürekli aynı şeyleri yazmak bir sonuç vermeyecek bize. Orjinal oyun çıkınca görecez her seyi.

ya arkadaşlar birazcık objektif olalım cm de nasıl oluyosa hatalar fm de de olucaktır nedense herkez fm ye sarmış gidiyo bence çok çocukça senelerdir aynı oyunu oynarsan tabiki o oyunu değiştirmezsin bu managerlik oyunlarının başlangıcı cm ile idi cm varken fm yoktu ama şimdi ikiside var ikiside süper hiçbir şey zaten mükemmel olamaz katılan varmı ??

Nesil
    2006
    Yer
    Somewhere i belong

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    ya arkadaşlar birazcık objektif olalım cm de nasıl oluyosa hatalar fm de de olucaktır nedense herkez fm ye sarmış gidiyo bence çok çocukça senelerdir aynı oyunu oynarsan tabiki o oyunu değiştirmezsin bu managerlik oyunlarının başlangıcı cm ile idi cm varken fm yoktu ama şimdi ikiside var ikiside süper hiçbir şey zaten mükemmel olamaz katılan varmı ??
    Burda bi düzeltme yapamadan geçemeyeceğim.
    Yıllar önce sadece CM varken Sports Interactive ve Eidos ortak yapımıydı. Daha sonra anlaşmazlıklar nedeniyle ayrıldılar ve isim hakkı Eidos un elinde olduğu için o şekilde devam ettiler, yalnız oyunun asıl mutfağında bulunan Sports Interactive'dir. Ve aslında cm sadece isim değişerek fm olarak yoluna devam etmiştir birkaç yenilikle. Eidos ise biraz daha büyük düşünüp oyunu çok değiştirdiler ama herkesin hemfikir olabileceği gibi radikal değişiklikler çoğu zaman ters etki yapabiliyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Yaptıkları kampanya ile antipatikleştiler. Şimdi de "madem bize orjinal alın diyorsunuz, siz doğru düzgün oyun yapın" diyenlerin çıkması gayet doğal.

Yaptıkları hatalar daha çok göze batıyor. Ve haklılar da bunları diyenler bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

quick startta yalnızca tsl açık olduğundan oluyo bu sorun bütün eksiklerini ordan alıyolar. yazılan bütün transferler gerçekleşti bende de bi de aykutu en son barca,real,münih,manchester istiyodu

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Bende Ömer Çatkıç Barcelonaya transfer oldu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ayhan Akman 5 milyon euroya Benfica'ya ftansfer oldu..
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri