1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Scolari Türkiye'yi İstiyor

Default Scolari Türkiye'yi İstiyor

Özbekistan'ın Bunyodkor takımını çalıştıran Luiz Felipe Scolari, Türkiye Milli Takımı'nın başına geçme adına yeşil ışık yaktı.

Cihan'a özel açıklamalarda bulunan Brezilyalı ünlü teknik direktörü Scolari, "Teklif olursa değerlendiririm." dedi.

Brezilyalı teknik adam Scolari, Türkiye'ye övgüler yağdırdı. Çalıştırıcılık kariyerinde Türk Milli Takımı'yla karşılaştığının olduğunu da hatırlatan Scolari, Türkiye'yle, futbolcu ve çalıştırıcı düzeyinde dostluk ve arkadaşlık bağlarının olduğunu kaydetti.

ADIMIN ANILMASI SEVİNDİRİCİ
    Ünlü çalıştırıcı Scolari, Türkiye'de adının milli takım çalıştırıcılığı göreviyle anılmasının ise kendisi açışında sevinç ve memnuniyet verici olduğunu belirtti.
    Milli takımın başına geçme konusunda henüz kendisine yapılmış bir teklifin olmadığını dile getiren teknik adam, herhangi bir girişimin de söz konusu olmadığına vurgu yaptı. Scolari şöyle konuştu;

"Gördüğünüz gibi Bunyodkor'da görevimin başındayım. Türkiye'de adımın milli takımla anılması beni çok memnun etti. Ama bir kez daha yineleyeyim bana gelmiş bir teklif yok."

TÜRKİYE'DE ÇALIŞMAK HER ÇALIŞTIRICININ İSTEĞİ
    Türkiye'nin sadece futboluyla değil futbol hayatındaki imkanlarıyla göz dolduran bir ülke olduğuna dikkat çeken Scoları, ''Türkiye futbol dünyası bakımından çok elverişli bir ülke. Çalışma imkânları çok hoş. Futboldaki mevcut yapısı çok mükemmel. Bir kez halkı futbolu çok seviyor. Her kulübün harika imkânları var. En son Türkiye'yi Avrupa 2008'de takip ettim. Harikaydı. Müthiş bir takım ruhu ve hırsı vardı. Her çalıştırıcı böyle bir ülkede ve böyle bir takımda ve böyle bir toplumda çalışmak ister." değerlendirmesinde bulundu.

TÜRKİYE'DEN GELECEK TEKLİFİ DEĞERLENDİRİRİM

Hali hazırda Bunyodkor'da olduğunu ve herhangi bir takım veya kulüple bir görüşmesi veya yeni bir ekibin başına geçme gibi durumun söz konusu olmadığını belirten Scolari, Türkiye'den gelecek bir teklife ise yeşil ışık yaktı.
    Ünlü çalıştırıcı, olası teklifle ilgili soru üzerine ise, ''Türkiye'den gelecek teklifi memnuniyetle değerlendiririm. Öncelikle şu anda bağlı olduğum ve anlaşmanın devam ettiği Bunyodkor kulübü yönetimiyle durumu görüşürüm. O yüzden 'mış-mış'lardan ibaret söylentilerden ziyade' kesin ve net teklif taraftarıyım." şeklinde konuştu.

Scolari, şu anda Bunyodkor'ın gelecek sene projesiyle uğraştığını dile getirdi. Brezilyalı teknik adam, ''Hedefim bulunduğum kulüp ve çalıştırdığım takım için başarılı olmaktır. Öncelikli görevin şimdiki kulübümü ve takımımı düşünmektir.'' dedi.

BİLDİĞİM SCOLARİ'YE GELMİŞ TEKLİF YOK
    Scolari, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kendisiyle temasa geçtiği şeklindeki iddialarla ilgili de, "Eğer teklif yapılıp ve temas kurulmuşsa bu başka bir Luiz Felipe Scolari olmalı. Benim bildiğim Scolari şu anda burada. Ve kendisine Türkiye'den gelmiş bir teklif de yok. Herhangi bir girişim de söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

Brezilyalı çalıştırıcı konuşması sonunda, "Size ve Türkiye Milli Takımı'na başarılar diliyorum. Her zaman Türk futbolunun taraftarı ve destekçisi olacağım." dedi.

İNTERNETSPOR

YORUMUM: SCOLARİ İLE TERİMİN ARASININ ÇOK İYİ OLDUĞUNU HEPİMİZ BİLİYORUZ EĞER TFF YÖNETİCİLERİ TERİMLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULARSA VE İLLA YABANCI ALACAKLARSA SANIRIM BU SCOLARİ OLAYI GERÇEK OLACAK GİBİ SİZ NE DERSİNİZ?
    Last edited by BaGa TaRKaN : 21.Ekim.2009 at 19:46 Reason: Başlıktaki Türkiye'den Sonra 'yi Takısını Kesmeyi Unutmuşum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Scolari zeki birisi Brezilya'nın başındayken oyunculara Savaş Sanatı(Sun Tzu) kitabını okutmuştu

Ancak ben yine de yabancı hocaya karşıyım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Milli takımda hiç istikrar yok bir Avrupa şampiyonasına gidiyoruz güzel sonuçlar alıyoruz diğer şampiyona katılamıyoruz ki bu Dünya Kupası için de geçerli.Acaba sorun hocalarda mı yoksa zamanı geçmiş topçuların hala takımda olmasından mıdır? Gerçi bu topçularıda hoca çağırıyor milli takıma..Neyse yabancı hoca kararına ben olumlu bakıyorum..Yabancı hoca gelecekse Scolari bunların arasından en iyisidir bence..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer bunları scolari söylemişse teklif gelirse direk kabul eder

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Benim Dünya üzerinde yeşiL ışık yakabiLeceğim tek yabancı isim ScoLari dir. Başkası yaLan.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Benim Dünya üzerinde yeşiL ışık yakabiLeceğim tek yabancı isim ScoLari dir. Başkası yaLan.
    Hiddink ve Scolari zaten adeta milli takım çalıştırmak için yaratılmış.

scolari iyi bi teknik direktör maçları alıyor ama sıkıcı futbol oynatıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sıkıcı oynatsında maçları alalım

Şu durumda Fatih Terim'e alternatif bir yerli teknik direktör olmadığını düşündüğüm için Scolari gelirse çok sevineceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hiddink olmazsa -ki olmayacak gibi gözüküyor- Scolari iyi bir tercih olur.Milli takım tecrübesi üst düzey isimlerden birisi.Başarılarıda var..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kabülümdür iyi seçim olur

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yılmaz Vural dururken Scolari kimmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Milli Takıma Yabancı Antrenör İstemiyorum!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Scolari'nin üstü çizildi!

Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim'in istifası sonrası yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Türkiye Futbol Federasyonu acele etmiyor.

TFF Başkanı Mahmut Özgener, "Acele etmiyoruz. Vaktimiz var, kısa sürede önümüzde turnuva yok. Ama çok bekleyecek de vaktimiz yok. Titiz davranmamız gerek, çünkü Türk futbolu adına verilecek önemli bir karar. Kısa sürede de olmaz, uzun süre de olmaz" ifadesini kullandı.

Adaylar arasında ismi geçen Scolari'ye TFF yetkililerinin sıcak bakmadığı, Özbekistan'da çalışan Brezilyalı hocanın son dönemde medyaya sık sık bu konuda açıklama yapmasının sıkıntı yarattığı ve isminin üzerinin çizildiği, Joachim Löw ve Guus Hiddink'in isminin öne çıktığı öğrenildi.

28.10.2009

Kaynak : Sabah

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Joachim Löw ile Hiddink'i de getirmek çok zor.Scolari bize gelebilecek en iyi isimlerden birisi gibi duruyor.Lucescu'nun da hala iyi bir tercih olacağını düşünüyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Scolari'den iyisini getirebileceğimizi düşünmüyorum. Yabancı gelecekse Scolari veya Lucescu ayarında biri gelsin. Bizim yerli hocalarımızın seviyesinde birinin gelmesini istemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

Hidding varya hayro..yapma gözünü sevem
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri