Sivasspor
Beraberlik
Gaziantepspor
"YÜCE ATATÜRK"
Gaziantep için kolay maç gibi duruyor. 0-2 gibi bir skor bekliyorum. Julio Cesar'ın golleriyle kazanacaktır.
Çağdaş'a katılıyorum Sivasspor hala toparlanamadı ve Gaziantepspor'da Fenerbahçe'yi yenmenin moraliyle 0-1 yada 0-2 kazanır...
Ben ikinizede katılmıyorum.Bu maç berabere bitecek gibi.Ama Gaziantep son maçtan dolayıda formda.Zor maç olur ama berabere bitecek gibi.
02 gibi görünüyor bu maç.
Sivas kazanir zorda olsa![]()
Sivas'ın yeni antrenörü evindeki ilk maçı kaybetmek istemeyecektir. Beraberlik ağır basıyor. . .
Sivasspor'un üst sıralara tırmanma adına bu maçta patlama yapacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Gaziantepspor alır diyorum.
Gaziantepspor Fenerbahçe'yi yendiği için 1 haftadır havalardadır, Sivasspor'un daha iyi hazırlanmış olacağını düşünüyorum. Sivas evinde kaybetmeyecektir.
"YÜCE ATATÜRK"
10 olur bu maç
Sivasspor kazanır diye düşünüyorum..
Taraftarımızın Desteğiyle 4 Eylülden İnşallah Galibiyet İle Ayrılırız
Başarılar Yiğidom
Gaziantep hayırLısıyLa bu maçtan gaLibiyetLe ayrıLacaktır..
Geçen Senenin Hesabını Soracağız İnşAllah
12 olur bence bu maç, berabere bitmez.
Sivasspor 3 - 0 Gaziantepspor
Musa Aydın
Cihan Yılmaz ( 2 )
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İlk yarı her iki tarafta kötü idi. Sivas ikinci yarıda attığı goller ile maçı kazanmayı bildi. Julio Cesar'ın iki topu direkten döndü.
Bu maçla birlikte Sivas artık çıkışa geçer diye düşünüyorum nitekim kazandılarda.Ama geçen seneki gibi olacağını zannetmiyorum.
Helal Olsun Sivasım İşte Sivas Bu İnşallah Toparlanacağız
Böyle Oynayın Canımız Feda Olsun Size
İnadına SivaS!!!
Beklenen sonuç, büyük takımdan 3 puan alan takımların 1 haftayı yatarak geçirmesi. yatarak derken antreman olarak değil, kafa olarak iyi hazırlanamamaları. Julio Sezar'ın her vurduğu girmiyormuş demek ki, bizim maçta da girmeseydi ya.
Bülent Uygun kalmış olsa yorumum daha farklı olurdu ama şu aşamada devre arasına kadar Sivas oynadığı oyunu önemsemeden sadece kazanmak isteyecektir. Devre arasında yeni hocası istediği takviyeleri yapabilirse takıma düşme hattının çok uzağında sezonu tamamlarlar.
"YÜCE ATATÜRK"
Hiç bi tahminim tutmaya devam ediyor, hadi bakalım ben böyle değilimdir ama neyse..
Bugün Müthiş Bir Maç Çıkaran Başta Musa,Erman,Petkovic,Cihanı Ve Tüm Futbolcularımızı Kutluyorum Takımımıza Güzel Destek Veren Hemşerilerimide Kutluyorum
Haftaya Oynanacak Galatasaray Maçında İstanbuldaki Yiğdolar İnşAllah Yanlız Bırakmaz Bu Takımı
Tekrardan Tebrikler Sivasım
Beklediğim gibi Sivas kazandı ve bu galibiyet çok iyi oldu onlar için..
Sivassporun sittin sene kazanamayacağı maçtır.İlklerin takımı olan Sivas,ligde yakaladığı büyük başarıdan sonra küme düşme başarısınıda gösterecektir.
Antep Saint Germain alır bu maçı.
Edit: Diye düşünüyodum ancak GS maçı hezimeti ve üstüne uyku adamı böyle rezil edebiliyor![]()
Tahmin oyununda da sivasa vermiştim.. Kazanmışlar, tebrikler sivas..
Helal olsun yiğidolara.Çıkış maçımız olacak inşallah