1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Array Access Out Off Bounds

Exclamation Array Access Out Off Bounds

arkadaşlar oyun bu hatayı verdi tamam dememe rağmen 20-30 defa sorun karşıma çıktı ardından oyun pencere moduna geçti şimdi düzeltemiyorum .. !!!
    Last edited by kcba : 03.Kasım.2009 at 02:51

bana da geldi. 3-4 kere pespese ok'a basinca sorunsuz sekilde devam etti.

Mac ortasinda 2-3 macta bir devamli karsima cikiyor. Ok diyince devam ediyor. Her mactan once oyunu kaydetmek zorunda kaliyorum. Sinir oldum

Nesil
    2006

Sorununun çözümünü bilen arkadaşımız var ise buraya yazar. Ama bu hafta bütün Football Manager oyunlarında çıkıyor. Benim bildiğim kadarı ilede çözümü bulunamadı.

Exclamation warning

oyunda maç başladıktan biraz sonra warning başlıklı "array acces out of bounds" diye bişi çıkıyo ve oyun pencere moduna geçiyor yardımcı olabilirsenz çok sevinirim

aynı sorun için bende bi kaç konu aşağıda konu açmıştım "array acces out of bounds" başlığı ile arada bi çıkan bişi kaydet çık gir tekrar başla en güzel çözüm

Nesil
    2006

Aynı sorun yaşandığı için konuları birleştirdim.

Konu hakkında geniş bir araştırma yaptım , bu problem oyuna eklediğimiz yamalardan kaynaklanıyor ..En azından bende bu sebepten kaynaklanıyomus. yamayı sildim ve bir daha aynı hatayı almadım.. Bilgilerinize

teşekkürler capkin84 ama seninde bildiğin gibi oyun yamasız olunca tuzsuz yemeğe benziyo

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Yamalarla alakası yok...Bende yama olmamasına ragmen hatayı veriyor...Herkes bu hatayı alıyor...Ve çözümünü bilen birileri de yok sanırım...

Quote Originally Posted by kcba View Post
    teşekkürler capkin84 ama seninde bildiğin gibi oyun yamasız olunca tuzsuz yemeğe benziyo
    Haklısın ama hata vermeyen yamalarda olabiliyor.Onları kullanmak lazım...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    Yamalarla alakası yok...Bende yama olmamasına ragmen hatayı veriyor...Herkes bu hatayı alıyor...Ve çözümünü bilen birileri de yok sanırım...

Yazdığım mesaja bakarsan bende bu sebepten kaynaklandığını söyledim. Yamalarımı değiştirdim ve 2 sezon oldu daha önce maç başına aldığım bu hatayı artık almıyorum...
    Bu arada yama derken logo bile kullanmıyomusun ?
    Last edited by capkin84 : 09.Kasım.2009 at 18:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Editörde bir kaç değişiklik yaptıktan sonra ben de almaya başladım o hatayı editörle oynamadan önce hiç almadım 5 sezon falan oynadım. muhtemelen editörle alakalı olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Sanırım türce yamadan kaynaklanıyr ben türkce yamayı kurduktan sonra almaya basladım cünkü

evet evet kesinlikle türkçe yamadan sorunun tek çözümü türkçe yamasız oynamak

Quote Originally Posted by Castlevania View Post
    evet evet kesinlikle türkçe yamadan sorunun tek çözümü türkçe yamasız oynamak
    Arkadaşlar henüz türkçe yama çıkmadı sitemizde... Belliki bazı arkadaşlar başka sitelerden yükleme yapmıslar... O yükleyen arkadaslar hata alıyolarsa o siteye bi daha göz atsınlar diyorum...)))
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sekilaso View Post
    Sanırım türce yamadan kaynaklanıyr ben türkce yamayı kurduktan sonra almaya basladım cünkü
    Arkadaşlar henüz türkçe yama çıkmadı sitemizde... Belliki bazı arkadaşlar başka sitelerden yükleme yapmıslar... O yükleyen arkadaslar hata alıyolarsa o siteye bi daha göz atsınlar diyorum...)))
    Last edited by capkin84 : 13.Kasım.2009 at 18:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

turksportal masaüstünden(2009) giriyorum ve sürekli bu hatayı alıyorum hadi bulunsun çaresi artık ..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

ben 10.1 yamasını kullanıyordum sureklı verıoyrdu bu hatayı sildim 10.0 la devam edıoyeum bu sorun ortadan klalktı bir arkadas yamayla alakası yok demiş ne yazık ki var

arkadaşlar türkçe yama yüklü bütün logo resim vs yamalarıda yüklü oyuna hiç bir şekilde müdehale etmedim ama hata kesildi uzun zamandır oynuyorum artık gelmiyo ...... Peki bu nasıl oldu!!! Oyun bana acıdı da hatayı kendi kendine kesti mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

events.cfg kopyasını alın diyor ya
    kopyasını başka yere alın arkadaşlar bende ondan söylediğiniz hata oldu sorununuz events dosyası olabilir.

Mesaj Yetkileri