arkadaşlar oyun bu hatayı verdi tamam dememe rağmen 20-30 defa sorun karşıma çıktı ardından oyun pencere moduna geçti şimdi düzeltemiyorum .. !!!
arkadaşlar oyun bu hatayı verdi tamam dememe rağmen 20-30 defa sorun karşıma çıktı ardından oyun pencere moduna geçti şimdi düzeltemiyorum .. !!!
Last edited by kcba : 03.Kasım.2009 at 02:51
bana da geldi. 3-4 kere pespese ok'a basinca sorunsuz sekilde devam etti.
Mac ortasinda 2-3 macta bir devamli karsima cikiyor. Ok diyince devam ediyor. Her mactan once oyunu kaydetmek zorunda kaliyorum. Sinir oldum
Sorununun çözümünü bilen arkadaşımız var ise buraya yazar. Ama bu hafta bütün Football Manager oyunlarında çıkıyor. Benim bildiğim kadarı ilede çözümü bulunamadı.
oyunda maç başladıktan biraz sonra warning başlıklı "array acces out of bounds" diye bişi çıkıyo ve oyun pencere moduna geçiyor yardımcı olabilirsenz çok sevinirim
aynı sorun için bende bi kaç konu aşağıda konu açmıştım "array acces out of bounds" başlığı ile arada bi çıkan bişi kaydet çık gir tekrar başla en güzel çözüm![]()
Aynı sorun yaşandığı için konuları birleştirdim.
Konu hakkında geniş bir araştırma yaptım , bu problem oyuna eklediğimiz yamalardan kaynaklanıyor ..En azından bende bu sebepten kaynaklanıyomus. yamayı sildim ve bir daha aynı hatayı almadım.. Bilgilerinize
teşekkürler capkin84 ama seninde bildiğin gibi oyun yamasız olunca tuzsuz yemeğe benziyo![]()
Yamalarla alakası yok...Bende yama olmamasına ragmen hatayı veriyor...Herkes bu hatayı alıyor...Ve çözümünü bilen birileri de yok sanırım...
Haklısın ama hata vermeyen yamalarda olabiliyor.Onları kullanmak lazım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yazdığım mesaja bakarsan bende bu sebepten kaynaklandığını söyledim. Yamalarımı değiştirdim ve 2 sezon oldu daha önce maç başına aldığım bu hatayı artık almıyorum...
Bu arada yama derken logo bile kullanmıyomusun ?
Last edited by capkin84 : 09.Kasım.2009 at 18:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Editörde bir kaç değişiklik yaptıktan sonra ben de almaya başladım o hatayı editörle oynamadan önce hiç almadım 5 sezon falan oynadım. muhtemelen editörle alakalı olabilir
Sanırım türce yamadan kaynaklanıyr ben türkce yamayı kurduktan sonra almaya basladım cünkü
evet evet kesinlikle türkçe yamadan sorunun tek çözümü türkçe yamasız oynamak![]()
Arkadaşlar henüz türkçe yama çıkmadı sitemizde... Belliki bazı arkadaşlar başka sitelerden yükleme yapmıslar... O yükleyen arkadaslar hata alıyolarsa o siteye bi daha göz atsınlar diyorum...)))
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar henüz türkçe yama çıkmadı sitemizde... Belliki bazı arkadaşlar başka sitelerden yükleme yapmıslar... O yükleyen arkadaslar hata alıyolarsa o siteye bi daha göz atsınlar diyorum...)))
Last edited by capkin84 : 13.Kasım.2009 at 18:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
turksportal masaüstünden(2009) giriyorum ve sürekli bu hatayı alıyorum hadi bulunsun çaresi artık ..
ben 10.1 yamasını kullanıyordum sureklı verıoyrdu bu hatayı sildim 10.0 la devam edıoyeum bu sorun ortadan klalktı bir arkadas yamayla alakası yok demiş ne yazık ki var
arkadaşlar türkçe yama yüklü bütün logo resim vs yamalarıda yüklü oyuna hiç bir şekilde müdehale etmedim ama hata kesildi uzun zamandır oynuyorum artık gelmiyo...... Peki bu nasıl oldu!!! Oyun bana acıdı da hatayı kendi kendine kesti mi ?
![]()
events.cfg kopyasını alın diyor ya
kopyasını başka yere alın arkadaşlar bende ondan söylediğiniz hata oldu sorununuz events dosyası olabilir.