Maç seyircisiz olacak ve rahat geçecek gibi hissediyorum Keita geri dönüyor bu macta farklı galibiyet beklemiyorum , rahat geçecek derken seyirci olmadıgından 1-0 yada 2-1 alabiliriz beraberede kalabiliriz ama İnşAllah 3 puan cıkartırız.
Allah Utandırmasın..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
keita h.sonu oynamadi yorgun degil bu macta elinden geleni yapacaktir ben yine elano yu oynatabilecegini dusunuyorum hic istemesemde
Maç hangi kanalda arkadaşlar?
Arkadaşlar Galatasaray ın maçını El Cezire Sport, Eurofutbol,Novasport (Hellas) , Pro TV (Rom) ve İctimai TV kanallarınaklen verecek. Fakat şifre olacak.
ICTIMAI tv , TURKSAT Uydusundan Yayın Yaptığı için Maç esnasında BISS şifreleme sistemi ile kodlanmaktadır. Bu sistem Birçok marka/model cihazlarla Rahatlıkla izlenebilirmiş.
Last edited by Sekopej : 04.Kasım.2009 at 14:04
Yasal olmadığı için bu tür mesajlara izin vermiyoruz. Bu nedenle mesajı editledim.
"YÜCE ATATÜRK"
2-0 öndeymişiz
Kewell 22'
Nonda 24'
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
23' Nonda'nın pasında ceza yayının üzerinde Tamas'ın da yardımyla topu önüne alan Kewell, yerden düzgün bir vuruş yaptı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.
25' Sabri'nin ceza sahasına ortasında iyi yükselen Nonda kafayı vurdu, Dolha'nın da hatası sonucu top ağlarla buluştu.
İçtimai TV'de şifreli olarak yayın var. Yasal olarak şifreyi edinebilirsiniz.
Maça gelince, çok temposuzuz, bu avrupa maçlarında bi profesyonelleşiyor muyuz nedir, oynamadan gol atıyoruz falanKeita ve Elano iyi gidecektir ikinci yarıya.
Kewell'ın golünü izleyin derim![]()
57' Mehmet Topal ceza sahasına girmeden sol çaprazdan müthiş bir vuruş çıkardı ve top ağlarla buluştu
http://www.dinamomania.net/files/art...raslan_art.jpg
bu arada Dinamolular ultraslan pankartına el koymuş ve tribün rojonuna göre ters çevirp fotoya almışlar.
Gerilim varmı maçta acaba
Güzel futbol güzel galibiyet. Sivas maçındaki gibi Topal-Sarp-Barış ortasahası yine çok çalıştı. Barışın ortasahaya getirdiği dinamizm, Topalın form tutması. Rakibe pozisyon vermedik desek yanlış olmaz.
Kewell ve Topal ile 2 mükemmel gol. Sabrinin adrese teslim ortasında Nonda'nın golü ve 3-0Tebrikler Cimbomum.
Müthiş oynadılar , orta sahadaki 3 oyuncununda defansif ve hırs özelligi birleşince keyifli bir mac izledim goller müthiş .
Tebrikler ve Teşekkürler Aslanlarım.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Mehmet Topal gerçekten mükemmel bir gol atmış. Galatasaray'ı tebrik ediyorum, baştan sona güzel futbol oynayarak iyi bir galibiyet aldık. Rakibi resmen sahadan sildik. Hatta farkı dahada açılabilirdi ama artık 3-0 la yetinelim bu seferlik : )
Mehmet Topal'ın golü nefis ayrıca şu Kewell ile yeni sözleşme imzalamadan her gecen gün daha bir üzülüyorum biri kapmadan ne istiyorsa verelim Kewell'ın bu takıma varlığı yeter..Tebrikler çocuklar.
Barış'ın oynaması gerektiğini herhalde anlamıştır artık Rijkaard. Adam 90 dk ordan oraya deli dana gibi koşuyoSerkan Balcı vardı Fener'de o koşardı böyle ama pas yapamazdı. Bal yapmayan arı gibiydi. Barış pas yapıyo uzaktan vuruyo iyi topçu. Milli takım tercihi keşke Türkiye'den yana olsaydı.
Galatasaray'ın kazanacağı belliydi zaten ama bu kadar fark beklemiyodum. En azından Bükreş takımı gol atar diyodum. Sonuçta kendi evinde oynuyo takım ama onlarda mennundu hallerinden.
Galatasaray 2000 ruhu geri döndü diye başlık atmış gazeteler. Amann bunlarla gaza gelmemek lazım daha ciddi 1 tane rakip gelmedi Galatasaray'a.
Sezon bitecek hala Galatasaray'ın karşısına ciddi rakip gelmedi. İlginç...
Bu arada bu Dinamo bitmiş ya.
Elano kestirmiş kulübede maça girene kadarNedir çektiği bu GS'nin Brezilyalılardan.
Panatinaikos.
Dünkü maçın adamı şüphesiz Mehmet Topal'dı.
Orta sahadaki Mehmetçik
Bir kahraman üretti Galatasaray’ın bu yeni oyun kurgusu. O da Mehmet Topal. Daha doğrusu, takım savunmasının iki maçta hızla iyileşmesi defansif ve ofansif yeteneklerinin hızla ortaya çıkmasına yardımcı oldu Topal’ın.
Defansifle başlayalım. Rakiplerinden çaldığı top sayısı birdi dünkü maçta Topal’ın. İkili mücadelelerde ise tam 12 kez rakiplerine üstünlük sağladı. Kaybettiği mücadele ise hiç yoktu.
Mehmet Topal’ın ofansif karnesi ise daha müthiş. Maç boyunca tam 83 kez topla buluştu Mehmet Topal. 77 kez pas verdi ve 77’si de isabetliydi bunların. Yani sıfır pas hatasıyla oynadı Topal. Yetmedi. Bir taç atışında çok iyi ivmelenerek topla buluştuğunda karşısındaki Dinamolu futbolcuyu kolayca geçti. Rakip 18’in köşesine yaklaştığında ise sağ ayağını topun yanına koyup vücudunu 5 derece sağına yatırdıktan sonra kalçadan müthiş bir şut çıkardı Topal. İşte bu sahne İngilizler’in kader anı (moment of truth) dedikleri andı Topal için.
O ana kadar şut denilince Eurocup 2008’de direği sıyıran bir vuruşuyla hatırlanan Topal, futbolseverlerin kollektif belleğine golle sonuçlanan bu fotoğrafıyla giriverdi birden. Artık bütün çocuklar ve çocukluklarını unutmamış büyükler bu golle hatırlayacaklar Topal’ı. (Elbette bundan daha iyisini atana dek.) Bir şey daha. Topal’ın bu fotoğrafı, Savaş Demiral (Rapid Wien), Cevad Prekazi (Monaco), Arif Erdem (Manchester United) ve bilumum Gheorghe Hagi fotoğraflarının yanında yer alacak bundan böyle.
yazının tamamı: http://gayin-sin.net/2009/11/06/dina...baski-futbolu/
Mehmet Topal'a helal olsun, 77'de 77 isabetli pas. Çok güzel, milli takımımızın ve Galatasaray'ın en önemli futbolcularından birisi. Umarım bu yetenek kaybolmaz.
Mehmet Topal mükemmel bir gol atmış harbiden .. Avrupada dolu dizgin ilerliyoruz çift takımla .. Tebrikler Galatasaray ..