arkadaşlar benim sorum şu:hiç bir oyunum öyle çeyrek asır falan sürmedi.en fazla 6-7 yıl sürdüler.benim merak ettiğim,menajer sonsuza kadar yaşıyor mu?yoksa ölüm vs. şeyler oluyor mu?
arkadaşlar benim sorum şu:hiç bir oyunum öyle çeyrek asır falan sürmedi.en fazla 6-7 yıl sürdüler.benim merak ettiğim,menajer sonsuza kadar yaşıyor mu?yoksa ölüm vs. şeyler oluyor mu?
bu konunun bir benzeri fm09 için açılmıştı ve bu sorunun cevabını bilen yok
Screw you guys, I'm goin' home
2050 i geçmişti arkadaşım hatta o kadar çok başarılı olmuştu ki ( Beşiktaş kariyeri ) o yıllarda Brezilyayı ARjantini Fransayi filan Turk hocalar calistiriyodu hemen her avrupa takımında Türk futbolcu vardi v.s. v.s.BJK stadı 120 bin kisi civariydi
Oyun ilk çıktığında 50 yıl sınırı vardı, ondan sonra bu sınır kaldırıldı. Oyun eğer herhangibi bir sorun çıkarmassa sonsuza kadar gidiyor. =))
Aslında biyerde menajer hayatının noktalanması gerekli 80-85 yaş uygundur.Ama yine oyun takılmasın add new managerla oyun devam etsin.Bende çok merak ettim denemek istiyorum aslında ama tadını çıkarta çıkarta olsun bari![]()
ben 2008 de 2033 yılına kadar geldim.. manager de ilerleyen yıllarda türk futbolu çok gelişiyor.her avrupa takımında mutlaka türk oyuncu oluyor.üstelik milli takımımız yıllar geçtikçe daha da güçlenio bben dünya kupası finalinde türkiye ile karşılaşmıştım.maç sonucunu sormayın![]()
Ben tespit edilebileceğini pek sanmıyorum çünkü normal bir kariyer o da 3. ligden falan başlayınca en fazla 20 sene sonra sıkıyor çünkü abone oluyosun her kupaya o yüzden kimsenin götüreceğini pek sanmıyorum 100 sene ama denemekte de fayda var diyebilirim ama ancak tatil moduyla![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ben Ajaxla girdim bi 2020 var hersene zaten sırf bu meraktan uzatıcam bu sene kariyeri
eskiden sonunda zorla emekli oluodun !!!ama simdi nasıl bilmiyorum !
bende 2009 da fm sonsuzmu diye açmıştım ama bir türlü kimse ortak bir yere varamamıştı yinede çıkan sonuç fm sonsuz ama bilgisayarın hafızası sonlu....
Championship Manager 2001/2002 oyunu çıktığı vakit eski ekip arkadaşlarımızdan Tolga Kaprol oyunu tatil modunda bırakıp 2100 küsürlü senelere gelmişti. ekran görüntüsünü bulursam arşivlerden aktarırım.
vardi oyle birseyler, hatta 101 yasinda Kolombiyali bir futbolcu gordugumu hatirliyorum gecmiste.. bulursam resim falan koyayim..
edit: yok bulamadim resmi ama sigames forumunda bir konu buldum 2118-2119 sezonuyla ilgili yazmis en son,
http://community.sigames.com/showpos...&postcount=872
resim bulamadim maalesef ama konu en bastan beri duzenlenmis.. oynamis sanirim hakkaten..![]()
Last edited by amorti : 20.Kasım.2009 at 00:08
http://community.sigames.com/showpos...&postcount=858
yukarıda verdiğim linkte de adamın kariyeri yazıyor.