1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Menajerin Sonu

Default Menajerin Sonu

arkadaşlar benim sorum şu:hiç bir oyunum öyle çeyrek asır falan sürmedi.en fazla 6-7 yıl sürdüler.benim merak ettiğim,menajer sonsuza kadar yaşıyor mu?yoksa ölüm vs. şeyler oluyor mu?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu konunun bir benzeri fm09 için açılmıştı ve bu sorunun cevabını bilen yok
    Screw you guys, I'm goin' home

2050 i geçmişti arkadaşım hatta o kadar çok başarılı olmuştu ki ( Beşiktaş kariyeri ) o yıllarda Brezilyayı ARjantini Fransayi filan Turk hocalar calistiriyodu hemen her avrupa takımında Türk futbolcu vardi v.s. v.s. BJK stadı 120 bin kisi civariydi

Nesil
    2006

Oyun ilk çıktığında 50 yıl sınırı vardı, ondan sonra bu sınır kaldırıldı. Oyun eğer herhangibi bir sorun çıkarmassa sonsuza kadar gidiyor. =))

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Oyun ilk çıktığında 50 yıl sınırı vardı, ondan sonra bu sınır kaldırıldı. Oyun eğer herhangibi bir sorun çıkarmassa sonsuza kadar gidiyor. =))
    Abi peki ölüyomuyuz ben onu çok merak ediyorum biri 100 sene oynasada öğrensek

vedat1987 Misafir

Aslında biyerde menajer hayatının noktalanması gerekli 80-85 yaş uygundur.Ama yine oyun takılmasın add new managerla oyun devam etsin.Bende çok merak ettim denemek istiyorum aslında ama tadını çıkarta çıkarta olsun bari

ben 2008 de 2033 yılına kadar geldim.. manager de ilerleyen yıllarda türk futbolu çok gelişiyor.her avrupa takımında mutlaka türk oyuncu oluyor.üstelik milli takımımız yıllar geçtikçe daha da güçlenio bben dünya kupası finalinde türkiye ile karşılaşmıştım.maç sonucunu sormayın

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by NirvanaFX View Post
    Abi peki ölüyomuyuz ben onu çok merak ediyorum biri 100 sene oynasada öğrensek
    Bir ara futbolcular oyunda ölüyordu ama; oyuna ölme modu eklenebilinir. Ama Si Games zaten bunları düşünmüştür ve oyunun o basit yüzünü bozmak istemedikleri için fazla zorlamadılar kendilerini. =))

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben tespit edilebileceğini pek sanmıyorum çünkü normal bir kariyer o da 3. ligden falan başlayınca en fazla 20 sene sonra sıkıyor çünkü abone oluyosun her kupaya o yüzden kimsenin götüreceğini pek sanmıyorum 100 sene ama denemekte de fayda var diyebilirim ama ancak tatil moduyla
    Screw you guys, I'm goin' home

vedat1987 Misafir

Ben Ajaxla girdim bi 2020 var hersene zaten sırf bu meraktan uzatıcam bu sene kariyeri

eskiden sonunda zorla emekli oluodun !!!ama simdi nasıl bilmiyorum !

bende 2009 da fm sonsuzmu diye açmıştım ama bir türlü kimse ortak bir yere varamamıştı yinede çıkan sonuç fm sonsuz ama bilgisayarın hafızası sonlu....

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Championship Manager 2001/2002 oyunu çıktığı vakit eski ekip arkadaşlarımızdan Tolga Kaprol oyunu tatil modunda bırakıp 2100 küsürlü senelere gelmişti. ekran görüntüsünü bulursam arşivlerden aktarırım.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    Championship Manager 2001/2002 oyunu çıktığı vakit eski ekip arkadaşlarımızdan Tolga Kaprol oyunu tatil modunda bırakıp 2100 küsürlü senelere gelmişti. ekran görüntüsünü bulursam arşivlerden aktarırım.
    vardi oyle birseyler, hatta 101 yasinda Kolombiyali bir futbolcu gordugumu hatirliyorum gecmiste.. bulursam resim falan koyayim..

edit: yok bulamadim resmi ama sigames forumunda bir konu buldum 2118-2119 sezonuyla ilgili yazmis en son,

http://community.sigames.com/showpos...&postcount=872

resim bulamadim maalesef ama konu en bastan beri duzenlenmis.. oynamis sanirim hakkaten..
    Last edited by amorti : 20.Kasım.2009 at 00:08

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

http://community.sigames.com/showpos...&postcount=858

yukarıda verdiğim linkte de adamın kariyeri yazıyor.

Quote Originally Posted by amorti View Post
    vardi oyle birseyler, hatta 101 yasinda Kolombiyali bir futbolcu gordugumu hatirliyorum gecmiste.. bulursam resim falan koyayim..

edit: yok bulamadim resmi ama sigames forumunda bir konu buldum 2118-2119 sezonuyla ilgili yazmis en son,

http://community.sigames.com/showpost.php?p=2753191&postcount=872

resim bulamadim maalesef ama konu en bastan beri duzenlenmis.. oynamis sanirim hakkaten..
    Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    http://community.sigames.com/showpost.php?p=2740644&postcount=858

yukarıda verdiğim linkte de adamın kariyeri yazıyor.
    Ben de okudum bu arada LLM'ler oyuncu tavsiyesi olur gerekçesiyle resim vermezler. Hatta tüm oyuncu adlarını sansürleyen bile gördüm. (gerçi arada puan cetveli verenler oluyodu ama)

Mesaj Yetkileri