1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Cicero | DM, AMLC | 25 | € 3k

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Cicero | DM, AMLC | 25 | € 3k

Adı: Cicero
    Mevki: DM, AMLC
    Takım: Tombense
    Fiyat: 3K €
    Önemli Özellikleri: Teamwork, workrate, pace, acceleration, passing, Stamina...

Tam bir Box-to-box orta saha oyuncusu. Aynı zamanda sol bek, sol açık, ön libero ve forvet arkasında görev verebileceğiniz bir görev adamı.

150'nin üstünde CA'sı olan bu Brezilyalı oyuncuyu oyunun başında sadece 3K€ ödeyerek kadronuza katabilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hertha Berlin'de kiralık bu adam Mustafa alamadım. Teklif yap butonu aktif olmuyo :/

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sen aLana kadar kiraLamış oLabiLir İso Hertha.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Adı: Cicero
    Mevki: DM, AMLC
    Takım: Tombense
    Fiyat: 3K €
    Önemli Özellikleri: Teamwork, workrate, pace, acceleration, passing, Stamina...

Tam bir Box-to-box orta saha oyuncusu. Aynı zamanda sol bek, sol açık, ön libero ve forvet arkasında görev verebileceğiniz bir görev adamı.

150'nin üstünde CA'sı olan bu Brezilyalı oyuncuyu oyunun başında sadece 3K€ ödeyerek kadronuza katabilirsiniz.
    bu adam nasil oluyor da 3K € oluyor yahu. biri bana anlatsin. hemen notlarim arasina aliyorum bu adami.

ha bi soru bu arada:
    her oyunda cikiyor mu? yoksa oyunu acarken Brezilya ligini falan acmamiz gerekiyor mu?

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

data nın en yüksete olması lazım ve birazda şans lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Cicero'nun bonservisi Brezilya'nın alt liglerinden birinde. O yüzden değeri çok düşük.

Hayrettin abi bu adam normalde Hertha Berlin'de oynuyo zaten. Sene sonuna kadar beklicem bakalım düzelir herhalde o zaman.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bende cikmadi bu adam.

sanirsam acilmasi icin Brezilya liginin degil de Alman liginin acilmi$ olmasi gerekiyor. cunku Hertha Berlin'e de baktim ordaki kadroda da gozukmedi kendileri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben 8 büyük lig açıyorum hepsinin en üst ligi ve Large, o oyunda çıkıyor işte.

İlk sezonda kiralık mı değilmi bilmiyorumda ilk sezonun sonlarına doğru keşfettiğim bir oyuncuydu. 2. sezonun ortasında Fenerbahçe'ye transfer ettim. Yani oyunun başından o zamana kadar 3K değerine sahipti. Şu anda değeri 5MN€ lara çıktı Avrupanın orta dereceli takımlarından teklif var, 27-28 yaşına kadar bekletip 10MN'nin üstünde bir fiyata satmayı düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Ben 8 büyük lig açıyorum hepsinin en üst ligi ve Large, o oyunda çıkıyor işte.

İlk sezonda kiralık mı değilmi bilmiyorumda ilk sezonun sonlarına doğru keşfettiğim bir oyuncuydu. 2. sezonun ortasında Fenerbahçe'ye transfer ettim. Yani oyunun başından o zamana kadar 3K değerine sahipti. Şu anda değeri 5MN€ lara çıktı Avrupanın orta dereceli takımlarından teklif var, 27-28 yaşına kadar bekletip 10MN'nin üstünde bir fiyata satmayı düşünüyorum.
    zaten 26 ya$inda. maksimum 2 sene faydalanirim diyosun yani. maddi olarak faydalanabilecegin bi adam olacaktir gibime geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyun genelinde 30 yaşından itibaren özellikle fiziksel özellikler düşmeye başlıyor bu yüzden 27-29 bir oyuncunun en çok para ettiği yaşları. E hep aynı oyuncularlada oynamayı sevmiyorum biraz değişiklik olsun diye satmak lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

evet oyuncuyu satmamak için herhangi bir neden yok galiba

oyuncuyu 25 26 yaşlarında almışsın ve iyi paraya almışsın...kâr yapmak aziz başkana iyi bir düşünce saglıyabilir ve manejerlik kariyerine sattığı oyuncuların toplam değerine iyi para gelir

her zaman dikkat ederim sattı ve aldığı oyuncular değerine...sattığım oyuncular aldığım oyunculardan daha fazla olması lazım benim kuralım

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

hata yemişsin kaymıs oyuncu profili 10.1 yukeyınce oluo o hata 10.00 da crash dump hatasından baska hata vermıo oyuncuya gelırsek fenerbahçe için az kaliteli bence idare eder genede defour,sandro bu ikisni öneririm

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Newcastle kariyerimde Premier Lig'e ciktigimda almistim is yapmadi bende

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ucuz etin köftesi olmaz. Attım lafı doğrusu neydi hatırlamıyorum. Bu oyuncuyu dikkate alacağım.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Ucuz etin köftesi olmaz. Attım lafı doğrusu neydi hatırlamıyorum. Bu oyuncuyu dikkate alacağım.
    hahahahah...

"ucuz etin yahnisi olmaz" olacakti o emrah'im... gece gece iyi guldurdun beni..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    hahahahah...

"ucuz etin yahnisi olmaz" olacakti o emrah'im... gece gece iyi guldurdun beni..
    Uykun açılsın diye, başka amacım yoktu..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu oyuncuya ben kefilim Kaleci, Stoper ve sagbek haric her yerde oynatim

Attacking midfielder ve Box to Box mid de iyi isler yapti ama Sol kanada gecince orda herkesin korkulu ruyasi oldu. Bu gece isten geldimi ssleri paylascam.

Kanata oynatmanin bi avantajida kafa vurusu ozeligi, arka direge giden toplari hic afetmiyor

Sol kanatta kewell'ı kesip bi maç denemek istedim.ortahadaki başarısı kanatta müthiş arttı.Kewell'a gelen teklifi değerlendiricem cicero yüzünden . Müthiş bir yetenek...

Mesaj Yetkileri