Böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum arattım bulamadım ama her oyunda olan lisans problemi bu oyunda da sürüyor .. Bunu çözmek için ne yapmalıyız ?
Böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum arattım bulamadım ama her oyunda olan lisans problemi bu oyunda da sürüyor .. Bunu çözmek için ne yapmalıyız ?
Tahminim bir önceki oyundaki kod çözümü burda da işe yarayacaktır.
/Programlar/Sports Interactive/Football Manager 2010/data/db/1000/
icindeki lnc klasorunu silmen yeter hocam almanya hollanda tamamdır bununla.
İkisini de denedim olmadı![]()
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\db\1000\lnc\all
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\updates\update-1010\db\1000\lnc\all
Şu iki dizine bak Deniz, bunlardan birinin içinde olması lazım fake diye başlayan bir isim ile. O dosyayı sildiğin zaman çözmüş olursun.
Teşekkürler şimdi oldu ..
nleague dosyasını da sil japonyasız da olmaz oyunHem tabata milli takıma gidiyor ..
cok garip bi şey bu. oyunu kurar kurmaz silerim bunu baya bi dikkat ederim. gecenlerde oyunu silip tekrar yükledim save gameyi actım oyundaki Almanya milli takımı kaybolmus sahtesi gelmiş gene. bi daha düzeltemedim nasıl bi iş anlamadım.
walla hocam dediğiniz o dosyaları silmeme rağmen hala almanya-hollanda-japonya kadroları görünmüyor:S
http://www.4shared.com/file/jZJEBBmY/all.html
Buradaki dosyayı indirin. 10.3 update kullanıyosanız Winrar dosyasının içindekileri bu dosyaya atın. Değiştirilsinmi diye sorar zaten. Onaylarsanız sorun ortadan kalkacaktır.
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\updates\update-1030\db\1030\lnc\all
Kayıtlı oyunlarda çalışmıyor mu acaba
Çalışmıyor. Yeni oyun açmak gerekir.
@ KaPaLı
Onun dedıgı taktıgı uyguladım sılmedım dosyaları sıleyım mı ?