2009 a kadar Work Permiti reddedilen oyuncuları alamıyorduk, kulübünde kalıyordu.. Şimdi ise baktım oyuncu bana geldi heralde Wp si kabul edildi diye aldım bunları adamları maçlarda oynatamıyorum3 adam aldım para gitti ya.
![]()
2009 a kadar Work Permiti reddedilen oyuncuları alamıyorduk, kulübünde kalıyordu.. Şimdi ise baktım oyuncu bana geldi heralde Wp si kabul edildi diye aldım bunları adamları maçlarda oynatamıyorum3 adam aldım para gitti ya.
![]()
Pilot Külübe kiralık yollayıp izin almanlarını bekle..
O kulübe gittikleri anda Work Permit olayı kalkıyor mu? Kalkıyorsa o oyuncuyu geri nasıl getirebilirim![]()
Hayır kalmıyorda orda oynayıp Milli takım'da yeterli sayıda forma giyerse kalkıyor..
Belçika'dan Bir Pilot Takım Bulursan Oyuncu'yu 3 Sene Orada Kiralık Oynatırsan Direk Avrupa Birliği Ülkesi Oyuncusu Statüsüne Geçiyor.Bence Çok Güzel Bir Özellik Olmuş.Bazı Genç Yetenekleri Alamıyorduk.Şimdi Alıp 3 Sene Pilot Takım'a Gönderip Sonra İstediğimiz Gibi Değerlendirebiliriz.Hem 3 Sene Boyunca Tecrübe Kazanır,Maçlarda Oynar Hemde Vatandaşlık Kazanır...
Ya genç değilse ne yapıcaksınBende bir kere böyle olmuştu.. Ben de pilot kulübe yolladım ama canım sıkıldı.. Adam orda 3 sene oynarsa ben onu ne yapayım.. Ben şimdiki ihtiyacım için almıştım... Ahhh ahh Gözlemcinin sözünü dinlemedim
![]()
Sentugo.
Aynen ya gitti paralar gitti. ben 28 yaşında adam aldım diyelim 31 de mi geri alcamkalsın
![]()