-
Eskişehir'den ilginç kadro!
Eskişehir Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, forvet hattında bir süprize imza atmayı planlıyor...
Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapmasına rağmen son haftalarda istediği sonuçları alamayan Eskişehirspor’da sürpriz gelişme...
Sakatlıklardan dolayı özellikle son maçlarında istediği kadroyu sahaya süremeyen Kırmızı-Siyahlılar’da, zorlu Fenerbahçe sınavı öncesi, teknik heyet 1 numara çözüm buldu. Hücumda Mehmet Yılmaz ve Ümit Karan’ın sakatlıkları nedeniyle devreyi kapatmasından dolayı elindeki tek silah olarak Youla’nın kalması Kırmızı-Siyahlılar’da radikal bir karar çıkmasına sebep oldu. Teknik direktör Çalımbay’ın Fenerbahçe karşısına 2.05’lik kalecisi İvesa’yı hücumda sahaya sürebileceği ifade edildi.
Trabzon’da da oynatacaktı
2-1 mağlup oldukları Trabzon deplasmanında dev kaleciyi sahaya sürmeyi düşündüğü belirtilen Çalımbay’ın karşılaşmanın hakemlerine de, konuyla ilgili prosedürü sorduğu öğrenildi. Kalecisini sahaya sürebileceğini öğrenen tecrübeli hocanın, Fenerbahçe karşılaşmasında Kayacan’ı kalede başlatıp, İvesa’yı da Youla ile birlikte forvette oynatacağı kaydedildi. Eskişehirspor; forması da hazırlanan Sırp file bekçisi ile hava toplarında üstünlük kurmayı planlıyor.
Spor3
-
Yalan yahu öyle birşey mümkün mü?
Zaten haberin sonunda Sırp kaleci demişler. Sallama haber ordan belli. İvesa Hırvat bi kere.
Alt yapıda pırıl pırıl çocuklar var. Onları oynatabilir Rıza Hoca...
-
Banada komik gelmişti zaten takımdaki yedek forvetlere gençlere ayıp olurdu zaten..
-
Oldukça sa..kça bir haber. Tebrik ederim uyduran ve sallayanları
Last edited by SAİT71 : 02.Aralık.2009 at 13:36
-
İvesa'yı forvete koyup Rıza hoca da oynayacak muz ortalar açacakmış.
-
Geçmişine bakmak lazım, ben olsam koyardım
Kalecilerin çoğu futbolculuğa kaleci olarak başlamaz,belki başlangıç vakitlerinde santrafor oynatmışlarsa ve idmanlarda da denenmişse neden olmasın, hatta basketbolcudan santrafor olanlar bile var
Tabi haber banada gerçekçi gelmedi, en azından böyle bir şey düşünse ortaya böyle dökeceğini sanmıyorum. Hem de asıl yer alması gereken haber merkezlerinde yok böyle bir haber.
Ama biraz yeteneği varsa yap kuleye ortayı kafasından vurdunuz mu gol zaten,kim zıplayıp alacak ondan

Tabi şöylede bir durum var, kaleci olduğu için ortalara plonjon yapmaya çalışmasın da
-
Rıza Çalımbay NTV'ye bağlandı, orada böyle bir olayın mümkün olmadığını, eğer çok ihtiyaç duyulursa maçın son anlarında, şişirme toplar göndermeye başladığımızda forvete gidebilir ama maçın başında başlayıp, bir forvet gibi performans sergilemsi imkansız, dayanıklılığı da zaten buna izin vermez dedi. Sadece boyu avantajı değil, kafasını da çok iyi kullanıyor demişti.
Sanırım hakeme sormuş maç içerisinde zor bir durumda kalırsak forvet oynayabilir mi diye, oradan çıkmış maça böyle başlayacak söylentileri.
-
Zaten fanatik'in haberiydi o..Sabah gazetede gördüm dedim ne oluyor
sonra Rıza hoca açıklamış zaten..
-
Harbiden ilginç olur ama böyle bir maceratı Türk izleyicisi kaldıramaz
-
02.Aralık.2009, 20:46
Çok fantezi olur ya
-
02.Aralık.2009, 20:58
Tahayyül ediyorum şimdi. Fenerbahçe maçı 0-0 gidiyor. İvesa'da hakikaten forvet oynuyor. 90. dakikaya kadar da çok kötü oynuyor ve 90. dakikada inanılmaz bir gol kaçırıyor. Bu Rıza hocanın kariyerinin sonu olur heralde Türkiye şartlarında. Hocalığından tutta akli dengesine kadar herşey tartışılır.
-
02.Aralık.2009, 21:07
Kondisyonu yetmezki 90 dakika oynamaya.. Oynasa süper olur ama ya
-
02.Aralık.2009, 23:59
Maç günü E.Şehirdeyim.Ivesa forvette bende kaledeyim zaten bütün topları içeri alacam
Mesaj Yetkileri