Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

4 25.00%
  • Berabere

7 43.75%
  • Bursaspor

5 31.25%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Kayserispor - Bursaspor [15.Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Default Kayserispor - Bursaspor [15.Hafta]

Bir Dost

Hellbells

Haftanın en zevkli ve kıran kırana bir müsabakanın gerçekleşeceği bir maç.

Kayserispor'da Cangele kırmızı kart cezalısı.

Kayserispor yönetimi bilet fiyatlarını 1-2 TL yapmış.
    Stadyuma ulaşım bedava.
    Maça gelen seyircilere yiyecek-içecek dağıtımı yapılacakmış.

Bursaspor'da ise Ozan İpek cezalı başka bir eksik yok.

Bursaspor yönetimi Kayserispor deplasmanı için Bursa'dan özel uçak kaldırıyor.
    Bazı taraftarlar ise İstanbul'dan özel hava yolu şirketlerinin uçakları ile gidecekler.
    Çevre illerden ve karayolu ile gelecek taraftarları saymıyorum bile.

LigTV 5. maç olarak Kayserispor - Bursaspor müsabakasını veriyor. Maçı takip edemeyenler çok şey kaçıracaklar şimdiden söylemesi. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kayseri yolcusu kalmasın..(: 1-0 Bursaspor alır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1 ila 2 liradan satılan biletler tükenmiş hem rakip hem ev sahibi için. Yani full dolu bir stad müthiş bir atmsofer olacak. Süper bir maç..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Evet bizde soruşturduk tükenmiş biletler artık dijitürk'ten takip edeceğiz..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

2-2 berabere biter

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bence kesinlikle kayseri yenilmeyecek...Tamam bursa çok formda ama diğer bir formda takım da kayseri...Ayrıca kadro olarak da kaliteli isimlerden oluşan bir ekip... Ben oyumu kayseri'ye verdim ancak berabere de bitebilir...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    1 ila 2 liradan satılan biletler tükenmiş hem rakip hem ev sahibi için. Yani full dolu bir stad müthiş bir atmsofer olacak. Süper bir maç..

Rakip taraftar biletlerinin çoğunu yönetim almıştır..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Cangele yok Kayseri'de bu avantaj olacaktır. Bol bol uzaktan şut çekmeli Bursa'lı oyuncular. Hamidou gelen 10 topun 5'ini sektirdiği için

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kayseri evinde o atmosferde yenilirse bir daha seyirci gelmez maça. Bursa da bu sezonun en iyi takımlarından.

Beraberlik kokan bir maç.

Skor tahminim 1-1.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Çok önemli bir maç gerçekten.Bu sezonun 2 flaş takımı karşı karşıya gelecekler.Kayserispor sahasında olmanın verdiği rahatlıkla oynayacak.Bursaspor'da deplasmanlarda iyi bir takım.Bana göre Bursaspor galibiyete yakın.İyi olan kazansın...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş'ın puan kaybıyla birlikte iki takımında iştahı kabaracak.Bursaspor bu hafta liderliğe oturabilir

Bu haftada sonucunu en çok merak ettiğim maç.Müthiş keyifli,kıran kırana bir maç olacak.

2 teknik adamın da taktik savaşı olacak maçta.Berabere bitebilir,Kayserispor yenilmez.

Fenerbahçe yenildi, Bjk puan kaybetti. Yarın Kayseri'den alınacak bir galibiyet Bursasporu liderliğe yükseltecek. . .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Renkdasımıza başarılar , umarım kazanırlar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Kayserimiz 2-1 alir .. Golleri Makakula atar

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Berabere bitecek gibi hissediyorum.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig tv'den bu muhteşem maçın keyfini süreceğim. Kayserispor kazansın üst sıralar karışsın. 4-3, 5-4. gollü ve zevkli bir maç olur umarım.

Açıkçası böyle bir skor beklemiyordum.Bursaspor ilk golü erken yediğinden dolayı motivasyonunu toparlayamadı ve bir türlü maça ortak olamadı.Kayserispor'da bulduğu fırsatları iyi değerlendirip farklı bir skorla bu önemli maçı kazandı.Bu arada Makukula'da gerçekten çok iyiydi.Bu sene adından sıkça söz ettiriyor ve de ettirmeye devam edecek bu gidişle

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu Makukula yı acil fenere alalım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Atmosfere hayran kaldım desem yalan olmaz. Atmosferin güzelliğinde her iki takım taraftarının da etkisi vardı. Kayserispor Bursaspor maçına iyi hazırlanmış. Sercan, Volkan, Ali gibi geniş alanda tehlike yaratabilecek oyunculara hiç boş alan bırakmadılar; çok iyi alan daralttılar ve buldukları fırsatları da değerlendirerek net bir skorla galip geldiler. Bursaspor 2. yarının başında bulduğu birkaç fırsatı gole çevirebilse maç daha da güzel olabilirdi. Üst düzey futbol olmasa da mücadele anlamında izleyenleri memnun eden bir maç olmuştur diye tahmin ediyorum.

Makukula son vuruşları soğukkanlı bir şekilde yapıyor ve tek vuruşla işi bitiriyor. Almanya 2. ligden gelmiş olan Ömer'i de beğendim; Bursa defansını hırpaladı. Gençlerbirliği'nde adından sıkça söz ettiren Troisi sanıyorum pek şans bulamıyor, bu maçta da son dakikalarda girdi. Eğer sakatlığı yoksa Troisi de Kayserispor'a baya katkı sağlar.

Kayserispor her maçında bugünkü gibi seyirci çekebilirse, Makukula gibi Avrupa'da önemli takımlarda oynamış ama futbola aç oyuncular bulmaya devam ederse ileride büyük işler başarabilir.

Tebrikler Kayserispor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

beyker stadı gördünüzmü ya premier lig maçı izledim sanki , tribünler dolu olunca harikulade oluyor kadir has gerçekten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son zamanlarda izlediğim ender zevkli maçlardan bir tanesiydi.

Kayserispor inanılmaz güzel oynadı, Makukula,Ali Turan,Ömer. Özellikle Ömer'i çok beğendim. Yazık olmaz umarım.

Bursaspor ise 90 dakika uzun pas oynadı. Turgay ısrarla oyunda kaldı. o kadar kötü oynadıki anlatamıyorum. Sercan,Volkan ve diğerleri hepsi aynıydı.

Ali Tandoğan ne kadar duran top kullandıysa yerini bulmadı saçma sapan yerlere gitti. Kullanmasın duran topları mümkünse artık.

Kayserispor'u tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

1-2 liraya bilet + ulaşımı bedava yaparsan tabi full çeker

Makukula sen nasıl bir hayvansın arkadaş yaa. Ömer onu tutar diyodum onu bile attığı ilk golde yktı geçti.

Ertuğrul hoca Kayseri savunmasının hiç çıkmayacağını bilmesi lazımdı. Uzun top denedi sürekli onların arkasına ama Aydın - Ali Turan hiç çıkmayan oyuncular zaten.

Kayseri lider bitirdi haftayı ilk kez lider olmuş. Geçen sene tekrarlanacakmı dersiniz : )

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dün şehirde muhteşem bir hava vardı ilk defa taraftarı bu kadar heyecanlı takıma güvenmiş gördüm.Maçın biletlerininde ucuz olmasıyla stad full doluydu bence 5 10 lira olsada full dolardı çünkü dışarda bi o kadar taraftar daha kaldı.Bu galibiyet bizim için mükemmel oldu Tolunay Hocaya geçen sene çok kızardım ama çok yanılmışım müthiş bir jenerasyon getirdi takıma takımdaki oyuncuların çoğu bu takıma daha 10 yıl hizmet verecek yaştalar.Takımın defansı özellikle çok sağlam olmuş defansımız ve makukula bu performansını sürdürürse ligin sonunu böyle getirebilirz belki çünkü takım bu oyuncular sayesinde kötü oynadığı maçlarıda kazanabiliyor.Tüm takıma teşekkür ederim bize bu mutluluğu yaşattıkları için çok güzel bir duygu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fikrimin hiç değişmeyeceğini düşündüğüm Tolunay Kafkas bu sene beni yanılttı. Bu takımdan uzun süre ayrılmazsa (Ertuğrul Sağlam çok iyi sistemi oturtmuşken Beşiktaş'ın teklifine hayır diyememişti) Kayseri zaman ilerledikçe hep yukarıyı zorlayan bir takım olur. Önce gol yemeyelim diyerek savunma yaptıra yaptıra takıma bunu öğretti, sonra da Makukula gibi gelen topu gol yapan bir oyuncu ile zirveye oturdular. Tebrikler Kayserispor...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Keşke şu maç Bursa'da olsaydı dedim maç esnasında. bana göre herşey daha farklı olabilirdi. Gerçi taraftarımız Kayseride bile takımımızı yanlız bırakmadı onları yürekten kutluyorum.

Kayserispor takımı tam oturmuş. Gol yemeyelimde nasıl olsa atarız tarzında oynuyorlar. tabii bunuda çok iyi başarıyorlar dün oynanan karşılaşmada daha iyi görme şansımız oldu.

Makukula gibi bir adamı kadrosuna katarak ne kadar doğru bir iş yaptığını tüm Türkiyeye gösterdi Tolunay Kafkas ve Kayserispor yönetimi. artık Türkiye liginin bu tür oyunculara ihtiyacı var. Helal olsun Kayserispor yönetimine.

Ertuğrul Sağlam'ı çok severim ama bence biraz oyuncular konusunda takıntıları var. Turgay Bahadır'da ki ısrarını anlayamadım ben açıkçası. Batalla gibi adamı yedek soyundurup Turgayı oynatmanın mantığı yok bana göre. Bir de dikkat ediyorumda sezon başından bu yana Volkan Şen'i oyunun 60. dakikası bilemediniz 70. dakikasından sonra kenara alıyor. Artık oyuncunun özel isteğimidir bu bilemiyorum ama bu takıntılarını aşabilirse Ertuğrul hoca bu takım daha da iyi yerlere gelecektir buna eminim.

Hiç birşey bitmiş değil hala kafaya oynuyoruz, haftaya 3 puan cepte Ankaraspor ile maçımız, İnönüden de 3 puan çıkartabilirsek sezonun ilk yarısını mükemmelin üstünde tamamlarız diye düşünüyorum.

TuNdRaLoWeR Misafir

Makukula'ya ayrı bir parantez açmak istiyorum öncelikle.

Benim yaklaşık 2-3 yıldır Counter'da ki nickim MaKuKuLa idi, arkadaşlarım hep derdi bu kim diye bir çoğu tanımazdı, bazıları alay bile ederlerdi isme bak gibilerinden, bu sene Kayseri'de ki gol bombardımanından sonra bir başka yeri oldu herkeste Makukula'nın.Kayseri'yi sırtlıyor resmen eleman yahu.

Ayrıca Kayserispor iyi güzel hoş lider oldu ama sonu böyle bitmeyez bence, bu sahneler daha önce de sunuldu bizlere =)..Ama keşke olsalar o ayrı bir konu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlk defa Bursaspor'u aciz bir futbol oynarken gördüm ama kaza oldu diyelim.Canları sağolsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şimdiden Kayserispor'lu taraftarla havaya girmiş : ) Sabah başıma gelen bir olay vardıki off komedi.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri