1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Anelka: “Geceye damgamı vuracağım !”

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

Default Anelka: “Geceye damgamı vuracağım !”

Fenerbahçe’nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka, Galatasaray maçında patlama yapma sözü verdi…

Özel ilgi görüyor
    2006 yazında Almanya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda Fransa Milli Takımı forması ile mücadele edebilme şansını yakalamak için son kozlarını oynayan yıldız oyuncu, sergileyeceği oyunla teknik direktör Domenech'in gözüne girmeye çalışacak. Christoph Daum tarafından özel olarak hazırlanan golcü, idmanlarda adeta hırs küpü.

Cim Bom’a golü yok
    Sarı-Lacivertli forma altında diğer ezeli rakip Beşiktaş'a gol atma sevincini yaşayan Fransız futbolcunun Galatasaray'a karşı ise siftahı yok. Hem yönetim, hem de teknik heyet tarafından patlama yapması beklenen ünlü oyuncu, Galatasaray'a gol atmanın ne anlama geldiğini takım arkadaşlarından öğrendiğini belirterek, "Şampiyonluk yolunda mutlaka kazanmamız gereken bir sınava çıkacağız. İnşallah kazanıp, sezon sonunda da ipi göğüslemek istiyoruz. Atacağım golle benim de katkımın olmasını istiyorum" dedi.
    alıntıdır.

2. Default

Anelkadan patlama bekliyorum...
    milli takimada secilmek icin elinden geleni yapacaktir bu macta

bi maçla milli takıma adam alacaklarını sanmıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bence anelka milli takıma alınacaktır..Bu maça bağlı değil yani Ama umarım bu maçta da gol atar...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maçta gol atamaz ama Fransa Milli Takım'ı için gerekli bir oyuncu kadroya alınması lazım.

atmasın ya ne gerek var gol falan

Nesil
    2006

bence atacağına inanıyorum inönü deplasmanındada böyle haberler çıkmıştı ve attı gene atıp gerçek bir Fenerbahceli olacığını gösterecektir

Nesil
    2005
    Yer
    Gönen/Balıkesir

Bende bekliyorum ne de olsa büyük oyuncu büyük maçların adamı ama Fenerbahçe bu defansıyla süzgeç olur diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

bence atması gerek ki atacağına da inanıyorum. anelka devamlı bir oyuncu değil ama böle büyük maçlarda kendini gösterebiliyor. son haftalarda aldığı eleştiriler de onu hırslandıracaktır diye düşünüyorum. artık son şansını kullanıyor ya atacak ya atacak diye düşünüyorum işallah bizleri yanıltmaz...
    "YÜCE ATATÜRK"

anelka gerçekten çok iyi bir futbolcu. Umarım yarın akşam gününde olmaz...

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by hizlioglu
    anelka gerçekten çok iyi bir futbolcu. Umarım yarın akşam gününde olmaz...
    gününde olsa nolur bizimkiler istedikten sonra maçı alırız

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bende inanıyorum anelka söylediyse atar 1 tane gol.ama hakandanda 2 tane bekliyorum şahsen (hatta servet oynarsa 1 tanede necati atar)

anelka manisayada gol attı ama ardından 5 tanede gol yedi yani olay anelkanın gol atması değil .....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence fb yensede anelka gol atamaz. benim görüşüm böyle. ama tabi büyük konuşmamak lazım. ama bence bu maç berabere bitcek

16. Default

çok iddaalı olmuş ama hiç de belli olmaz patlama yapıp , yapmayacağı...

Efsane geri dönecekse bu maçta dönecek Gsyi tek kendi dize getirmeli sendende bu beklenir koçum benim.haydi bastır deparlarını bekliyorum adamım

Mesaj Yetkileri