Göztepeyle 7 yıllık inanılmaz zevkli bi kariyer geçirdim. Her Fm cinin olduğu gibi kısa zamanda şampiyonluğa oynucak, avrupada başarı kovalıycak bi takım yaratma peşindeydim. Her şey de yolunda gitti. İlk sezonda bank asyaya çıktım, orda 2 sezon geçirip Süper lige çıktım. Şimdi gelişme zamanı. Gerçekten çok potansiyelli adamları uzuca alıp sürekli gelişmeleri sağladım. 500-600k € ya aldığım adamlar 8-10ar milyon euro oldu. Bu arada en yaşlıları 22 yaşında. Diyorum ki az buz takviyelerle gidererek seneye şampiyon olurum sonra şampiyonlar liginde başarı gelir. Taa ki...
Başkan son 3 oyunda(2007-08-09) olduğu gibi kendi insiyatifiyle bu adamları satmaya başladı. Sürekli yerlerine adam buldum, geliştirdim onları da sattı. Hayır bi de transferin bitmesine 3 gün kala satıyo, gel de adam bul o saatten sonra. Kendi bulup yetiştirdğim 4 adam toplam 30 milyon euro ya gitti. Para güzel geliyo kulağa ama, en ufak bi istek kalmadı içimde. Niye o parayla yine adam alıp uğraşıyım ki?
Bu işin bi yolu yordamı yokmudur. Yani hiç mi isyan edemiyoruz, bu konuda bi ultimatom vermiyoruz. Kariyer hikayelerini okuyorum, arkadaşlar gayet de tutuyo elinde yetenekleri. Şampiyonar ligi şamp. kadar gidiyolar.