1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Keita'nın hayatı tehlikede!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Default Keita'nın hayatı tehlikede!

Afrika Uluslar Kupası'nın başlamasına 1 gün kala, Angola'da, Togo'lu oyuncuları taşıyan otobüse gerillalar silahlı saldırı düzenledi. 1 kişi öldü, 2'si futbolcu 9 kişi yaralandı. Olay, Galatasaraylı Keita'nın ülkesi Fildişi Sahili'nin grup maçlarını oynayacağı Cabinda kentinde meydana geldi.

Angola’nın ev sahipliğini yaptığı 2010 Afrika Uluslar Kupası’nın başlamasına 1 gün kala, Togo Milli Takımı’nı taşıyan otobüse Kongo sınırı yakınlarında saldırı düzenlendi. Otobüs şoförünün hayatını kaybettiği saldırıda 2’si futbolcu 9 kişi yaralandı. Dakikalar boyunca otobüslerine ateş açıldığını belirten Togo’nun, Nantes’li oyuncusu Thomas Dossevi, “Ben iyiyim, ama birçok takım arkadaşım kötü durumda. Hastanede bekliyoruz” dedi. Yetkililer yaralıların ismini sır gibi saklarken, olaydan yara almadan kurtulan Manchester City’nin golcüsü Emmanuel Adebayor ile futbolcuların, turnuvadan çekilmek istedikleri öğrenildi.

Başka bir yere alınabilir
    Olayın Galatasaray’ı ilgilendiren kısmı ise; Keita’nın formasını giydiği Fildişi Sahili, Togo, Burkina Faso ve Gana ile aynı grupta.. Ve Keita’nın takımının grup maçlarını oynayacağı yer de, adam kaçırma ve cinayet vakalarının kol gezdiği, önceki günkü saldırının yaşandığı Cabinda kenti. Avrupa’nın birçok yıldız isminin boy göstereceği turnuva öncesi, yetkililerin acil bir toplantı yaptığı ve buradaki maçları başka bir yere almayı düşündükleri ifade edildi. Tehlikenin farkında olan Chelsea, Keita’nın takım arkadaşı Drogba için Afrika’da olduğu sürece koruma tutmuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Afrika bu olayla bence çok büyük bir prestij kaybetti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Afrika niye prestij kaybetsinki turnuva Angola'da. Güney Afrika suç oranı yine yüksek olsada Türkiye kadar gelişmiş bir ülkedir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Afrika niye prestij kaybetsinki turnuva Angola'da. Güney Afrika suç oranı yine yüksek olsada Türkiye kadar gelişmiş bir ülkedir.
    Emin misin? Bir çok tanıtım videosu izledim.Afrika'da okula gidemeyen,iskeletlerle oyuncak diye oynayan,çöplerden yemek arayan,kol kalınlığı bizim parmak kalınlığımız gibi olan insanlar gördüm.Bu kadar mı az geliştik biz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Emin misin? Bir çok tanıtım videosu izledim.Afrika'da okula gidemeyen,iskeletlerle oyuncak diye oynayan,çöplerden yemek arayan,kol kalınlığı bizim parmak kalınlığımız gibi olan insanlar gördüm.Bu kadar mı az geliştik biz?
    Afrika tek ülkeden ibaret değil, Angola nereee, Dünya Kupasının olacağı Güney Afrika nere.

Gelişmiş seviyede ülkelerde mevcut Afrika'da ön yargılı olmayınız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Güney Afrika ile Afrika'yı karıştırmamak lazım

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Güney Afrika ile Afrika'yı karıştırmamak lazım
    Evet Bende Bunu Diyecektim Güney Afrika Afrika Ülkeleri İçinde En Gelişmiş Ülkelerden Biridir

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maalesef kara kıtada böyle seyler oluyor üzüntü verici olaylar tabi ama böyle olaylar dünyanın her kıtasında oluyor.Angola ve Güney Afrika bu organizasyonların altından başarıyla kalkacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Geçenlerdede buna benzer haberler yayınlanmıştı ve açıkcası ne yapabilirlerki demiştim içimden.Ama bu yaşananlardan sonra ben kulüp başkanı vs olsam oyuncumu 1 saniye tutmam orada..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Abart babam abart. Vurulmazsa da bu gazeteciler niye vurulmadı diye gider vurur gelirler ya da ne bileyim savaş filan çıkarırlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Onu bunu bırakında dün geri dönüşlerin kralı yaşandı Angola 4-0 öndeydi son 15dakikada 4 gol attı mali

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aynen öyle, dün juventus-milan maçını izlerken dakika dakika gol oldu 4-4 bitti maç

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bende sandım ki Keita'yı kaçırdılar ya da vurdular başlığa bak pehhh.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

pehh. beğendiremiyoruzda.

Mesaj Yetkileri