Denizlispor
Bursaspor
Berabere
Süleyman Abay eğer Özgüç Türkalp'e benzemiyorsa kazanırız.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
BenAma Bursaspor tarafına gidicem
Anti-Denizli
![]()
![]()
İsmail abi ben büyük ihtimal tek giricem maça açığa stadın önünde buluşabilirsek iyi olur.
Bursaspor'un ilk 11'i :Yavuz - Keçeli - Zapo - İbrahim - Veli - Hüseyin - Ergic - Turgay - Batalla - Ozan - Sercan
Denizlispor taraftarıda bir garip.Hakem doğru kararlar veriyo başlıyolar ....Hakem diye.Hakem iyi maç yönetiyor.
Turgay attığı golde müthiş döndü.
Takımda Veli aksayan taraf Denizli'nin bütün atakları o kanattan geldi. Batalla ve Keçeli takımın iyilerinden. İkinci yarı birazdan başlayacak.
Spiker en centilmen taraftar Denizlispor'un tarzında birşeyler söyledi ancak 2 dakika sonra Denizliler hakeme küfre başladı . . .
Angelov'la beraberliği yakaladı Denizlispor.
Sivas maçındaki ; 0-0, 1-1, 2-2 gibi sonuçlar Bursaspor'u bir üst tura çıkarmaya yetiyor. . .
Bu hakeme küfredilmeyecekse bence küfürü silelim dünyadan.Benim hatırladığım 2 yıl sonra ilk defa sahaya bir cisim atıldı,artık hakemdede bir suç var sanırım.Attığımız golden sonraki 66 çekişte Denizliliyiz süper yankı yaptı.Okan Koç gerçekten çok klas oynadı,galibiyeti kaçırdık.
Hakem ayrı konu zaten her pozisyona düdük çaldı. . .
Abi olayı şöyle açıklayayım Angelov düz koşu yapıyor ibrahim öztürk'ü geçti,ibrahim yere attı kendini(hemen önümde oldu net olarak gördüm ) foul.Bunun gibi her takımın aleyhine fouller başladı.Bu arada maçın en güzel şeyi en başındaydı.Bir 57 Gençlik Angelovu çağırıyor,sonra ta karşı kale arkasındaki Çamlıklılar Angelov'u çağırdı , Bursalılarda Angelov'u çağırdı en son
.
Hakemin cinsel tercihi ile ilgili tezahürat![]()
Öyle küfüre kurban olsun Türk milleti, her maçda binlerce küfür havada uçuşuyor, TV'ye gelen gelmeyen Denizli ip... hakem'den başka küfür söylemedi ki oda küfür sayılmaz.
oda sanki ses kaydı yapmışlar her haksız faulde bağırılıyor. güzel bir şey![]()
Sanki maça geldin : )
Maçta küfür edenler Denizlispor'lu değiller. Çekirdek yiyip oturanlardı sadece. Ne Çamlık ne 57 Gençlik nede Üni Horoz ( Biz) küfür etmedik. Hatta susturmaya çalıştılar onları. Şişede o bölgeden gitti zaten.
Güzel maç oldu ama hakem fena kesti atakları. Olur olmaz yerlerde pozisyonları durdurdu. 2-3 kere yanlış kart verdi. Tek doğru verdiği kart Berberovic'in yaptığı harekette verdiğiydi. Ordada ben kırmızı çıkar diyodum. Hakem biraz insaflı davrandı.
Bursa taraftarları süperdi adamlar kaynağın Allahını yaptılarArtık son maçlara kaldı herşey. Sivas - Bursa maçı Denizlispor'un kaderini etkiliyo.
Denizli'de yaşayan arkadaşlarada helal olsunTaa kalkıp Aydın'dan maça gidiyoruz. Duracağım yer bile belli. Zaten Açıkta tek ayakta duran grupla beraber girdim maça. Yanımda tek bayan taraftarları var. Adamlar kalkıp maça gelemediler.
İso abi nerelerdesin.Maça geldik seni bulamadık (:
Yok abi.Polisler bizi pamukkaleye götürüp bekleteceklerdi biz kaçtık bireysel şehirde takıldık Belediyenın orda oturuyorduk.(:
Neyse kardeşim buraya yolunuz daha düşmez sizin : ) Kargo şekli yaparız olmazsa ya her türlü hallederiz
Maçtan önce Stadın orda Galatasaray polarlı biri geçiyodu adamı yakaladılar. Valla kendini bilen 2-3 kişi olmasa linç edeceklerdi çocuğu. Hele çarşıda Beşiktaş polarlı biri bize denk geldi gülmekten geberdimHülya dövelimmi dedi bana ben ters ters baktım. Çocuk arkasına baktı korkulu gözlerle biraz ilerledi bu sefer Bursalılar vardı çocuk nasıl telefona sarıldı abi bana küfür ediyolar diyo
YıLLar sonra İddaa da Bursaspor a verdim. 185 TL yi kaçırdık.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...