1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Antrenman sorunu

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Default Antrenman sorunu

Arkadşlar acayip bir sorunla karşılaştım. Geçen gün TUGS antrenman programını yükledim oyuna ve oyuncularıma mevkilerine göre verdim antrenmanlarını. Sonra gece kaydedip çıktım oyundan. Sonra yine girdim oyuna antrenmanlarına baktıgımda oyuncularımın hepsinin GEnel antremanda oldugu gördüm. Ve antrenman seçme bölümünde yüklediğim antrenmanlar yoktu. Herneyse birdaha yükledim oyuna tugs trainingi ve oyuncuları ayarladım ona göre. Bugün yine girdim oyuna yine program yok. Herkesin antrenmanı genel olarak ayarlanmış. Neden oyuna her girişimde antrenmanlar sıfırlanmış oluyor acaba ?

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Arkadşlar acayip bir sorunla karşılaştım. Geçen gün TUGS antrenman programını yükledim oyuna ve oyuncularıma mevkilerine göre verdim antrenmanlarını. Sonra gece kaydedip çıktım oyundan. Sonra yine girdim oyuna antrenmanlarına baktıgımda oyuncularımın hepsinin GEnel antremanda oldugu gördüm. Ve antrenman seçme bölümünde yüklediğim antrenmanlar yoktu. Herneyse birdaha yükledim oyuna tugs trainingi ve oyuncuları ayarladım ona göre. Bugün yine girdim oyuna yine program yok. Herkesin antrenmanı genel olarak ayarlanmış. Neden oyuna her girişimde antrenmanlar sıfırlanmış oluyor acaba ?
    Deep Freeze mi kurdun bilgisayara?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Hayır kurmadım. Sadece fm'de oluyor bu ve sadece antrenman konusunda sıkıntı var. Taktiklerde değişme olmuyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Antrenman dosyalarını \Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\schedules içerisine atmayı unutmuş olabilir misin?
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

orada zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Valla aklıma başka bişede gelmedi enteresan bi durum. deminden beri ne olabilir diye düşünüyorum
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri