1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Türk Statüsü Sorunu

Default Türk Statüsü Sorunu

Arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler. Benim Sorunum "yabancı futbolcuların türk uyruğu kazanması için gerekli olan 5 yıllık süre değil ekranda 10 yıllık bir süreyi gösteriyor olması" bu nedenle 6. veya 7. sezonunu yaşayan bir yabancı futbolcunun personel inceleme ekranında 10 yılı tamamlaması gerektiği yazıyor. yani 3650 gü. Lütfen bu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

milli takımda oynayınca öyle oluyor çözümü varsa bende beklerim

doğru olan o zaten 10 yıl sonra geçyo Turk statusune. Editorden anca degıstırebılırsın. İster 5 yıl yaparsın ister 0

Quote Originally Posted by joelrifkin View Post
    doğru olan o zaten 10 yıl sonra geçyo Turk statusune. Editorden anca degıstırebılırsın. İster 5 yıl yaparsın ister 0
    Hangi editörden arkadaşım. yardımcı olursan sevinirim. Bir program ise nasıl bulurum. Saygılarımla

Editöre gireceksin. Nations yazan yere tıklayıp üstteki alana Turkey yazacaksın. Çıkan Turkey e tıklayıp soldaki sekmelerden İnformations a tıklayacaksın. Orda çıkan Years To Gain Nationality yazan yerin hemen sağında 10 yazar. Onu sıfır( 0 ) yaptığın zaman yabancı sınırlaması kalkacaktır. İstersen onu 2, 3 te yapabilirsin. Editör Bilgisayarında oyunun yüklü olduğu yerde. C veya D.

Çok teşekkürler. Akşama Deneyeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Exclamation Türk Vatandaşlığı Süresini Azaltmak ??

Arkadaşlar, şu anda Turkcell Super Lig'de Trabzonspor takımını yönetiyorum.. Genç yetenekli yabancı oyuncular aldım.. Fakat 3650 günlük bir Türk vatandaşlığına geçme süreleri var. Bu 10 sene demek oluyor... Normalde de bu süre 5 senedir.. Bu süreyi 5'e düşürmek için ne yapılmalı.. Eminim bu herkese yarayacaktır... Lütfen soruma cevap verin.. Şimdiden teşekkürler..

NOT:Yalnız şöyle birşey var oyuncuyu direk Türk uyruklu yapabilrim.. Ama ben genel olarak yabancıların ligde 5 sene içinde Türk olmasını istiom.. Sadece kendimin değil yani..
    Last edited by dogan61 : 04.Şubat.2010 at 02:01 Reason: yanlış yazım

Milli Takımda Oynamamış Olursa 5 Yılda Geçer Ama Milli Takımda 1 Defa Bile Forma Giyse 10 Yılda Geçer Vatandaşlığa.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Benim bildiğim kadarıyla editörden değiştirilebiliyor. Competitions bölümünde Turkish Premier Division'u bulup ilgili bölümde yazan 10 rakamını 5'e çevirirsen sorun hallolmuş olur. Tabi kayıtlı oyunda işe yaramaz, yeni bir oyun açtığında aktif olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Benim bildiğim kadarıyla editörden değiştirilebiliyor. Competitions bölümünde Turkish Premier Division'u bulup ilgili bölümde yazan 10 rakamını 5'e çevirirsen sorun hallolmuş olur. Tabi kayıtlı oyunda işe yaramaz, yeni bir oyun açtığında aktif olabilir.

Hadi yaaa beni şimdi var ya resmen uçurumdan aşşağı ittin kardeşim.. Kayıtlı oyun olmuosa kötü

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Konu teknik bir soun olmadığından...Taşınır.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

evet normalde 5 yıl ama milli olursa 10 oluyo bu doğru.. Herangi bi yanlışlık yok ben de öyle sanmıştım... Fakat editörden bunu değişince Kayıtlı Oyunu'na bir yararı olmayacaktır... Bu yüzden kötü..

Mesaj Yetkileri