Bursaspor
Sivasspor
Beraberlik
(/s)
Çok Zor Bir Maç Aslında Bursa Rahat Alır Gibi Duruyor Ama Nedense Benim İçimde Sivas Bu Deplasmanda Yenilmeyecek Gibi.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
En kötü ihtimal olarak olarak 1-1 ve 2-2 lik beraberliklerde Bursaspor'a yarıyor..
Bursaspor 3 tane net pozisyon kaçırdı.
Bursa çoştu.Güzel maç oluyor.
3-0 Sercan .
3-0 Dk 64
Sercan attı. Turgay ortaladı. Batalla'nın kafa pasıyla Sercan'a gelen topta Sercan düzgün bir vuruşla golü yaptı.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bursa çok iyi bir takım yahu.
Vayt Sercana bak.
4-0 Dk 79
Eren Albayrak, soldan içeriye yerden kesti, Sercan'a sadece dokunmak kaldı ve yine golünü attı.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Sercan coştu![]()
450 bin dolar cepte.(:
Çeyrek finalde inşallah Trabzonspor gelir..
Öncelikle çok güzel bir maç oldu.
Bursaspor'da yeterli şansı bulamayan oyuncuların ikinci sezon "bende varım" demesi için son şanstı. Defansta Yenal - İbo - Tuna, orta sahada Krita - Batalla pek şans bulamamıştı. Sercan'ın hat-trick yapması hem kendisi için hem taraftarlar için çok güzel attı. Üzerinde gol atamama baskısı vardı. Bunu üç gol atarak kırdı.
Sivasspor'a gelince daha tam anlamıyla takım olamamış. Bence bundaki en büyük eksiklik tekink direktörlerinin yeterli tecrübesi olmaması. Oyuncularını iyi motive edemiyor.
Yarın ki eşleşmede Trabzonspor gelmesinde kim gelirse gelsin. . .
Bugünkü oyun Bursaspor'un ligin ikinci yarısında da performansını devam ettireceği sinyali gibiçok iyi oynadık, Sercan 3 attı ama bi okadarda kaçırdı
Sivas'a gelince, geçen sezonki başarının ardından takımda tüm dengeler alt-üst oldu, o oyuncuları motive etmek kolay olmayacaktır tabii. Bu sezonu kazasız belasız atlatabilirlerse seneye çok daha iyi olacağına inanıyorum ben. Menajerleri kesinlikle tecrübesiz değil...
Çok zevkli bir maçtı. Turgayı beğendim. Sercan'da kurnazlığını konuşturdu. 3 golden çok fazlası olabilirdi ama inanılmaz pozisyonlar kaçtı.. Tebrikler Bursa.
Sivas'ın Keita'sı ve tunuslusuda fena değildi. Sağlam adamlara benziyorlar..