1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Kimsiniz siz ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Default Kimsiniz siz ?

Çetrefil bir şeydir bu Anadolu takımı taraftarlığı.
    Kitleler futbolun acımasız çarkının dişlileri arasında afyon yemiş meczuplar gibi zafer ve şampiyonluk naraları atarken digitürk kahvelerinde, aynı kentin izbe köşelerinde ,varoşlarında aykırı sesler yükselir.Kimilerine göre kulak tırmalayıcı , nahoş , alışık olunmayan , sıradışı sesler.Besteleri tanıdık olsa da farklıdır güfteleri.Bambaşka bir dünyanın bambaşka bir zihniyetin şarkılarını söylerler.Yerel tribün tayfasıdırbunlar : Anadolu takımı taraftarları…

İçinde zengin çocukları bile olsa zihniyetleri varoştur. Onlar , günümüz futbol düzeninin soylarını kurutmak istediği “son mohikanlar”dır.
    Onlar boyalı medyanın ve cilalı yazıların tribün teröristi ilan ettiği şehrin serseri güruhudur.
    Kentin “kötü çocukları”dır onlar.
    Onlar olmasa tribünlerimiz ve futbol imparatorluğumuz güllük gülistanlık olacak.
    Çünkü onlar egemen güçlerin üç rengini reddediyor. Düzene “yan çiziyor”.
    Maç günü digitürk kahvelerine gidip kendilerine para kazandırmıyor.

Borazanlık yaptırdıkları , kendi zaferlerini pompaladıkları gazetelerini satın almıyor.
    Bunlar ne cahil ne kültürsüz insanlar ki tvlerde imparatorluk takımlarının maçlarını , bunların yorumlarını izlemiyor. Bu da yetmiyormuş gibi mailler yoluyla “hani bizim maçlarımız” diyerek canlı yayınlarda sorun çıkartıyor.
    Olmaz böyle taraftarlık , böyle futbolseverlik olmaz , futbol böyle sevilmez.
    “Neyi seveceğinize biz karar veririz”

Bunların alayı “arıza”dır. Kafaları çalışmaz bunların. Menfaatlerini bile düşünmekten acizdir bu holigan bozuntuları. Yahu biz bunlara hazır şampiyonluk tarihleri , hazır zafer sayfaları ve her yıl şampiyon olma garantisi veriyoruz. Hazır başarının psikolojik rantını sunuyoruz ama onlar bunları reddedip derme çatma bir yerel tribüncülükle bize kafatutuyor.
    Kimsiniz siz!
    Evet…
    Kimiz biz?

Yazıyı Denizlispor taraftarı birisi yazmış. Mükemmel yazı olmuş.
    Last edited by Aydin : 28.Ocak.2010 at 00:20

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Çok güzel olmuş gerçekten .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Reel sektör böyle birşey futbol artık bir spor değil biz 20 kişi toplayıp halı sahaya gidince tamam ama gerisi hikayeden trişka

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Biz şampiyonluk görmesede arma için kilometrelerce yol kateden arma bekçileriyiz. Takımımz sokak arasında bile oynasa sırf arma var diye kaldırımdan oyuncularımızı destekleyenleriz.

Biz takımımız şampiyon olduğunda değil her an onun yanında olanlarız. Yönetim - basın bize karşıdır. Bizim arkamızda milyonlarca insan yoktur. Tek güvendiğimiz yanımızdaki kardeşimizdir. 1 kişi için 100 kişi riske gireriz. Yeterki o kardeşimiz arma bekçimiz yere düşmesin. Ama biz yinede her türlü gideri yapanlarız. Biz Anadolu çocuğuyuz

Onunda altına bunu yazmıştım ben.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Biz şampiyonluk görmesede arma için kilometrelerce yol kateden arma bekçileriyiz. Takımımz sokak arasında bile oynasa sırf arma var diye kaldırımdan oyuncularımızı destekleyenleriz.

Biz takımımız şampiyon olduğunda değil her an onun yanında olanlarız. Yönetim - basın bize karşıdır. Bizim arkamızda milyonlarca insan yoktur. Tek güvendiğimiz yanımızdaki kardeşimizdir. 1 kişi için 100 kişi riske gireriz. Yeterki o kardeşimiz arma bekçimiz yere düşmesin. Ama biz yinede her türlü gideri yapanlarız. Biz Anadolu çocuğuyuz

Onunda altına bunu yazmıştım ben.
    Senin yazdığın daha güzelmiş .İlk cümleyi imzamda kullanacağım.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Senin yazdığın daha güzelmiş .İlk cümleyi imzamda kullanacağım.
    "de" ayrı yazılır

Mesaj Yetkileri