çünkü oyuncularım cok sakarlanıyorlarrrrrrr nedeni ne acaba
çünkü oyuncularım cok sakarlanıyorlarrrrrrr nedeni ne acaba
engellendin ama hala dewam diyosun demii walla ne inat warmış sende de be
hadi yeni yaptın neden doğum tarihinide aynı yapıyosun
dediklerinizden bir sey anlamadım ne demk istiyorsunuzz
bırak bu ayakları !!!!!! konu açmadan önce öğrenmek istediğin bşi warsa gez bak bakalım war mı yoksa açma
tamam kardes bakarım ama siz kim diyorsunuzzzzzzz
boşwer sen ben öle konuşurum
kardes merak ettim dedigin kişi kimdi yok ben o niye olimki onu yasıyla b enim yasım aynımıydı sen sordugum sorunun cvp biliyormusun evde fm oynuyormusunnnn
bak arkadaşım anakonda52 olarak girdin sonra cezalandırıldın şimdide loweman52 olarak dewam ediyosun
soruların aynı belli yani sensin o. o kimdi falan diyerek ayak yapma boşa konu açma
bak yine herkese sorduğun soruyu bana soruyosun ewde oynuyomusun 50 sefer millete sordun ewde oynuyorum ne olcak
bunu öğrenmekle ne elde etceksin anlamıyorum seni bilgi alabilceğin işler yap
kardes seni şikayet edicem dedigin kişiyi bilmiyorum ve tanımıyorummm anla artıkkkkk evde oynuyormusun sebebi hangi takımla oynuyorsun ben gs ile oynuyorum ama oyuncularım cok sakatlanıyor ondannn
Originally Posted by loveman52
neyse arkadaşım ayaklara dewam ediyosun muhattab olmıyım senle
seni şikayet etcem diyede bişi sölemedim
kendi kafandan beni anakonda yaptın bir yasa göre sallanmazki anladıgın için sagol konusmak istedim seninle beni yanlıs anladınn
GALATASARAY şampiyonnnnnnnnnnnnn
oraya buraya bos bos konu acıp polemık yaratmaya harcadıgın zamanı fm ıle gecırsen sahatlanan oyuncuların ıyılesır sezon bıter hatta belkı sampıuon olurdun...mesaj kırlılıgıne son.Originally Posted by loveman52
Hayır kardeşim yaşa göre anakonda olmuyorsun. Şöyle izah edeyim senin ve anakonda'nın IP numaraları aynı bu demek oluyor ki sen O'sun. Ceza aldın ama demek ki yetmemiş. Ayrıca forum kurallarında okuduysan bir hesabın varken yeni hesap açmak yasak diye bir madde var. Açanlar da banlanır. Bu durumda yapacak tek birşey var...Güle güle
adamın ıp sini banlayın bi daha siteye giremesin olsun bitsin
hem boşu boşuna milletin kafasınıda şişirmemiş olur
e bari başlığı kaldırın boş boş durmasın burada
benim oyuncularda mac icersinde sikca sakatlaniyo yaw![]()
Kuvvet macunu yedirmeyi dene. Ya da vitamin hapları falan kullan![]()
haklısın demirhan![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
bence normal değil oyundaki sakatlanmalar ...
bi adam antremanda 7 ay sakatlanıyo
bunlar antreman yapacaklarına başka şeylermi yapıyolar ne