1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Muhammed Geliyor

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

Default Muhammed Geliyor

Muhammed geliyor

TÜRK futbolunun gelecek vadeden yıldızlarından Muhammed 15 yaş grubunda hem Milli Takım'da, hem de Beşiktaş'ta kaptanlığını sürdürürken şova da devam ediyor.
    TÜRK futbolunun gelecek vadeden yıldızlarından Muhammed 15 yaş grubunda hem Milli Takım'da, hem de Beşiktaş'ta kaptanlığını sürdürürken şova da devam ediyor. Genç yetenek, cumartesi günü Fenerbahçe ile oynanan ve Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı, 15 yaş grubu takımında ortaya koyduğu futbolla izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Boyu 1 metre 65 cm'ye ulaşan ve kilosu oturan Muhammed'in yeni sezon başında A Takım'a çıkarılması planlanıyor.
    Türk Futboluna Hayırlı olur inşallah...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Seneye A takıma çıkacağını sanmıyorum.Daha erken gibi.Son halini görebileceğimiz bir fotoğrafı var mı acaba? İnşallah bekletileri boş çıkarmaz Muhammed.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Seneye A takıma çıkacağını sanmıyorum.Daha erken gibi.Son halini görebileceğimiz bir fotoğrafı var mı acaba? İnşallah bekletileri boş çıkarmaz Muhammed.
    google da yaz var resimleri seneye cıkarıcaklar diyorlar ama bende fazla inanmadım a2 ağırlıklı oynatırlar çok özel ilgileniyorlar bu cocukla 3-4 kişi sadece muhammedle görevli

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Altay'da 94 doğumlu 16 yaşındaki oyuncu geçen haftalarda gol atmıştı neden bu olmasın bizde de.

Seneye olmazsa da bir sonraki sene mutlaka a takıma çıkartılmalı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mami'nin geçtiğimiz yazdan kalma fotoları.Fiziki anlamda baya bir gelişme kaydetti...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Gelecek sene A takima alinmaz, A2'de yavas yavas oynamaya baslar, ama en gec 2 seneye kadar A takimda rotasyona girip kulubede yer almali bence.....

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu çocuk A takıma çıkarsa ezilir. Boyu çok kısa fizik çok kötü. Altay'daki Musa Çağıran'ın yaş olayı biraz karışık. A2 takımında iş yapar biraz biraz.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

"Growth" yani "Büyüme" hormonu kullaniyordur %99... buda doping sayilir. Bircok sporcu kullaniyor özellikle vücut gelistirme,haltercilik vs.. gibi sporlarda cok yaygin bir ilactir. Futboldada dopingin yaygin oldugunu düsünüyorum sanirim gecen senede Arda'nin kaninda "Steroid" maddesi cikmisti buda vücut gelistirmede cok yaygindir yapay testosteron hormonudur

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

Muhammed özel olarak yetiştiriliyor ve federasyonun guvencesı altında alıcağı her ılacı federasyon onaylıyor bu cocuğa acayıp değer veriliyor arkadaslar küçücük çocuğa bıle doping lemeyin

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bizim antreman sistemimiz ve hocalarımız ile gelişmesi zor görünüyor. Şuan çok iyi durumda olabilir. Ama ilerisi için yetmeyecek. Önemli olan yeteneğin geliştirilmesidir. Bu çocukta tek başına bu işi yapamaz.

Yurt dışında okutma gibi birşeyde değil ki bu ver Almanya'ya ordaki sistemle gelişsin sonra getir oynat.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Muhammedte büyüme hormanı problemi varmış. İğne kullanıyormuş.
    Bu tanıdık geldi bana.

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bizim antreman sistemimiz ve hocalarımız ile gelişmesi zor görünüyor. Şuan çok iyi durumda olabilir. Ama ilerisi için yetmeyecek. Önemli olan yeteneğin geliştirilmesidir. Bu çocukta tek başına bu işi yapamaz.

Yurt dışında okutma gibi birşeyde değil ki bu ver Almanya'ya ordaki sistemle gelişsin sonra getir oynat.
    Haklısın ama barcelona ıstedı ama karakartal vermedı verseydı xavi iniesta dan özel ders alcaktı burda kım vercek rıdvan hoca güsel ama ona sözüm yog ama bısım kapasıtemıs belli

Quote Originally Posted by ozidnz View Post
    Bu tanıdık geldi bana.
    Lionel Messi?

Quote Originally Posted by Ricardinho View Post
    Haklısın ama barcelona ıstedı ama karakartal vermedı verseydı xavi iniesta dan özel ders alcaktı burda kım vercek rıdvan hoca güsel ama ona sözüm yog ama bısım kapasıtemıs belli
    Benim bildiğim Barca geri gönderdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Barca istedi gitti ama sanırım basına felan konuşma demiş oda direk gelince basına konuşunca göndermişti...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yıldırım Demirören vermedi Muhammed'i. ATV'ye çıkmıştı o zaman söylemişlerdi galiba. Barcelona'ya gitmesi kendisi açısından çok iyi olurdu. Adamların altyapı eğitimi çok iyi.

Mesaj Yetkileri