Kocaeli geçen hafta bizimle oynadı ve gerçekten çok iyi mücadele ettiler.Oyuncuların lisansları çıkmış.zar zor 1-0 yendik.ilkyarıda Kocaelinin baskılı olacağını düşünüyorum.Maç sonucuysa berabere bitebilir.Ama Samsunsporda moraller yüksek.Deplasmanda son sıradaki rakibini yenebilmek için var gücüyle mücadele edecektir.Seyir zevki yüksek bir maç olacak gibi.
Haftanın en zevkli maçlarından birisi bu olacaktır eminim.
Kocaelispor artık kazanmak istiyor Samsun ise galibiyete alıştı bu maçta fazla gol olmayacağını düşünüyorum ancak kimin kazanacağını kestirmek güç.
Tahminim beraberlik.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
2000 yılından beri Kocaelinin 11 Maçta 2 Galibiyet 2 Beraberliği var.
Eğer Kocaeli taraftarınında baskısıyla şuursuzca saldırırsa Turgut ve Oktay'ın katkısıyla ile bol pozisyon buluruz.
Büyü devam eder yine kaybetmeyiz![]()
Samsunspor 0-2 gibi net bir skorla kazanır.
Bu maçıda kazanırsak hem alt sıralardan kurtulmuş olucaz hemde azda olsa üst sıralara doğru çıkmış olacağız.Haydi çocuklar alın şu maçı.Turgut gol atacak bu maçta içime doğdu.
Samsunspor kazanır gibime geliyor.
İşte bu.Adem Alkaşi'nin attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattık.
2-0 oldu.Yürü be Samsun.Üst üste 3.galibiyet olucak bu maçıda kazanırsak.Gelecek haftada evimizde Hacettepe ile oynuyoruz sanırım.
3 Oldu. Haftaya Stad Full çeker.![]()
Süper ya 3 haftadır galip geliyoruz.Bidahaki haftada kazanırsak mükemmel olur
.
helal samsuna beeeeeeeee![]()
Kocaeli için herşey bitti artık.Daha toparlanamazlar
Kocaelispor'a yazık oluyor cidden...
I'm back...
4 Oldu. Turgay attı.
Sevgilimiz yok ama Samsunspor'umuz var.Çok güzel bir hediye oldu bu.
Kocaeli'ye 4 atmış Samsunspor tebrikler gerçekten![]()
Tebrikler Samsunspor'a...Gerçekten iyi bir seri yakaladılar 3 maçtır ve inşAllah daha yukarılara tırmanabilirler.
Haftaya Kocaeli'yi ağırlayacağız evimizde ve bu mağlubiyet onların lige havlu atması anlamına da gelebilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Denizlispor
Kocaelispor
Bulancakspor
Bu 3 takım gerçekten bu sezon hep son sıradalar![]()
Helal samsuna ...
Bir sonraki maçta da başarılar Altay'a