-
Sarı Melekler eziyor!
Sarı Melekler eziyor! 0-3
Avrupa Şampiyonu olabilirler! Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 6 takımın mücadele ettiği play-off 2. tur ilk maçında Rusya temsilcisi Zarechie Odintsovo'yu deplasmanda 3-0 yenerek rövanş öncesi Final Four'a kalma adına büyük avantaj sağladı.Bu sezon bambaşka bir grafik çizerek önüne gelen her takımı dize getiren ve durdurulamayan bir takım olan 'Sarı Melekler' lakaplı ekip bu maçı da 25-20, 25-15 ve 26-24'lük setlerle setlerle kazanmasını bildi.
Karşılaşmanın rövanşı 11 Mart Perşembe günü İstanbul'da yapılacak ve kupada dörtlü finale yükselecek ekip belli olacak. Indesit Avrupa Bayanlar Şampiyonlar Ligi'nde bu sezonki dörtlü final organizasyonuna, 3-4 Nisan tarihlerinde Fransa'nın Cannes takımı ev sahipliği yapacak.
04.03.2010
Kaynak : Sporx.com
-
Bırakın olabilir demeyi, olacaklar ve Şampiyonlar Ligi Kupası kazandıracaklar bize inşallah Sarı Melekler. Artık bırakın mağlubiyeti, set vermeyi bile unutturacak hale geldiler bize. Şu ana kadar rehavete kapılmadan devam ediyorlar, bu disiplini bozmazlarsa kupa hayal değil.
-
Ben hayatımda böyle takım görmedim..Fenerbahçe tarihini kastediyorum.. 103 gol attığımız sezon orta ikideydim.. Bayan basketbol takımımız da bazı sezonlar namağlup şampiyon oldu.. Ama hiçbirisi bu kızlar gibi değildi.. Mesela bayan basketbol takımı da şu anda Türkiye liginin namağlup ekibi ve Avrupanın bir numaralı kupasında dört yıl üst üste çeyrek final oynadı.. Ama hiçbir zaman Avrupanın en iyilerinden birisi olarak şampiyonluk adayı gösterilmedi.. Bunlar,Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol takımı bambaşka.. Futbolda Barcelona ve Manchester Unıted neyse şu anda uluslar arası platformda bayan voleybolcularımızın kendi branşında durdukları yer aynı.. Hem içeriyi, hem Avrpayı sürklase ediyorlar.. Üstelik iki numaralı kupada değil, en iyilerin yer aldığı bir numaralı kupada.. Bugün TRT spikerinin o tatsız tuzsuz anlatımına rağmen bizi yine ekrana kilitlediler.. Gerçi o kadar kolay kazanıyorlar ki, biz Fenerbahçeliler alışkın değiliz böyle kolay zaferlere.. İlla adrenalinimiz tavan yapmalı.. Yok,bu kızlar bize hiç heyecan vermiyor.. Hele öyle bir ikinci set performansları var ki, sanırsınız şampiyonlar ligi çeyrek finali değil de, alt yapı takımıyla antreman maçı yapıyorlar.. Aman, nazar değmesin.. Yiğidi öldür,hakkını yeme.. Bayan voleybol ve bayan basketbol takımının kurulmasında emeği geçen herkese çok teşekkürler..
-
Müthiş bir takımımız var.Bu sene kupayı alacağız inşallah..Çok güveniyorum takıma..
-
Bu nasıl takım oldu böyle. Önüne geleni 3-0'la süpürüyolar. Şanssızlık yaşamadıkları sürece 3-0 serilerle Avrupa - Ligde - Kupada şampiyon olurlar. Sene başında Acıbadem Hastanesinin katkısı çok küçük olur çok fazla birşey olmaz diyodum ama getirdiği oyuncularla herkesin kafasındaki olumsuz düşünceleri silmişlerdi. Helal olsun.
Mesaj Yetkileri