Ankaragücü kazanır
Berabere biter
Gaziantepspor kazanır
So what?
Saike
Maç yine ASAŞ'ta oynanacak. Rothen yok sakat onun yerine affedilen Aydın oynayacak büyük ihtimalle. Kendini göstermek için oynarsa ne âla yoksa takımda hiç forma giyemeyecek bu gidişle. Geçen hafta alınan galibiyet takıma moral verdi. Hafta içi Sapara - Vittek Milli takımda forma giydiler. Geremi tamamıyla iyileşti artık. İnşAllah bu haftada 3 puan alıp rahatlarız.
Geçen hafta Ankaragücü'nün kazanması iyi oldu.Moral buldular.Bu maçıda kazanırlar bence.
Gaziantep'in deplasmanda maçı alıcağını düşünüyorum.
Ankaragücü geçen hafta beraberlik serisini kırdı hem de Gençler gibi dişli bir takım karşısında...Bu nedenle bu maçında 1 biteceğini düşünüyorum.
Gaziantep bence önplanda.
Bu arada İsot sen hangi takımı tutuyosun yahu?![]()
![]()
I'm back...
Bence Ankaragucu kazanir sahasinda..
skinclub nickli arkadaşla aynı düşünceyi paylaşıyorum. Zinciri kırdı Ankaragücü, karşısında da dişine göre bir rakip var. 3 puanı alamamaları sürpriz olur bence.
Dk. 65 durum 0-0..Ankaragucu'nde Rajnoch 50. dakikada kirmizi kart gormus..
Maç başladığı gibi bitti.G.Antep 10 kişi kalan rakibi karşısında maçı almalıydı bence.
Ankaragücü bildiğiniz gibi
Ankaragücü ligdeki beraberlik alma geleneğini sürdürüyor! 24. haftada Gaziantepspor'u konuk eden Başkent temsilcisi rakibiyle 0-0 berabere kaldı.
Ankaragücü maçın son 40 dakikasını Jan Rajnoch'ın kırmızı kart görmesi sebebiyle 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Bu sonucun ardından Ankaragücü puanını 26'ya, Gaziantepspor ise 32'ye yükseltti. Ankaragücü gelecek hafta Galatasaray deplasmanına konuk olurken, Gaziantepspor Trabzonspor'u ağırlayacak.
LigTv
40 dakika 10 kişi oynayıpta 1 puan almakta kötü değil bence.
ah Ankaragücü iki haftadır yakıyor beni iddaa'dageçen hafta beraberlik verdim, kazandılar. Bu hafta kazanırlar dedim bir kere daha gittik
haftaya gs-ankaragücü maçını pas geçiyorum
Haftaya , Gençlerbirligi evinde Fener ile oynuyor.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir