1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Forma numaraları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Çan/Zeytinburnu

Default Forma numaraları

arkadaşlar oyuncuların numaralarını bir türlü ayarlayamıyorum çoğu doğru ama yanlış olanları editörde düzeltiyorum ve bazıları düzeliyor bazılarında sorun yine devam ediyor bunun nedenini bilen bi arkadaş var mı acaba örnek vereyim fenerbahçede gökhan ünal herşeyi 39 numara ama oyunu açınca çok alakasız bi şekilde 11 numara oluyor veya kasımpaşadan cenk işler editörde 55 numara ama oyunu açnca çok alakasız bi şekilde ve hiç bir yerde yazmamasına rağmen 9 numara oluyor bunlar sadece bir kaç örnek bilen arkadaşlar varsa ve yardımcı olan olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    Çan/Zeytinburnu

ayrıca 10.3 kullanıyorum...

Nesil
    2003

Oyun acilir acilmaz mi numara degisiyor, yoksa oyun bir sure ilerledikten sonra (yani kulupler forma numaralarini belirledikten sonra) mi degisiyor?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oyun acilir acilmaz mi numara degisiyor, yoksa oyun bir sure ilerledikten sonra (yani kulupler forma numaralarini belirledikten sonra) mi degisiyor?
    Ben de karşılaştım aynı şeyle perpetua.

Daha önceki versiyonların birisinde de olmuştu. Hatta ben yazmıştım bu konuda birşeyler. Bu sürümde yine aynı sorun çıkıyor ortaya sanırım. 10.3.0 ile sadece bir oyun açtım. Denemek istiyordum vakit bulamadım. Arkadaş denemiş sanırım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Çan/Zeytinburnu

yok hyr oyun açılır açılmaz sinir olup devam etmedim düzelir mi acaba ben mi aceleci davrandım ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bende forma numarası konusu açılmışken birşey sorayım.NEden hazırlık maçlarında oyuncular kendi forma numaralarını giymezde 1 den 11 e kadar sıralanmış numaraları giyerler.Bildiğim kadarıyla gerçek hayatta hazırlık maçlarında kendi forma numaralarıyla çıkıyorlar ama oyunda yedeklerle birlikte 1 den 23 e kadar sırayla gidiyor forma numaraları

Nesil
    2006
    Yer
    Çan/Zeytinburnu

yani o da ilginç bişey tabi ama yıllardır böyle devam ediyor ztn değişik bi şey

Nesil
    2006
    Yer
    Çan/Zeytinburnu

bende devam etmedim sadece açıp baktığımda düzelttiğim bazı numaraların olduğunu fakat bazılarında hata olduğunu farkettim belki normal takımlar numara verdikten sonra normale döner umarım tabi...

Mesaj Yetkileri