1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Oyuncularım hep yorgun neden olabilir

1. Post Oyuncularım hep yorgun neden olabilir

rkadaslar yeni bir karıyerime basladım ancak sezon oncesi hazırlık maçlarında 2 maç yaptıktan sonra oyuncularımın yyorgun oluyor kadronun yarısını değistirmek zorunda kalıyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz antreman nasıl bir uygulama yapmam lazım (sezon öncesi-sezon baslarken ).

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Sezona başlarken hepsi yorgun olur diye biliyorum ama sanırım ondandır düzelir o maç oynadıkça yorgun olma olasılıkları azalır ve istediğin düzeye gelirler

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sezon başında hepsi yorgun olacaktır 90 dk oynatma ilk 11 ini 60. dk dan sora değiştir böyle 3-4 maç yap kondisyon hocanda iyiyse ligteki ilk maçta sağlam duruma geleceklerdir

4. Default

cevaplar için sağolun yeteri düzeyde iyi personelim yok finansımda iyi değil bu yüzden yonetim personel almama izin vermiyor dediğiniz alıma yattı Sezon başında hepsi yorgun olacaktır 90 dk oynatma ilk 11 ini 60. dk dan sora değiştir böyle 3-4 maç yap kondisyon hocanda iyiyse ligteki ilk maçta sağlam duruma geleceklerdir.bunu yapmayı deniyeceğim.Ancak ilerde gine sorun olmaz değilmi sezon maçlarındada hep yorgun olabilirlermi.Olurlarsa ne yapmam lazım acaba.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kadronu geniş tut.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hazırlık maçlarını 1 hafta ara ile ayarla.. Eğer yardımcına ayarlatıyorsan bazı yakın maçları iptal et..
    Sentugo.

antrenman programını hafiflet...

Mesaj Yetkileri