Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 130 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Fenerbahçe [25. Hafta]

Hybrid View

Default Gençlerbirliği - Fenerbahçe [25. Hafta]

Tarih: 13.03.2010
    Saat: 19:00
    Stat: Ankara 19 Mayis
    Hakem: Mustafa Kamil Abitoglu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

18. Hafta yanlış yazmışsın..Her neyse Gençlerbirliği kaç maçtır kazanamıyor buna son vermeleri lazım..Bu maç onlar için dönüm noktası olabilir diye düşünüyorum..Ben Gençlerbirliği'nin 1-0 ya da 2-1'lik bir skor ile kazanacağını düşünüyorum..

Quote Originally Posted by NightWalker89 View Post
    18. Hafta yanlış yazmışsın..Her neyse Gençlerbirliği kaç maçtır kazanamıyor buna son vermeleri lazım..Bu maç onlar için dönüm noktası olabilir diye düşünüyorum..Ben Gençlerbirliği'nin 1-0 ya da 2-1'lik bir skor ile kazanacağını düşünüyorum..
    Pardon ya diger ertelenen maclarin konusundan kopyaladim ondan oldu heralde bakmamisim haftaya Bir yonetici arkadas duzeltebilirse cok iyi olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Geçen hafta aldığımız galibiyetten sonra, bu maçı da kazanmamız moral, motivasyon açısından çok önemli. Ayrıca ligin sonuna doğru yaklaşmamız dolayısıyla her maç final havasında olacaktır, en azından öyle olmalıdır. Fenerbahçe taraftarına kale arkası ve kapalı verildi. Bize ayrılan bölümlerin tamamen dolacağını tahmin ediyorum. Skor tahminim 3-1 alırız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Felaket bir oyun ve 2-0 veya 2-1 gibi bir mağlubiyet bekliyorum. Koca takımda yöneticisinden, teknik direktörüne, futbolcusuna kadar sadece Emre'ye güveniyorum forma aşkı ile oynayan tek adamın Emre olduğunu düşünüyorum bide G.Gönül var tabii. Bu yüzden hiç güvenmiyorum bu takıma. Ve 3-4 hafta sonra lig yarışından kopacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

G.Birliği sağlam ekip Fenerbahçe son hafta Antalya'yı yendi.Çok ilginç ve zevkli bi maç olur diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'nin puan kaybederek şampiyonluk yolundan uzaklaşmasını umut ediyorum.Berabere biter.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Fenerbahçe son haftaya kadar şampiyonluk yarışının içinde kalmak istiyorsa KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE 10. HAFTADAKİ GALATASARAY MAÇINA KADAR BİR TEK PUAN BİLE KAYBETMEYECEK.. Bu olmazsa olmaz şart.. Sonrası mı? O maçtan sonra bir daha oturup değerlendirilir..

Bu maç sezonun geri kalanı adına düğüm maçıdır.. Kazanır mıyız? neden olmasın.. Bu takıma güveniyor muyum: Malesef hayır.. Ama özelde bu maç adına konuşursak, kazanma şansımız yüksek.. Mustafa Denizli vecizesi: %51..

Sonrası; Allah kerim.. Ruhsuz Brezilyalılardan ruhunu ortaya koymalarını beklemekle geçecek sıkıntılı haftalar.. Oooooof,ooooof... Hep aynı senaryo.. Artık gına geldi..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Fenerbahçe son haftaya kadar şampiyonluk yarışının içinde kalmak istiyorsa KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE 10. HAFTADAKİ GALATASARAY MAÇINA KADAR BİR TEK PUAN BİLE KAYBETMEYECEK.. Bu olmazsa olmaz şart.. Sonrası mı? O maçtan sonra bir daha oturup değerlendirilir..

Bu maç sezonun geri kalanı adına düğüm maçıdır.. Kazanır mıyız? neden olmasın.. Bu takıma güveniyor muyum: Malesef hayır.. Ama özelde bu maç adına konuşursak, kazanma şansımız yüksek.. Mustafa Denizli vecizesi: %51..

Sonrası; Allah kerim.. Ruhsuz Brezilyalılardan ruhunu ortaya koymalarını beklemekle geçecek sıkıntılı haftalar.. Oooooof,ooooof... Hep aynı senaryo.. Artık gına geldi..
    Bugün saat 15:00'da maç öncesi yazdığım yorum.. Küçük bir farkla favoriyiz diye düşünmüştüm; olmadı.. Hoş; kazansak bile bu futbolla nereye kadar gidecektik? "RUHSUZ BREZİLYALILARIN RUHUNU ORTAYA KOYMALARINI BEKLEMEKLE GEÇECEK SIKINTILI HAFTALAR.." diye yazmıştım.. Artık beklenecek, umutlanacak bir şey kalmadı.. Bakalım artık "maçlara gelemeyen aziz adam" şimdi hangi masala başlayacak? Andersen'den mi; LaFonten'den mi, yoksa Binbir Gece masalı mı? Dilin kemiği yok.. İnanan da çok.. Üç sene de şampiyonluk sözü verilir, 33 sene de.. Lüküs hayat-Oh ne rahat..

Kadromuz:

Volkan
    Gokhan
    Bilica
    Lugano
    Santos

Deivid
    Cristian
    Emre
    Vederson

Mehmet
    Gokhan Unal

Hadi bakalim Gokhan 11'de basliyor.Iyi oldu bu.Mehmet'te Alex'in yerinde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kadro manidar . Mehmet ile Gökhan'ın bu maçta kendilerini göstermeleri lazım artık Bunun bahanesi kalmadı . Bu kadro güzel bence Semih Güiza ile nereye kadar Umarım Gökhan patlama yapacak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum sürpriz yapmış, Deivid'in yeniden form tutmasını, Mehmet'i de takıma katmayı düşünüyor herhalde.

Gökhan bakalım neler yapacak, savunma yine dikkatli olacaktır, maçın genelinde rakibe fazla pozisyon vereceğimizi sanmıyorum ama gol atmakta gecikirsek, geriye düşüp son dakikalarda sıkıntı yaşayabiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Tek farkla alırız.Maç skoru için tahminim 1-2.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Stad full herhalde. 3-0 Fenerbahçe galibiyeti diyorum. Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın bir arada oynamasıda çok iyi.

Kaptan Emre..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Benim skor tahminim 1-1 Başarılar Gençlerbirliği....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bilica'nın kaçırdığı pozisyon dışında net pozisyon yok maçta. Gençlerbirliği çok oyuncuyla defans yapıyo. Zorlanıyo açmakta Fenerbahçe.

Bu arada Gökhan Ünal'a yapılan hareket penaltı gibi geldi İlhan ayaklarını yerden kesti.

edit: Aykut'a kırmızıyı çıkarmadı.

Aykut'a kirmizi nasil cikarmadi anlamadim.Yuh ya..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yaww daha ilk yarıdan başladınız ama Baroni gibi bir adamı hala ligde oynatanlar utansın... Adam her maçta rakibin baldırına tabanla dalıyor ve bu maçta yine yaptı... Hakeme falan laf etmiyorum ben... Salak salak maç yönetiyor yine hakemler Aykut arkadan çift dalıyor sarı, Baroni rakibin baldırına dalıyor faul bile yok Geçen hafta GS maçında da oldu aynı şeyler..Artık hakeme laf etmeye gerek yok. Her maçta sürüyle önemli hata yapmalarına hala alışamadınız mı ? Bir gerçek var ki türk hakemleri her hafta gittikçe eriyor ...Ligin sonu ne olur bilinmez...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yaww daha ilk yarıdan başladınız ama Baroni gibi bir adamı hala ligde oynatanlar utansın... Adam her maçta rakibin baldırına tabanla dalıyor ve bu maçta yine yaptı... Hakeme falan laf etmiyorum ben... Salak salak maç yönetiyor yine hakemler Aykut arkadan çift dalıyor sarı, Baroni rakibin baldırına dalıyor faul bile yok Geçen hafta GS maçında da oldu aynı şeyler..Artık hakeme laf etmeye gerek yok. Her maçta sürüyle önemli hata yapmalarına hala alışamadınız mı ? Bir gerçek var ki türk hakemleri her hafta gittikçe eriyor ...Ligin sonu ne olur bilinmez...
    Nannar hocam şu w lerin yerine v kullansak daha iyi olmazmı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Nannar hocam şu w lerin yerine v kullansak daha iyi olmazmı

meslekten ötürü el alışkanlığı olmuş sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Cem Can Santos'a direk kalay atmış yaww

G.Ünal'a ceza sahası çizgisinde yapılan hareket faul olabilir. G.Gönül ve Vederson'un sarı kart görmeleri gerekirdi. 4.hakem O.Şam'a atılan dirseği muhakkak ki gördü ama bilerek olmadığını düşünü sanırım. İlk yarı ortadaydı.
    Pektemek çok yalnız kalıyor ileride.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Orhan Kündeledi attı Santos'u : ) Hakem yine maça etki ediyo. Gökhan Ünal'ın pozisyonunu atladı 2li mücadelelerin hepsini Gençlerbirliği lehine kullanıyo. Aykut'u at ( a ) amadı.

0-0 berabere bitti ilk yarı. 2. yarıya Deivid - Semih değişikliği olsa bari.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Orhan Kündeledi attı Santos'u : ) Hakem yine maça etki ediyo. Gökhan Ünal'ın pozisyonunu atladı 2li mücadelelerin hepsini Gençlerbirliği lehine kullanıyo. Aykut'u at ( a ) amadı.

0-0 berabere bitti ilk yarı. 2. yarıya Deivid - Semih değişikliği olsa bari.
    Aykut ile Gönül'ün yaptığı fauller aynıydı neredeyse bence. Ayrıca Gökhan Ünalın pozisyonu ceza alanı içinde miydi ben kaçırdım onu. Yay hizasında gibi geldi bana.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bu karşılaşmada kırmızı çıkmazsa hiçbir karşılaşmada çıkmaz...Aykut Gökhan'ı indirdi, kırmızı gerektirir bence- sarı geldi. Hemen arkasından Gökhan'ın yaptığı harekette bence sarıyı hakeder. Hem koy omzu dengesini boz,i hem baldırına ayak salla...
    Andre Santos-Orhan Sam iyice kızıştı mücadele, ikinci yarıda da devam ederse bişeyler olur orada da. Emre zaten pimi çekilmiş bomba. neydi o topu kazanmaya çalışma şekli, birde ne diyorsun diye adamın üstüne yürümüyor mu deli ediyor beni. Agresifliğinde sınırı var. neyse bende çok kızmışım yazdım boşalttım içimi

birde Gökhan'a arkadan yapılan bir hamle var ceza sahası çizgisi üstünde. penaltı olur mu olmaz mı bilmem ama oradaki müdahale faul.

Deivid-Ozer yada Vederson-Ozer degisikligi olmali bence..Birde Semih girmeli oyuna..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

İlk yarı sağ çarprazdan Deivid'in ve bir de Bilica'nın pozisyonu var. Gençler zaten maç bitsin denk gelirse 1 tane atarız modunda.

Hakem tabii ki Gökhan Ünal'a çok tehlikeli yerde yapılan faulu es geçti. Neden mi ? Bu sezon ceza sahası çizgisi yakınında Fener'e faul yasak ,yoksa yanlışlıkla penaltı olma ihtimali olur. Ceza sahası çizgisine yakınsak asla faul çalınmıyor.

Ayrıca Aykut Demir'in Gökhan Gönül e arkadan havuzlardaki kaykaylara atlar gibi çif dalarak atlaması ayak kırabilirdi eğer Gökhan ayağını yerden kesmeseydi. Alex'i direk kırmızı ile atıyorsan ki haklıydı burada faulu görmene rağman nasıl atmassın soru işareti.

Umarım zevkli bir ikinci yarı olur.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aynen Gökhan Gönül'e sarı çıkması lazımdı. Penaltı yasak bu takıma bilmiyosunuz : )

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yaww ben GS'liyim, Fenerin lehine olup da çalınmayan düdüğü diyorum, Aykut kırmızı görmeliydi...Ama öncesinde Baroni'nin baldıra girdiği tabanı, Andre Santos'un atttığı dirseği de yazıyorum... Hakem berbat... Tarafsız ama berbat kötü olan yanı da bu zaten Ama FB'li arkadaşlardan bazıları hala hakemin taraflı düdük çaldığını düşünerek sadece FB aleyhine yapılan hataları görüyorlar... Yani şu anda bence Gençlerbirliği takımı da kesinlikle öfkelidir hakeme...

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri