1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Govou: "Sezon sonunda Lyon'dan ayrılacağım"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Govou: "Sezon sonunda Lyon'dan ayrılacağım"

Olympique Lyon'un deneyimli forveti, önümüzdeki yaz takımdan ayrılacağını açıkladı.

Olympique Lyon ve Fransa Milli Takımı oyuncusu Sidney Govou, sezon sonunda kulübünden ayrılacağını açıkladı.

Deneyimli oyuncu L'Equipe gazetesine verdiği demeçte "Olympique Lyon'u gerçekten seviyorum. Ancak geçtiğimiz birkaç ay içerisinde yaşananlar beni hayal kırıklığına uğrattı. Cris'in benim yerime kaptanlığı almasını sorun etmiyorum. Benim canımı sıkan bunu bana söylememeleri. Artık burada kalmam için hiçbir neden yok. Sezon sonunda Lyon'dan ayrılacağıma şüphe yok. Paris Saint Germain benim için ciddi bir teklif yaptı. Umarım transferim gerçekleşir" ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki Govou, Lyon akademisinden yetişmiş bir oyuncu olmasının yanı sıra kulüpte geçirdiği 10 yıl boyunca 300 kadar maça çıkmıştı. Deneyimli oyuncu için PSG'nin dışında AS Roma ve Rennais'in de teklif yapacağı iddia ediliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hızı dışında bir numarası olmayan oyuncu. Lyon'dan gidersede çok bişey kaybetmez takım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Roma alıp ne yapsın Govou'yu, orta seviye bir Fransız takımına gider, bakar keyfine.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Knightmare View Post
    Roma alıp ne yapsın Govou'yu, orta seviye bir Fransız takımına gider, bakar keyfine.
    Aynen katılıyorum...Lyon'dan ayrıldıktan sonra orta sıralara oynayan bir Fransız takımına gider Govou.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Fener'de Govou Sesleri diye haber okuyacağım gibi geliyor bana Fanatik 4ever .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

evet. yarın birgün üç büyüklerle adı geçer.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Lyon'dan daha düşük seviyede Fransız kulüplerine gider bence de.PSG teklif yapmış zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş'a gel Govou
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Govou hızlı ve bir o kadarda çok yönlü bir futbolcu. Asıl mevkiisi forvet olmasına rağmen, sağ ve sol açıkta da rahatlıkla forma giyebiliyor. Yıllarca Lyon'da başarılı bir şekilde sağ açıkta görev aldı ve Fransa milli takımında da tabiki.

Govou ve Clerc, Roma'ya sıcak bakıyor. Roma iki oyncuyuda istiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Govou kaliteli adamdir bence gidecegi takimda en az Lyon ayarinda olur.

Mesaj Yetkileri