Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 90 sonuç

Konu: İşte Galatasaray'ın cezası!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Default Cim Bom'a PFDK şoku!

Bir kişinin tribünden düşmesi sonucunda Galatasaray Takımı PFDK'ya sevkedildi.

Galatasarayımız'ın Ankaragücü'nü 3-0 mağlup ettiği maçın ardından sarı kırmızılı takımın başı dertte.

Süper Lig karşılaşmasının ardından bir kişinin tribünden düşmesi sonucunda sarı kırmızılı ekip PFDK'ya sevkedildi.

Beşiktaşlı olduğu öne sürülen bir şahıs tribünlerden aşağı düşmüş; olayın ardından hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan taraftarın durumunun ciddi olduğu belirtilmişti.

Kavgaya karışan kişi ise polis kamerası tarafından belirlenmişti.

Galatasaray'ın bu vakadan sonra seyircisiz oynama ve saha kapatma cezası alması durumunda, Turkcell Süper Lig'de 28 Mart 2010'da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi de etkilenecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Seyircisiz derbimi olur ya. Allahtan orası çok yüksek değil bişey olmamıştır ona. Şükrü Saraçoğlu gibi olsa tuzla buz olurdu düşer düşmez.

Saha dışında yaşananlar için Ankaragücü kulubu ceza alacak. Galatasaray'ında alması lazım. 2-3 sene önce Ankara'da oynanan Ankaragücü - Beşiktaş maçında 2 takımda saha kapatma almıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yok arkadaş, seyircisiz oynama ya da saha kapatma cezası falan gelirse direk eyyama girer... Elin Beşiktaşlısı gelip tribünde olay çıkarıp atlıyor, sonra bizim takıma kesiliyor fatura... yok öyle....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

BJK'nin stadındaki bıçaklama olayındada bıçaklayan kişinin Fenerbahçe'li olduğu söylentisi vardı. Aynı şekilde Fenerbahçe - Everton maçında yaşanan silah patlamasında başka takım taraftarıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Derbi seyircisiz olmasında ne olursa olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Para cezası çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Düşen kişini Beşiktaşlı olmadığını, sürekli Galatasaray tribününde maç seyrettiğini ailesi açıklamış. Bu nedenle Beşiktaşlıydı, ne işi var orada dayak yemesi için bahane değildir.

Asıl derbi var diye seyircisiz ceza verecekken para cezasına çevrilmesi eyyam olur.

Ama bunun cezasının seyircisiz oynama olacağını düşünmüyorum, para cezası verilir. Ayrıca bu düşen taraftarın hastanede bilinci yarı açık şekilde kontrol altında olduğunu söyledi haberlerde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Düşen kişini Beşiktaşlı olmadığını, sürekli Galatasaray tribününde maç seyrettiğini ailesi açıklamış. Bu nedenle Beşiktaşlıydı, ne işi var orada dayak yemesi için bahane değildir.

Asıl derbi var diye seyircisiz ceza verecekken para cezasına çevrilmesi eyyam olur.

Ama bunun cezasının seyircisiz oynama olacağını düşünmüyorum, para cezası verilir. Ayrıca bu düşen taraftarın hastanede bilinci yarı açık şekilde kontrol altında olduğunu söyledi haberlerde.
    Atlayan kişi eğer GS taraftarıysa o zaman para cezası verilsin tabiki de fakat o adam ölmez de yaşarsa bir daha maça falan alınmasın... Arkadaş futbol izlemeye değil kavga etmeye gelenler yüzünden kulüplerin canı yanıyor... Güvenlik güvenlik deniyor fakat sahaya giren 20-25 bin insanın her hareketini aynı anda kontrol etmek için herkesin yanına bir polis dikmek lazım... Bıçağı öyle ya da böyle içeri alan adamın başka bir taraftarı bıçaklama süresi en fazla 10 saniyedir!!! 10 saniyelik bir boşluğu da her türlü güvenlik tedbirinde bulursunuz... Yani adamı çileden çıkartıyor bu tür holigan davranışları...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ölen kişi Beşiktaş taraftarıydı ama 3 maç aldı ne alaka. O takımın taraftarı diye az cezamı verilmesi lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Adamın sarhoş olduğunu düşünüyorum, zaten ailesi eğer iyileşebilirse, hastaneden çıkabilirse maçlara gitmesine asla izin vermeyeceğiz diyor.

Bence burada düşen taraftar kadar, orada onu döven ve düşmesine sebep olan kişi bulunup cezalandırılmalı. Savcılık serbest bırakmış sanırım kendisini, en azından federasyon maç izlemesini yasaklamalı stadlarda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Ölen kişi Beşiktaş taraftarıydı ama 3 maç aldı ne alaka. O takımın taraftarı diye az cezamı verilmesi lazım.

o zaman 5 maç saha kapatma , 3 maç seyircisiz versinler, uyar mı size ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Adamın sarhoş olduğunu düşünüyorum, zaten ailesi eğer iyileşebilirse, hastaneden çıkabilirse maçlara gitmesine asla izin vermeyeceğiz diyor.

Bence burada düşen taraftar kadar, orada onu döven ve düşmesine sebep olan kişi bulunup cezalandırılmalı. Savcılık serbest bırakmış sanırım kendisini, en azından federasyon maç izlemesini yasaklamalı stadlarda.

zaten onu da kapıdışarı etsinler... maç izlemek dışında başka amaçlarla sahaya girenler kulübe zarar veriyor...BJK'de de böyler,FB de de böyle, bizde de böyle...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bana uyar her türlü farketmez. Eğer ortada suç unsuru varsa gereken ceza X kulubunede verilmeli Y kulubunede. Ama sen X kulubune verdiğin cezayı Y kulubune veremiyosan o zaman bırakıp gideceksin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

1500 Tl ve 6 ay men cezası verilir.Çünkü taraftara verilen ceza hep böyle oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

1500 TL'yi de taksite bölerler tamam işte...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Adamı aşağıya ittiği iddia edilen arkadaşı kombine kartından bulmuşlar zaten ve uyuşturucu kullanmaktan sabıkası var gibi şeyler yazıyordu.

Ona bir ceza gelir. Kulüpte güvenlik açısından stadda sorun teşkil edecek bir durum olduğu düşünülürse para cezası alır.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Inonu'de adam bicaklandiginda 3 mac ceza verilmisti, buna ne verilecek merak ediyorum. Bir de olaya 'derbi maci seyircisiz mi olur yahu' seklinde yaklasan insanlara diyecek laf bulamiyorum.....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adam Beşiktaşlı degilmiş. Forumda 2 Dakikada yok adam Beşiktaş diye bagırmış, Yok ua adamı uyarmış bagırma diye gibi boş laflar uyduran galatasaraylılara selam olsun. Bundan sonra birşeyler sıkınca olayı görüp uydursunlarki, olay netleşince cevap vericek durumları olsun.

Cezaya gelirsek, Bana göre para cezası verilir öylede olması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sonunda -mış eki kullanarak yazdık ne yazdıysak, ayrıca ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Adam Beşiktaşlı olmayabilir ama Beşiktaş diye bağırdıysa, kavga çıkardıysa hangi takımlı olduğunu düşünmek lazım, Trabzonsporlu falan mı denilseydi. xD

Bir tarafımızdan bir şey uydurmadık, konuşulanlar buydu, iddialar buydu onları yazdık, her iddia doğru çıkacak diye bir kural yok nihayetinde değil mi ?

Savcı bile olayın üstüne gitmediğine göre, para cezası gelecektir bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'a ceza verilmeyeceğini düşünüyorum Ama bu çifte standart olacak o da ayrı bir konu . Adamın illa ölmesi mi gerekiyordu ceza için

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Adam Beşiktaşlı degilmiş. Forumda 2 Dakikada yok adam Beşiktaş diye bagırmış, Yok ua adamı uyarmış bagırma diye gibi boş laflar uyduran galatasaraylılara selam olsun. Bundan sonra birşeyler sıkınca olayı görüp uydursunlarki, olay netleşince cevap vericek durumları olsun.

Cezaya gelirsek, Bana göre para cezası verilir öylede olması lazım.
    Burak Abinin de dediği gibi o söylenenler miş - mış ekiyle kurulan cümlelerdi. Kesinlik yoktu.

Kesin olan tek birşey var oda adamın kendi kendini atması.

Saha cezası gelmez. Bana kalırsa para cezası da gelmemeli. Her maçta mutlaka kavga çıkıyor zaten. Sürekli ceza yağması lazım takımlara.

Bence tek suçlu güvenlik (!) görevlileri. Çoğu görevlerini düzgün yapmıyor. Kaç kavgaya tanık oldum hepsinde izlediler. Hiç müdahale etmediler. Hepsinde diğer taraftarlar ayırdı. Görevliler geç algılıyor sanırım kavgayı Tartışma başladığı anda müdahale edeceksin , tartışmadan sonra değil. Kavga başladıktan sonra tek başına müdahale etsen neye yarar zaten. Koymuşlar koskoca tribüne azıcık güvenlik görevlisi (Yaşlarıda en az 40 zaten).

Özel Eğitilmiş ve Genç görevliler lazım tribünlere.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=170

Bak bu senin mesajın. Çok net konuşuyosun ama şimdi birden dönüyosun. Burak'ta Beşiktaşlıymış atmış kendini türünden yazıları var. -mış demişiz diye bişey varmı ya Ya öyledir ya değildir. Noktayı koyduysan 1 kere çevirmeyeceksin onu virgüle.

Özel güvenlik falan demişsinde onlar hiçbirşey yapamaz tribünde. Ankara'dan biliyorum adamlar sadece tellerin dışında ne küfürler ne laflar geliyo onlara. Ne kavgayı ayırabilirler nede olayları yatıştırırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adamın bilinci yerinde değil kendisinin açıklık getirmesi lazım olaya. Ben ne duyduysam onu yazdım buraya. Birebir yaşamadım ki nokta koyayım.

Hatta abisi yada akrabasının açıklaması da tam olarak inandırıcı olamaz. Yalan söylemedikleri ne malum ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Nasıl bir türkçe yapın var anlamış değilim. Bilmiyorsan muş ekinin görevini anlatabilirim.

Bu cümlenin neresi kesin ?

"Olayları bilmeden konuşuyorsunuz. Adam ALKOLlüydü ve Beşiktaş lehine tezahurat yapıp bizimkilere küfür ediyormuş. "

Evet adam alkollü. Bu kesin birşey varmı itirazın ? Beşiktaş lehine küfür ediyormuş . Buda kesin olmasına rağmen kendi kulağımla duymadığım için "muş" ekini kullandım. Varmı itirazın ?

Kusura bakmayın ama bazen suçlamak için saçmalıyorsunuz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nasıl bir türkçe yapın var anlamış değilim
    Sorunun cevabı arkadaşın bu cümlesinde mevcut aslında...

Burak'ta Beşiktaşlıymış atmış kendini türünden yazıları var.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

O sarhoş olan adam GS'li ve ya BJK'li farketmez adamı döven kişi eğer güvenlik gelmeseydi o adamı kurtaracaktı ve düşmeyecekti oradan tam kurtaracakken güvenlik geliyor ve döven adamı tutuyor o zamanda sarhoş adam atlamış oluyor..

Nesil
    2006

Bir derbi maçı seyircizi olursa yazıklar olsun Türk futboluna nede olsa marka değerimiz artıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Siz gidin kadıköy'e sarhos olun en büyük cimbom diye bagırın farketmez her yerde yapın bakalım ne olacak , üstüne bembeyaz ve kollarda siyah var üstelik kapalı'da
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Eee bende Siyah üstüne gri veya beyaz çubukları olan Adidas Polar giyiyorum bendemi Beşiktaşlıyım Denizlispor maçlarına KSK maçlarına gidiyorum böyle. Alaka yaptın yani Alican : )

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

görüntüler ortada , siz bizleri tahrik etmek için buradasınız ama herşey ortada ne yazıkki
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri