Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor

3 50.00%
  • Manisaspor

1 16.67%
  • Berabere

2 33.33%
1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Antalyaspor - Manisaspor [ 27. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Antalyaspor - Manisaspor [ 27. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

kupadan yaralı dönen iki takım Manisaspor'un puana ihtiyacı var, tehlike sınırındalar ama Antalya karşısında ne yapabilrler bilmiyorum. Vasat bir maç olur kanımca beraberlik bozulmaz gibi geliyor bana.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Orkun yine kalede olursa Antalya rahat kazanır diye düşünüyorum..Ama Knightmare'nin dediği gibi vasat bir maç olacağı kesin gözüküyor..Beraberlik ve ya Antalya seçeneği ön planda..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Maçta tribünde olucam.Sabaha kadar alırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Beraberlik kokuyor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Antalya'da gol sesi yok

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Manisaspor 27. haftada Antalyaspor'a konuk oldu. İki takımın da gol pozisyonu fazla üretemedi karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonucun ardından Antalyaspor puanını 34'e, Manisaspor ise 28'e yükseltti.

ANTALYASPOR: 0 - 0 MANİSASPOR

Stat: Antalya Atatürk
    Hakemler: Özgür Yankaya, Serkan Ok, Hüseyin Fidan

Antalyaspor: Ömer, Erhan Güven, Orhan Ak, Şenol, Jedinak, Batak, Sedat (Dk. 57 Ertuğrul), Ali Zitouni (Dk. 77 Serge), Tita, Veysel (Dk. 65 Korhan), Necati

Manisaspor: İlker, Ferhat, Hüseyin Tok, Burak, Eren, Yiğit Gökoğlan, Yiğit İncedemir, Mehmet Güven (Dk. 57 Nizamettin), Mehmet Nas (Dk. 73 Şener), Güven Varol, Isaac (Dk. 82 Ergin Keleş)
    Sarı Kartlar: Dk. 9 Burak, Dk. 90+3 Yiğit İncedemir (Manisaspor), Dk. 28 Batak, Dk. 42 Orhan Ak (Antalyaspor)

İLK YARIDAN DAKİKALAR
    13. dakikada Manisaspor'dan Güven, sol kanattan getirdiği topu ceza sahası önündeki Isaac'e aktardı. Bu futbolcunun yerden şutu kaleci Ömer'de kaldı.

27. dakikada Eren'in pasında topla buluşan Güven, topa ceza sahası ön çizgisinde sert vurdu. Kaleci Ömer'in çeldiği topu Antalyaspor defansı uzaklaştırdı.

45. dakikada ceza sahası ön çizgisi yanında topla buluşan Sedat, müsait pozisyonda sert vurdu, kaleci İlker topu elleriyle uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
    54. dakikada sağ kanattan Ferhat'ın ortasında ceza sahasında boş durumda bulunan Mehmet Güven, topu kafayla kaleye gönderdi, ancak meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

58. dakikada Tita'nın sol kanattan yaptığı ortada, defanstan ileri çıkan Orhan Ak, topu kafayla kaleye gönderdi, ancak top yan ağlarda kaldı.

70. dakikada Tita'nın ara pasında topla buluşan Necati, topu İlker'in yanından ağlara gönderdi, ancak filelere giden top ofsayt gerekçesiyle gol sayılmadı.
    Karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

o kadar tahmin yaptım bir tek Bjk maçıyla bu tuttu iddaayı bırakayım ben en iyisi
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri