1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Yeni Coach

Default Yeni Coach

arkadaşlar.takıma yeni bir coach almak istiyorum ama tam imzalayacağım sırada yönetim iptal ediyor başka koça gerek yok diye.yahu 4-5 tane coach kovuyorum imzalıyorum,gene iptal ediyorlar gerek yokmuş.ne yapabilirim?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

takımın sene başında belirlenene sayıda koç sınırı oluyor... Eski koçlarla birlikte bu sınırı önceden aştıysan o yüzdendir... yeni bir koça teklif ederken yazar takımın kaç taneey izin verdiği.oradan bak, ona göre gereksiz ya da fazalık, ya da kalitesizleri kov.Koç diyince sadece normal koçlar değil, fitness ve kaleci antrenörleri,genç antrenörleri de giriyor. Sadece "coach' yazanlar değil yani o sınırlı sayıya giren kişiler...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

teklif yaparken bak alt kısma, kaç koçunun olduğu, maksimum kaç koçunun olabileceği yazar.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Benim sormak istediğim tam olarak bu degil ama yeni konu açmaya gerek görmedim bende yönetim bi koç a atıyom en fazla yüz bin dolar verirken bazı koça yüz elli bin dolar veriyor bunun nedeni ne olabilir?

Quote Originally Posted by Heroon View Post
    Benim sormak istediğim tam olarak bu degil ama yeni konu açmaya gerek görmedim bende yönetim bi koç a atıyom en fazla yüz bin dolar verirken bazı koça yüz elli bin dolar veriyor bunun nedeni ne olabilir?
    almak istedigin kocun capına göre belirliyo o parayı. tanınmıslıgı bölgesel ise az dünya capı ise cok maas vermene izin veriyo

Mesaj Yetkileri