arkadaşlar.takıma yeni bir coach almak istiyorum ama tam imzalayacağım sırada yönetim iptal ediyor başka koça gerek yok diye.yahu 4-5 tane coach kovuyorum imzalıyorum,gene iptal ediyorlar gerek yokmuş.ne yapabilirim?
arkadaşlar.takıma yeni bir coach almak istiyorum ama tam imzalayacağım sırada yönetim iptal ediyor başka koça gerek yok diye.yahu 4-5 tane coach kovuyorum imzalıyorum,gene iptal ediyorlar gerek yokmuş.ne yapabilirim?
takımın sene başında belirlenene sayıda koç sınırı oluyor... Eski koçlarla birlikte bu sınırı önceden aştıysan o yüzdendir... yeni bir koça teklif ederken yazar takımın kaç taneey izin verdiği.oradan bak, ona göre gereksiz ya da fazalık, ya da kalitesizleri kov.Koç diyince sadece normal koçlar değil, fitness ve kaleci antrenörleri,genç antrenörleri de giriyor. Sadece "coach' yazanlar değil yani o sınırlı sayıya giren kişiler...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
teklif yaparken bak alt kısma, kaç koçunun olduğu, maksimum kaç koçunun olabileceği yazar.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Benim sormak istediğim tam olarak bu degil ama yeni konu açmaya gerek görmedim bende yönetim bi koç a atıyom en fazla yüz bin dolar verirken bazı koça yüz elli bin dolar veriyor bunun nedeni ne olabilir?