1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Oyuncu satma sorunu ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Default Oyuncu satma sorunu ?

Arkadaşlar nedense bir oyuncuyu örneğin 5 M'ye öneriyorum. Alıcı çıkmıyor. Sonra ikinci defa değerinin daha altına bile önersem teklif gelmiyor. Yani ilk defa sattınız sattınız teklif gelmezse ikincide 0 a versem anca istiyorlar , satmanın bi yolu yokmu 45 kişi oldu kadro.

Maaşı çok yüksek olunca istemiyorlar diye biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

doğru söylemiş arkadaş. Bir oyuncunu satmak istediğinde ona takip olan takımlar çıkıyor ancak oyuncunun bonservisini karşılayabilecek düzeyde değillerse teklif yapmıyorlar, reddediyorlar 0 TL'ye bile önersen bazen alıcı çıkmamasının sebebi de bu olsa gerek.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

10.2'de oyuncularımın hepsini satabiliyodum ama 10.3'te bunu yapmak imkansız hale gelmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben 10.3'te de adamlarımı satabiliyorum. 2 gün önce St. Etienne'den bir defans oyuncumu 4 milyon euro'ya sattım Değeri de 4 milyon euro'ydu zaten.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Genelde satmak istediğiniz oyuncular takımda mutsuz olduğunu beyan eden ya da fırsat vermediğiniz oyuncular oluyordur. Sezon başından beri 3 maça çıkmış adamı satmak isteseniz de alıcı çıkmıyor. İyi bir form düzeyindeki oyuncuyu satabiliyorsunuz en azından ben satabiliyorum.

Transfer dönemi başında daha çok alıcı çıkıyor. Sezon sonuna doğru satmaya kalktınız mı pek alan olmuyor.

Mesaj Yetkileri