Kayserispor
Sivasspor
Beraberlik
(/s)
Sivas bizim maçtaki gibi mücadele ederse puanla döner
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
bu ne ya butun maclar ayni gunmu?
Kayserispor alır bu maçı. Sivasspor Galatasaray maçından moralli gerçi ama Kayserispor Fenerbahçe yenilgisinden hemen sonra puan kaybetmez diye düşünüyorum.
Last edited by di canio : 07.Nisan.2010 at 13:09 Reason: yazım hatası
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Beraberlik kokan bir maç...
Sivası Küme Yollamanın Vakti Geldi.
Kayserispor penaltıdan attığı golle 1-0 önde. Penaltı emin olmamakla beraber pek penaltı gibi gelmedi bana. Cangele ortasahada bir pozisyonda rakibine bakıyor, geldiğini görüyor ve tam rakibi baskı yapacağı sırada topu diğer tarafa çekip dirseği atıyor; ardından kendini de yere atıyor. Kırmızı kartlık hareketti. Kartı falan da geçtim, şöyle bir pozisyonda bir insan rakibine dirsek atma ihtiyacı neden hisseder anlamıyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aydın kendi kalesine atmış. 1-1
Edit: Makukula 2-1
Last edited by TR.CaPTaiN : 12.Nisan.2010 at 21:52
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Makakula 2-1
Sivasspor 84'te Mehmet Yıldız'ın penaltı golüyle maçı 2-2 bitirmeyi başardı. Gaziantep, Galatasaray ve Kayserispor gibi zorlu maçlardan mağlup olmadan ayrıldılar. Artık her puanın kritik olduğu haftalara giriyoruz, yenemiyorsan yenilmeyeceksin de ama Sivas 93'te korner kazanıyor bunu korner direğinde zaman geçirerek harcıyor. Ortala içeriye aradan biri çıkar kafayı vurur ve belki 3 puanla tamamlarsın.
Sivasspor Diyarbakırspor'la arasındaki farkı 3'e çıkardı ve haftaya hükmen Ankaraspor galibiyeti alacak. Diyarbakırspor haftaya Kayserispor'u mağlup edemezse Sivasspor büyük avantaj sağlamış olacak.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Beraberlik olacağı çok belliydiTebrikler Sivasspor'a,önemli bi puan aldılar...
Sivas önemli bir puan aldı Kayseri deplasmanından..