1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Lige baslarken verilen paralar sozde kaliyor!!

Default Lige baslarken verilen paralar sozde kaliyor!!

Merhaba arkadaslar bu oyunu senelerdir oynarim bole bir sey gormedim sanirim 10.3.0 update inda bir hata yapmislar. Oncelikle sariyerle Bank asyaya ciktim 1.5 milyon pound alicaktim hic almadim . Bir sezon sonra turkcell super lige ciktim 3.859.000 pound almam lazimdi TV gelirleri icin gene ortada bisey yok .

Buyuk ihtimalle ben bir yerde yaniliyorum ama hep takip ettim hic yansimadimi balance a bu paralar.

Yardimlarinizi bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

income bölümüne basıp, ayrıntıya bir bak bence. Geçen sezonu yaklaşık 2.3 milyon £ karla kapatmışsın. Büyük ihtimalle 1.5milyon£ ona dahildir. tv geliri için bişey söyleyemicem. lig bitti ve hala gelmediyse dediğin gibi bir sorun olabilir ama hiç sanmıyorum.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

bu arada bende Kocaelispor'la süper lige çıktım daha önceki oyunlarda transfer bütçesi çok azdı. Ama şimdi oyunda 2.6. M transfer bütçesi verdiler. Önceki yıl Türkiye Kupasında yarı final oynadım, onun içinmi oldu acaba.

gecen sezon o kadar gelir elde etmedim ne olduyda o tv geliri sadece gelecek sezon gelirinde gozuktu ve balancime yansimadi 10.3.0 da bence sorun var ayrica 900 kisiyle maclari oynuyorum gelir getircek birseyim yok gibi bide diger sorun stadyum buyutulmuyor belediyeden izin alinamasmis fazla yer olmadigi icin arkadaslar lutfen yardim

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Knightmare View Post
    income bölümüne basıp, ayrıntıya bir bak bence. Geçen sezonu yaklaşık 2.3 milyon £ karla kapatmışsın. Büyük ihtimalle 1.5milyon£ ona dahildir. tv geliri için bişey söyleyemicem. lig bitti ve hala gelmediyse dediğin gibi bir sorun olabilir ama hiç sanmıyorum.
    Sanırım Yanlış Gördün.
    2.3 Milyon Değil 400k Karla Kapatmış...
    Senin Bahsettiğin Yer Maaş Bütçesi

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

pardon ya o geçen sezonki maaş harcamasıymış
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri