1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Wonderkid olabilmeleri için ne gerekli?

Default Wonderkid olabilmeleri için ne gerekli?

wonderkid olabilecek oyuncunun profilinde promising winger yazıyor..başka bir oyuncunun profilinde young midfield yazıyor bunlar wonderkid adayları mı?pa -8 wonderkid olabilirler mi?wonderkid olabilmeleri için yaş sınırı kaçtır?yorumlarınızı bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

PA 180 olacak en az. Oyuncunun özellikleri ve performansı iyiyse profilinde wonderkid yazar ama performans kötüye giderse wonderkid yazmaz artık.
    Last edited by Flawless Victory : 12.Nisan.2010 at 11:29

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanırım 22 Yaşına kadar 145 CA'yı geçtiğinde Wonderkid oluyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bordeaux

Wonderkid olabilmesi için en fazla 20 yaşında (dahil) olması lazım. CA’si da en az 140 ya da 145 olmalı diye hatırlıyorum. Ancak PA’sinin belli bir değerde olması gerekmiyor ya da en azından bu değer 180 değil. Çünkü CA’si 150 olup potansiyeli 165 olan adamda benim oyunumda wonderkid’ti. Bu wonderkid yazması performansına da bağlı, iyi performans sergilerse wonderkid yazar, performans düşmeye baslarsa promising middlefield ya da başka terimler yazar.

Teşekkürler arkadaşlar şuan barcelona'yı yönetiyorum gai assulin,jonathan dos santos,mauro icardi falan sattım..satmakla hata yaptım mı?çünkü benim bildiğim bunlar wonderkid olamaz sanırım..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Wonderkid olmasa da alternatif olarak iyi oyuncular olabilirler, hem altyapıdan çıkacakları için uyum sorunu da olmazdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ca 140 pa 180 yaş max:20

yetenek.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Valla ben PA en az 180 olmalı dedim, CA ile alakalı bir şey göremiyorum. Çünkü CA 145 olup da PA 160 ise bu adam Wonderkid midir diye sormak lazım. Oyuncu çok genç yaşta (19-20-21 bilemem) kimliğinde wonderkid yazıyor ama 1 ay sonra bakın wonderkid yazısı gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bordeaux

Ben wonderkid midir değil midir yargılaması yapmadim, he bana sorarsanız tabi ki değildir ancak arkadaş wonderkid olabilmesi için olan şartları sormuş. Bir adamın 18 yaşında 145 CA’si varsa potansiyeli 160 olsa da, iyi performans sergiliyorsa 20 yaşı da dahil 3 yıl boyunca wonderkid yazar. Bu yaştan sonrasında ise isterse potansiyeli 199 olsun yine de wonderkid yazmaz, yazamaz.

Mesaj Yetkileri