Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü kazanır

6 50.00%
  • Berabere biter

3 25.00%
  • Trabzonspor kazanır

3 25.00%
1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Ankaragücü - Trabzonspor [ 32. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Ankaragücü - Trabzonspor [ 32. Hafta ]

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Anketler artık herkese açık olacaktır.Artık sadece kimin kazanmasını istediğinizi veya kazanacağınızı düşündüğünüzü yazmanıza gerek kalmadı.Sadece bunların yazıldığı mesajlar silinmeye devam edilecektir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ankaragücü Lemerre yönetiminde sağlam savunma yapan bi takım oldu...Trabzonspor'un çok gol kaçırdığını düşünürsek ben Ankaragücü'nün galip ayrılacağını düşünüyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Umarım yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele edip Fenerbahçe maçına daha dinç bir şekilde çıkarız.Bu saatten sonra alınacak galibiyet veya malubiyetin çok fazla önemi yok benim için..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Umarım yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele edip Fenerbahçe maçına daha dinç bir şekilde çıkarız.Bu saatten sonra alınacak galibiyet veya malubiyetin çok fazla önemi yok benim için..

Serhat ne kadar değişim yapabilir ki Barış Murat Sezer Ferhat Tony/Tolga bunlar suan yedek olabilecek olanlar ha birde Yattara var işte yarım adam sayalım aylardır top oyanamdı.Sola Ferhat koysan sağ mecburen oynucak Serkan,Tayfun hala sakat çünkü orta alanda Murat Sezer Barış desen belki birşeyler olur.

Şu olabilir aslında

---------------Tolga----------------
    Serkan---Egemen----Song---Ferhat
    ----------Sezer-----Ceyhun------------
    Yattara--------------------------Murat
    -------------Burak-----Teo-------------

Anca yedek bu olur herhalde.alttan adam alırlarsa tabi onu bilemem.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Serhat ne kadar değişim yapabilir ki Barış Murat Sezer Ferhat Tony/Tolga bunlar suan yedek olabilecek olanlar ha birde Yattara var işte yarım adam sayalım aylardır top oyanamdı.Sola Ferhat koysan sağ mecburen oynucak Serkan,Tayfun hala sakat çünkü orta alanda Murat Sezer Barış desen belki birşeyler olur.

Şu olabilir aslında

---------------Tolga----------------
    Serkan---Egemen----Song---Ferhat
    ----------Sezer-----Ceyhun------------
    Yattara--------------------------Murat
    -------------Burak-----Teo-------------

Anca yedek bu olur herhalde.alttan adam alırlarsa tabi onu bilemem.
    Bu yazdığın kadroya eklenebilecek Barış, Gabriç, Murat var daha bence istedikten sonra her türlü kadro çıkartılır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Senol Gunes en kolay kupa maclarina bile en iyi 11 le cikiyor bence bu macta fazla degisiklik olmaz.

Selcuk oynamaz, bi ara Colmanada aynisini yapip kadroya almamisti sonraki hafta Colman Cimbomu yendigimiz mactaki tek golumuzu atmisti.

Ceyhunun oynamasini istemiyorum cok pas hatasi yapiyor, On liberoda Egemen ondan iyi gorev yapar bana gore

Nesil
    2006

Türkiye Kupasını düşünen bir Trabzonspor izleyeceğiz ve bununla birlikte büyük maçlara iyi konsantre olup iyi savunma yapan Ankaragücünü maçın öncelikle 0-0 biteceğini düşünüyorum. Bir takım kazanırsa oda Ankaragücü olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İşte Ankara'da 11'ler
    Turkcell Süper Lig'de 32. haftanın açılış maçında Ankaragücü sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda 16:00'da başlayacak mücadeleyi hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Lig TV'nin naklen yayınlayacağı karşılaşmayı Sporx.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz.

ANKARAGÜCÜ
    Serkan
    Geremi
    Koray
    Rajnoch
    Broggi
    Sapara
    Hürriyet
    Muhammet Hanefi
    Rothen
    Mehmet Çakır
    Vittek

TRABZONSPOR
    Onur
    Song
    Giray
    Egemen
    Cale
    Serkan
    Engin
    Sezer
    Gabric
    Burak
    Teofilo
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ankaragücü Vittek'in 7. dakikada attığı gol ile durumu 1-0'a getirdi..

Ankaragücü çok baskılı bir oyun oynuyor. . .

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ankaragücü 7. dakikada Vittek'in attığı gol ile Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti..TS son 2 maçınıda kaybetmiş oldu böylece..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

hakli olarak aldiklari galibiyet icin ankaragucunu kutlarim

Senol hocanin hafta ici kadrosunu dahada merak etmeye basladim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Özellikle ilk yarı Ankaragücü sahanın tek hakimiydi, pozisyon da buldular fakat değerlendiremediler. İkinci yarıda kontrol Trabzon'a geçti fakat pozisyon üretme konusunda sıkıntı yaşadılar. Yanlış hatırlamıyorsam Trabzon'un tek net pozisyonu vardı; Engin değerlendiremedi. Bunun haricinde Alanzinho'nun cezasahası dışından çektiği muhteşem şut vardı. Trabzonlu arkadaşlar Umut'tan baya şikayetçiler ama Umut, Burak Yılmaz'la kıyaslandığında Anelka'dır. Burak böyle devam ederse tekrar Manisa gibi takımların yolunu tutar.

Trabzon'un kazanmasını isterdim ama Ankaragücü hakederek kazandı. Tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kaptan zaten alınmaamsı gereken adamı alıp koyarsan tabiki takımdaki kötü adamdan kötü olur.Hala kazma beceriksiz futbolcularla urasıyoruz,Ankara'yı tebrik ederim.

Umarım kupayı alırızda bu malubiyetleri hasır altı edebilirz kupayı almazlarsa derim ki madem alamdınız neden günlerce aklımız kupa da dediniz.Bunu sadece ben değil bütün tarftar da söyler buda böyle bilinmeli.Bunu yaparak uzerlerıne daha cok baskı aldılar bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ankaragücü gerçekten çok iyi bi oyun oynadı dün Trabzonspor'a karşı...Tebrikler...

Mesaj Yetkileri