![]()
Superligin yeni ekibi bu mactan sonra belli olacak. Terfi icin Altay' a galibiyet gerekirken Konyaspor' a beraberlik yetecek.
![]()
Superligin yeni ekibi bu mactan sonra belli olacak. Terfi icin Altay' a galibiyet gerekirken Konyaspor' a beraberlik yetecek.
Büyük Altay kazanır bence.
Hiç sevmediğim bir Takım Konyaspor.Altay'ın kazanmasını isterim madem Karşıyaka yok Altay olsun ligimizde.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Umarım Altay çıkar Lige...
Bir İzmir takımı yeter.Konya gelir TSL'ye.
Adana 2-2 KSK
iki takim da bi galibiyet alamadan playoff ligini bitirdihelal olsun size
![]()
Umarım Altay çıkar, Konya şehri ve takımına karşı antipatim var.
Belediye yarın 50 otobüs kaldırıyor bu maça, gerçi 50 otobüsle gitsen de, Olimpiyat'ta ne derece belli olur kalabalık, bilmiyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İki takımla da husumetimiz var.iki takımıda sevmem ama demirsporun kardeşi çıkacağına Altay çıksın daha iyi![]()
Konyaspor yillardir superligdeydi zaten, biraksinlar da Altay olsun orda biraz da. Kac yildir finallerde kaybedio, bu sefer basarsin artik![]()
Herkes Konya düşmanı olmuş.Ereğliliğim ve Konya'yı destekliyorum. Bastır Konya, taraftarımızın büyük desteği ile Altay'ı eleyeceğiz. Gerçi Altay çıksada üzülmem. =))
Altay'da Bezerra yok. Ziya Doğan oyunu iyi kilitliyen bir hoca olarak gerekeni yapacaktır (: Konyaspor 2. yarıda bulacağı golle 1-0 kazanır![]()
Altay'ın çıkmasını istiyorum.Ama Konyaspor'a 1 puan yetiyor.Hele hele başlarında Ziya Doğan gibi kapanan ve oyunu çok iyi tutabilen bir takım oyunu felsefesi benimsemiş bir teknik direktör varken.Konyaspor Turkcell Süper Lig'e çıkan 3.takım olacaktır diye düşünüyorum.
Ziya Doğan'ı Süper Lig'de görmemek için Altay'ın çıkmasını istiyorum.
2 takımıda desteklemiyorum Bank Asya'da Adana'nın çıkmasını istiyordum TSL'ye olmadı seneye çıkarlar inş...2 Takım arasından çıkacaksa Altay çıksın adamlar kaç senedir finalde kaybediyorlar yazık günah..
Heyecan yüksek. İy 1 gol altı verdim; ama Konya atarsa sevineceğim, nasıl iştir bu yahu...
Hadi bakalım Altay kazansın da bu sene 2 Galatasaray maçına gidelim.
Konyaspor geliyor.![]()
Bu arada Ahmet hiç hoş değil, ben Konyalıyım. Ne yapacaz şimdi?
1-1 oldu..
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOL
Süper Ligdeyiz.![]()
Müthiş gol attk, hakem avantaja bıraktı.Artık Ziya Doğan'ın oyuncuları çıkar bu lige.
Konya önemi geçti. Maçkolik saçmalıyordaİnşallah öne geçmişdir, kaldı Toluca
Hayırlı Olsun Konya'ya...
Konyaspor 6 dakikada bulduğu 2 golle öne geçmeyi bildi.Nedir bu Altay'ın kaç yıldır Playoff'larda çektiği? Konyaspor buradan bırakmaz maçı,şimdiden Turkcell Süper Lig'deler diyebiliriz.Tebrikler.
1 yıllık aranın ardından geliyor Konya , burdan bırakmazlar heralde hayırlısı..
Altay 87'de Yiğitcan ile 2-2 yaptı skoru.90'da kaleci Soner kırmızı kart gördü Altay'da,kaleye Ercan geçti.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Konya geldi.. Hoş geldi.
Oh be bitti Süper Ligdeyiz. Ağlıyorum resmen, play-offlara bıkramadan çıkmalıydık; ama sonuna kadar hak ettik. Üç maçda 7 puan.
3-2 mi maç ?
Gelmesini istediğim takım Konyaydı.Onlar geldi.Tebrikler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?