1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: 6+2+2

Default 6+2+2

evet arkadaşlar yeni artık ligimizde yabancı sayısı 6+2+2 oldu Fm 2011 de merak ettiğim bişey var şimdi ben direk 11 de oynayacak 6 oyuncu aldım diğer 4 hakkımıda kullanıp onlara numara verip altyapımdaki 18 yada 20 yaş altı takımlarda oynayabilecekler mi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

10 tane yabancı oyuncu ile anlaşabileceksin. 10 yabancıya da kadro numarası verebilirsin. 6 sı ilk 11de 2 si yedekte diğer 2si de kadro dışı kalacak. Genç alırsan U20de kullanabilirsin.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alt liglerin statüsüyle alakalı bir durum, şu anda yabancı oynatma hakkı yok diye biliyorum. A2 liginin statüsü değişirse, orada yabancıya izin verilirse oynayabilirler yoksa şimdi olduğu gibi devam eder.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Alt liglerin statüsüyle alakalı bir durum, şu anda yabancı oynatma hakkı yok diye biliyorum. A2 liginin statüsü değişirse, orada yabancıya izin verilirse oynayabilirler yoksa şimdi olduğu gibi devam eder.
    Serkan U20 de 2 tane yabancı hakkı var diye biliyorum.
    TariboWest

gerçekten fm oyuncuları için çok güzel bi gelişme olur gerçekte fazla iyi olucağını sanmam,aldığımız gençleri kendimiz yetiştirsek daha iyi olur 2 tane kullanma hakkımız varsa çok güzel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Adı oyunda zaten U20 diye geçiyor A2'nin. Eğer orada şu anda varsa, hala devam eder o kural. Ben hiç aldığım oyuncuları orada kullanma ihtiyacı hissetmediğimden bilmiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

A2 de oynatamıyorsun sanırsam yaşı genç olsada..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dutty View Post
    evet arkadaşlar yeni artık ligimizde yabancı sayısı 6+2+2 oldu Fm 2011 de merak ettiğim bişey var şimdi ben direk 11 de oynayacak 6 oyuncu aldım diğer 4 hakkımıda kullanıp onlara numara verip altyapımdaki 18 yada 20 yaş altı takımlarda oynayabilecekler mi
    Federasyon bu kuralı açıklamadı henüz, Bülent Uygun bile sitemkâr konuştu bu yüzden.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

geçmişte Daniel Tözser Galatasaray alt yapısıyla maçlara çıkmıştı. yine böyle bir şey olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by görkemm View Post
    geçmişte Daniel Tözser Galatasaray alt yapısıyla maçlara çıkmıştı. yine böyle bir şey olabilir

Daniel Tözser türk vatandaşıydı aynı zamanda. Ben oyunda U20 de yabancı oyuncu oynatabiliyorum. Yanılmıyosam 3 tane vardı U20 de

Eğer yabancı oyuncu sizin kulübüzde yetişmişse u20 de - bu şartı barındırmak koşuluyla - 2 tane yabancı oynayabilir...

u18 de 18 yaşını geçmeyen 2 tane yabancı oynayabilir. u18 de yetiştiği yer önemli değil...

Mesaj Yetkileri