1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Sercan: Barça'ya bile gitsem üzülürüm

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Sercan: Barça'ya bile gitsem üzülürüm

Bursaspor'ın yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım, lig şampiyonluğuna yeni yeni inanmaya başladıklarını söyledi. 2012'ye kadar sözleşmesi olduğunu ifade eden Sercan, Bursa sevgisinin altını çizdi.

NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 13:12 TSİ 05 Haziran. 2010 Cumartesi

Bursaspor'un ve Milli Takım'ın yıldız oyuncusu Sercan Yıldırım, şampiyonluğa, transfere, özel yaşantısına ve diğer konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.
    Bursaspor'un şampiyonluğuna çok sevindiklerini, lig bittiğinden beri adeta hayal dünyasında yaşadıklarını dile getiren Sercan, ''Milli Takım'ın ABD'deki kampı dönüşü Bursa'yı yeniden yeşil-beyaza bürünmüş görünce şampiyon olduğumuza tam olarak inandım'' derken, bu şampiyonlukla en önemli hedeflerinden birine ulaştığını vurguladı.
    Sercan, Bursaspor'un altyapısına kayıt yaptırırken, ''Bir gün Bursaspor'u şampiyon yapacağım'' dediğini, yeşil-beyazlı kulübün yer aldığı tüm yaş grubu takımlarında şampiyonluklar yaşadığını, Turkcell Süper Lig şampiyonluğunu da bu genç yaşta Bursaspor'da yaşadığı için büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Geçen ay Milli Takım'ın ABD'deki kampına Bursaspor'dan 4 futbolcuyla gittiklerini ve orada çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini anlatan Sercan, ''Milli Takım kampı bizim için çok iyi oldu. Hem tatil yapmış olduk, hem de iyi bir kamp dönemi geçirdik. Milli Takım'da çok iyiydik. Ama şampiyonluğu kaçıran takımların futbolcuları biraz üzgündü. Biz ise çok mutluyduk'' dedi.
    Sercan, ABD'deki kampta Bursasporlu futbolcular olarak ellerinden geleni yaptıklarını, kendisinin de ay-yıldızlı forma altında gol attığı için ekstra mutluluk yaşadığını belirtti.
    ''SAKİN BİR HAYAT YAŞIYORUM''
    Gündeme özel yaşantısıyla gelmek istemediğini, şu anda sadece iyi dinlenip gelecek sezona hazırlanmayı düşündüğünü ifade eden Sercan, ''Hayal gibi bir sezon geçirdik. Şu anda sadece dinleniyorum. Sakin bir hayat yaşıyorum. Gazete bile okumuyorum. Transferle ilgili konuları menajerim ve Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'ya bıraktım'' diye konuştu.
    Sercan, ''Her gün bir takımla anlaştığın yönünde haberler çıkıyor. Bunlar seni nasıl etkiliyor?'' sorusuna, ''Dediğim gibi hiç gazete okumuyorum. Sözleşmem devam ediyor ve Bursaspor'da olduğum için mutluyum. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Orada da başarılı olmak istiyoruz'' yanıtını verdi.
    Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olamayacağı görüşüne inanmadığını dile getiren genç yıldız, iyi futbol oynayıp gruplara çıkamasalar bile en kötü UEFA Kupası'na kalacaklarına inandıklarını bildirdi.
    Sercan, ''Maçlara çıkmadan önce bir uğurun var mı?'' sorusuna karşılık, ''Her futbolcu gibi dua ederim ve sahaya çıkarken çimi öperim'' derken, ''Bu sezonla ilgili unutamadığın anılar neler?'' sorusu üzerine, şunları söyledi:
    ''Beşiktaş ile oynadığımız ve şampiyonluğunu ilan ettiğimiz maç. 2-1 öndeydik ve maçı bu skorla bitirdik. Fenerbahçe maçından beraberlik haberi gelince büyük bir sevinç yaşadık. Fenerbahçe'yi 3-1 yenmemize rağmen Türkiye Kupası'ndan elendiğimiz maç da unutamayacağım kötü bir anı.''
    "BARÇA BİLE ÜZER"
    ''Şimdi Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı seni arasa ve 'Sercan seni Barcelona'ya verdik' dese, neler hissedersin?'' sorusuna Sercan, ''Ben Bursaspor'un 2012 yılına kadar sözleşmeli futbolcusuyum. Transferde kulübün menfaatlerine göre hareket ederim, ama Barcelona'ya bile gitsem Bursaspor'dan ayrıldığım için üzülürüm'' yanıtını verdi.
    Sercan, Avrupa'da Real Madrid ve Barcelona'da oynamayı çok istediğini, ancak yine de Bursaspor'un gönlünde ayrı bir yeri olduğunu vurgulayarak, ''Bana göre Bursa çok güzel bir şehir. İleride buradan ayrılsam bile sonunda yine yolumuz Bursaspor ile kesişecek. Belki futbolu yine Bursaspor'da bırakırım, belki de ileride antrenörlük yaparım'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

bende uzulurum sercan barcadan daha iyi takimlari hakediyor

Sercanin bole bi aciklama yapacagini samiyorum ufak degisiklikler yapmistir ropirtaji yapan gazeteci . Barcelonaya gitce icin uzuluyorsa Chelsea ye felan gitse depresyon gecirir

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ya Sercan abartmış ya da gazeteci.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sercan Bursa sevgisinden bahsetmiş. İyide söylemiş bence. (:

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sercan'ın birebir ağzından ise Sercan'a yazık Gazeteciler değiştirdiyse gazetecilere yazık.

Bu kadar genç oyuncuları bir anda pofpoflamanın manası nedir acaba.

Bırakın adam topunu oynasın sonra nereye gidiyorsa gitsin.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sercan İspanya'da en fazla A.Madrid,Villareal tarzı takımlarda oynar.Barça,R.Madrid'e gitmesi çok zor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Eger dogruysa bir gün takımımı şampiyn yapacagım demiş ve bunu 4 golle başardı arkadas , katkısı yadsınamaz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Merak etme Sercanım üzmezler seni.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Zaten almazlar,ne olur sende üzülmessin kasma kendini

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bilmiyorum belki aramızda bu mesaj çok tepki gösterecek olacak ama şu laflar ;

"BARÇA BİLE ÜZER"
    ''Şimdi Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı seni arasa ve 'Sercan seni Barcelona'ya verdik' dese, neler hissedersin?'' sorusuna Sercan, ''Ben Bursaspor'un 2012 yılına kadar sözleşmeli futbolcusuyum. Transferde kulübün menfaatlerine göre hareket ederim, ama Barcelona'ya bile gitsem Bursaspor'dan ayrıldığım için üzülürüm'' yanıtını verdi.

Yalakalıkdır başka birşey değildir ! Eğer Sercan bunları söylediyse gerçekten yazık daha 20 yaşındasın kimsin sen Barcelona'da üzermiş.Barca'da ne işin var Sercan diye sorarlar adama.

Yazıktır yazık.Eğer Sercan söylüyorsa yazık basın yazıyorsa daha'da yazık.

Aynı Bülent Uygun gibi antipatik oluyor
    .

Hava'dan önüme 1 trilyon düşse üzülürüm
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bursa'yı sevdiğini söylemiş orada.Çoğumuzda uzun süre bulunduğumuz bir yerden başkar bir yere giderken -daha iyi bir yer bile olsa- ufakta olsa bir ukte olmaz mı? Adamın bahsettiği bu.Barcelona'ya giderse -ki zor bir ihtimal- tabii ki sevinir.Kim sevinmezki?
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri