1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Kaleci-Oyuncu

Default Kaleci-Oyuncu

İngiltere Alt Liglerinden AFC Telford'u yönetiyordum. Takımda santrafor olmadığından oyuncu arıyordum. Bir oyuncunun profiline girdim. Oynadığı pozisyonlara baktım. Bir de ne göreyim
    Adam hem kalede hemde santraforda oynuyor ! Ama profiline girince sadece kaleci özellikleri gözüküyor Bu oyuncunun forvet özelliklerini nasıl görebilirim?

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Wayne Rooney'e de kalecilik pozisyonu girilmiş, awkward olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Aphonse Areola'nın mevkiilerine bir bakın. DL oynayabiliyor.
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Muhtemelen bu hızla senden anca kaleci olur demiştir Areolaya antrenörlerinden birisi

Konuya dönelim beyler

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Genie Scout yardımıyla kalecinin teknik özelliklerini görebilirsin.

Scout kullanmıyorum. Yinede saolun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Traning->Attributes yoluyla diğer özelliklerini görebilirsin.

Mahalle maçları gibi olmuş Kaleci oyuncu var abii

Phil Jagielka kadrodaysa yedek kaleci almıyorum ben

Rooney kalede daha iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    İngiltere Alt Liglerinden AFC Telford'u yönetiyordum. Takımda santrafor olmadığından oyuncu arıyordum. Bir oyuncunun profiline girdim. Oynadığı pozisyonlara baktım. Bir de ne göreyim
    Adam hem kalede hemde santraforda oynuyor ! Ama profiline girince sadece kaleci özellikleri gözüküyor Bu oyuncunun forvet özelliklerini nasıl görebilirim?
    oyuncuya yeni pozisyon ver forvet diye gerçi fm 2010 da olmuyor herhalde bu sadece kaleciler için diğer pozisyona çalıştırma kısmı yok fm rte kullanarak gk 1 st 20 yapabilirsin mesela.ek olarak ben dediğini fm 2006 da yapmıştım
    yeni takıma yeni oyuncu eklerken gk 15 st 20 girmiştim oyuna başladığımda gk 20 st acemi yada 1 mi ne çıkmıştı düzelttim gk 14 st 20 girdim o zamanda st 20 gk acemi yada hiçmi çıkmıştı her neyse eğer oyuncu gk en az 15 ise diğerlerini görmezden gelip gk 20 yapıyor ama gk 14 ise diğer pozisyonda daha iyiyse gk acemi forvet doğal falan oluyor bilmem anlatabildimmi?
    Last edited by mehmetd : 04.Temmuz.2010 at 21:56 Reason: ilave

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Wayne Rooney'e de kalecilik pozisyonu girilmiş, awkward olarak.
    evet ya rooney niye öyle olmuş acaba demekki bir geçmişi var ayrıca o yüzden bazen yedek kaleci almıyorum kadroya rooneye güvenerek

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Başka bir oyuncu ile özellikleri karşılaştırarak görme şansın var ama karşılaştırma yapılabiliyorsa..

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    oyuncuya yeni pozisyon ver forvet diye gerçi fm 2010 da olmuyor herhalde bu sadece kaleciler için diğer pozisyona çalıştırma kısmı yok fm rte kullanarak gk 1 st 20 yapabilirsin mesela.ek olarak ben dediğini fm 2006 da yapmıştım
    yeni takıma yeni oyuncu eklerken gk 15 st 20 girmiştim oyuna başladığımda gk 20 st acemi yada 1 mi ne çıkmıştı düzelttim gk 14 st 20 girdim o zamanda st 20 gk acemi yada hiçmi çıkmıştı her neyse eğer oyuncu gk en az 15 ise diğerlerini görmezden gelip gk 20 yapıyor ama gk 14 ise diğer pozisyonda daha iyiyse gk acemi forvet doğal falan oluyor bilmem anlatabildimmi?
    Anladım zorlamaya gerek yok

Mesaj Yetkileri