Originally Posted by
yaman76hakanFB
Üstelik Songül ve İpek şans bulduklarında bunu çok iyi değerlendirmişlerdi. Yani klas oyuncular... Onların ayrılması da üzücü olacak ama şu durumda kalmalarının ne anlamı olur ki? Bir senede takımı baştan sona değiştirip, bir ton yabancı yıldızla "toplama" bir takım kurup, başarıyı hedeflemek kolaycılık... Aslolan kulübe aidiyet hissi duyacak birkaç yerli ile dünya yıldızlarını kaynaştırıp gerçek bir takım yapabilmek... Geçen yıl bu yolda ilerliyorduk. İyi yoldaydık. Bu panik niye? Niye herşey silbaştan kuruluyor? başta bende sevindim yeni transferlere ama ardı arkası kesilmedi... Yaşını bilmiyorum ama 90'ların sonuydu sanırım; TOFAŞ'ı hatırlıyor musun? Basketbol takımı... Bir bütçe bulmuşlar, alınabilecek her oyuncuyu almışlar, iki sene şampiyon olmuşlar ama ertesi yıl kulüp soluğu ligin dibinde almıştı. Çünkü parayla gelen erken başarı motivasyonu bitirir, yatırımcının gözü doyar... Bütçeyi çarçur etmemek lazım... (Sponsora söylüyorum. Daha uzun vadeye yaysın. Yerli oyuncuları dışlamasın. Ücret dengesizliği olmasın.)
Merakla bekliyorum. Bir gerçek var ki; "YILDIZLAR TOPLULUĞU" olduk. Umarım bir zamanların Real Madrid'in futbol takımı gibi olmaz bu "YILDIZLAR TOPLULUĞU"nun sonu... Duacılarıyız.