1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Maaş Ödemeye Devam Etmek ??

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Default Maaş Ödemeye Devam Etmek ??

Bu zamana kadar pek dikkat etmezdim ama geçenlerde dikkat etmeye başladım (:

Elinizdeki oyuncuyu satarken transfer onayından önce size bir madde sunuluyor.

Maaş ödemeyi kabul ediyormusunuz gibisinden.Eğer kabul ederseniz oyuncunuz rakip taıkma gidiyor.

Şimdi merak ettiğim bu maşş'ı sürekli mi yoksa 1 sene mi ödeyeceğimiz ?

Birde bizim oyuncu alırken böyle birşey yaptırmak şansımız varmı ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeni klübüyle yaptığı kontrat bitene kadar ödersin. Birde oyuncu alırken o oyuncuya kalmış bir olay ben mesela Quaresma'yı alırken istediğinden çok az bir maaş verebildiğim halde maaşını İntere tamamlatıp gelmişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Mantık olarak o maaşı oyuncunun senin takımınla olan sözleşmesinin son tarihine kadar ödersin.

Sen oyuncu alırken de böyle bir şey olabilir ama buna senin müdahale şansın olduğunu sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Seninle kontratı bitene kadar olur bu iş. Ben Güiza'yı def ederken böyle yapmıştım.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Teşekkürler.

O zaman kontratı son senesinde olan oyunculara bunu yapmak en mantıklı olan tabi oyuncuyu yollarken (:

Oyuncu alırkende uzun zamanla kontratlarda işe yarayabilir (:

Çözdüm olayı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eğer senin elinde olan birşey olsaydı haklıydın ama tamamen oyuncuyla alakalı. Oyuncu hiç talepte bulunmadan sözleşmeni kabul etmeyebilir yada diğer klübe gitmeyebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hani öyle bir durumla karşılaşırsam yukarda dediğimi yaparım demek istemiştim (:

Oyuncu alrıkende ya tutarsa mantığıyla devam

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Hani öyle bir durumla karşılaşırsam yukarda dediğimi yaparım demek istemiştim (:

Oyuncu alrıkende ya tutarsa mantığıyla devam
    Sen bu konuda hiçbirşey yapamıyon herşey oyuncunun elinde.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Ben hepsine okey diyorum
    Adam kalıp zarar etmektense 1 milyon euroya verip 250000 euro maaşını ödedigim çok oldu

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Sen bu konuda hiçbirşey yapamıyon herşey oyuncunun elinde.
    Yahu anladım.Ama benim anlatmak istediğimi ya ben anlatamadım yada siz anlayamadınız.

Herneyse Teşekkürler bilgilendirme için.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yahu anladım.Ama benim anlatmak istediğimi ya ben anlatamadım yada siz anlayamadınız.

Herneyse Teşekkürler bilgilendirme için.
    Zaten yanlış düşünce içerisindesin uzatmaya gerek yok ama sendeki kontratı kadar değil o takımdaki kontrat yılı kadar para ödüyorsun. O yüzden son senesindeki oyuncuya böyle yapmak asıl en kötüsü.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

1) Takımımdaki uzun kontratı olan bir oyuncuya böyle birşey yapmak mantıklı olan gibi duruyor.

2) Bunu zaten biz isteyerek yapmıyoruz oyuncu ve diğer klubun istemesiyle alakalı.

3) Ama biz istersek oyuncuyu yollamayarak bu parayı ödemeyerek yani transferi iptal edebiliyoruz

4) Bizde yeni bir oyuncu alırken eğer böyle bir durumla karşılaşırsak ( şu ana kadar hiç karşılaşmadım ) uzun kontrat önerirsek bize faydası olabilir nasıl olsa paranın bir kısmını eski takımı ödeyeceği için.

5) Ben durumu anLadım Kontratın bir kısmını ödetmek oyuncunun elinde fakat parayı vermemek bizim elimizde.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

1) Takımımdaki uzun kontratı olan bir oyuncuya böyle birşey yapmak mantıklı olan gibi duruyor.

2) Bunu zaten biz isteyerek yapmıyoruz oyuncu ve diğer klubun istemesiyle alakalı.

3) Ama biz istersek oyuncuyu yollamayarak bu parayı ödemeyerek yani transferi iptal edebiliyoruz

4) Bizde yeni bir oyuncu alırken eğer böyle bir durumla karşılaşırsak ( şu ana kadar hiç karşılaşmadım ) uzun kontrat önerirsek bize faydası olabilir nasıl olsa paranın bir kısmını eski takımı ödeyeceği için.

5) Ben durumu anLadım Kontratın bir kısmını ödetmek oyuncunun elinde fakat parayı vermemek bizim elimizde.
    4 ile 5 hariç gerisi doğru.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

bana göre 4 ile 5 de doğru.Neyse bu transfer politikası gibi birşey.

Ben öğrenmem gerekeni öğrendim herkesin doğrusu kendisine

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

4- Senin uzun kontratının bir anlamı yok Turgut. En azından ben öyle düşünüyorum. Eğer oyuncunun geldiği takım ödeyecekse bir kısmını paranın senin kontratın süresince değil oyuncuyla olan kendi kontratı süresince öder parayı. Mantıklı olan bu gibi geliyor bana.

5- Parayı vermemek senin elinde ama her zaman paranın bir kısmını da kulüğbüm öderse gelirim demiyor oyuncu. Parayı az verirsen reddedip atabiliyorda.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Günümüzde bu uygulama Güiza içinde konuşuluyor. Hercules gibi takımlar Güiza'nın kontratının bedelini ödeyemeyecek olmasından dolayı böyle bir çözüm düşünüyorlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    4- Senin uzun kontratının bir anlamı yok Turgut. En azından ben öyle düşünüyorum. Eğer oyuncunun geldiği takım ödeyecekse bir kısmını paranın senin kontratın süresince değil oyuncuyla olan kendi kontratı süresince öder parayı. Mantıklı olan bu gibi geliyor bana.
    Eralp'in dediğine göre
    Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Yeni klübüyle yaptığı kontrat bitene kadar ödersin.
    Mesela C.ronaldo ile 5 sene imzaladık fakat real'de son senesiydi.

Real bize 5 sene ödeyecek yani bu parayı.Eğer 1 sene ise gerçi o da karlı iş (:

Aman neyse sanki para reel para Başkan bakar bir çaresine

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Oyuncuyu gönderirken seninle olan kontratı süresince maaşının bir kısmını ödemeye devam ediyorsun. Ben Sunderlandden çoğu oyuncuyu böyle gönderdiğim için biliyorum Ss atayım :

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Mesela C.ronaldo ile 5 sene imzaladık fakat real'de son senesiydi.

Real bize 5 sene ödeyecek yani bu parayı.Eğer 1 sene ise gerçi o da karlı iş (:
    Hayır Real o kadar aptal değil. 1 sene öder neden 5 sene ödesin. Geri kalan 4 sene sen başının çaresine bakarsın.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Benim bildiğim ise bizim göndermeye çalıştığımız oyuncu bizimle olan kontratının sonuna kadar alacağı paranın bir kısmını talep ediyor. Eğer anlaşmak üzere olduğu takım maaş olarak yeterlilik gösteremiyorsa oyuncu aradaki farkı bizden talep ediyor. verip vermemek size bağlı. Ama olay oyuncunun bizimle olan kontrat süresi kadar. Satıldığı takımla yaptığı kontrat bizi bağlamıyor. Gerçek hayatta da öyle değil mi zaten

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ya arkadaşlar oyunda zaten açık açık yazıyor..

Bizden giden oyuncu para talebinde bulunuyor ve verirsek gidiyor.. Bende genelde veriyorum... Sözleşmesi bitene kadar ödüyoruz... İyi bir paraya satıyorsam niye maaşını ödemeyi kabul etmeyeyim ki ?

Bizim aldığımız oyuncuda da aynı şekil.. Fener'den bir oyuncu aldım.. Kendisi ile 5 sene imzaladım.. Fener 5 sene boyunca para ödemeyi kabul etti ve öyle transfer ettim. Yukardaki Ronaldo örneğinde olduğu gibi.

Yani pekte önemli değil..
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Oyuncunun transfer olmadan önceki kulübündeki sözleşme süresi ne kadarsa ozmana kadar ödüyoruz.

Nesil
    2006

Zaten o teklifte süre yazmıyor mu? Şu kadar yıl boyunca ödenecek miktar deniliyor.

Eğer o oyuncu benim takımımda sorun yaratıyor veya yabancı sınırlamasına takılıyorsa zaten gönderiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by liseli2626 View Post
    Ben hepsine okey diyorum
    Adam kalıp zarar etmektense 1 milyon euroya verip 250000 euro maaşını ödedigim çok oldu
    bende edicemde hem bedava veriyom hem maaşını da ben ödicem olmuyor dediğin gibi olsa

Nesil
    2006
    Yer
    kediye kafa attığım yerde

onun yerine karşılıklı sözleşmesini feshet 350.000 euro en fazla 450.00 felan oluyor okadar tazminat ödüyorsun

tek tarafl feshedersen 1m euroyada çıkabiliyor tabi finans iyi değilse yönetim engelliyor

genelde karşılıklı feshetmeye bak

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by remzi1242 View Post
    onun yerine karşılıklı sözleşmesini feshet 350.000 euro en fazla 450.00 felan oluyor okadar tazminat ödüyorsun

tek tarafl feshedersen 1m euroyada çıkabiliyor tabi finans iyi değilse yönetim engelliyor

genelde karşılıklı feshetmeye bak
    1.şık ya feshetmek istemiyor
    2.yada çok fazla para istiyor
    bende sinirlenip fmrte den maaşını 0 yaptım böylece 0 karşılığı feshettim(450binden iyidir ki 1.1 m idi tek taraflı olarak 475 bine evvelden reddetmiştim neden takıma faydası olmayan adama üste para vereyim ki diye)
    zaten oyundanda sıkılmıştım çıktım editörden 2 takım kuruyorum birisine menajer olucam öbürü de rakibim olacak(gerçi fm 2006 yada nss 3 te olamamıştı ya neyse)
    hadi iyi oyunlar.

Nesil
    2006
    Yer

oyuncuyu satılık listesine koy

gereksiz de ayrılıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

oyuncuyu satılık listesine koy

gereksiz de ayrılıyor
    yeni gelen oyuncu transfer listesine koysan da gitmiyor
    dediğin gibi olsa eyvallah
    zaten oyunu sildim

Nesil
    2006
    Yer

transfer listesine koyduktan sonra

kadro durumunu as takım yada yedek yaparsan gitmez

ama kulüp tarafından gereksiz oalrak ayarlanmış dedinmi

yakın gecelekte klüpten ayrılmayı planlıyor yazmaya başlıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

transfer listesine koyduktan sonra

kadro durumunu as takım yada yedek yaparsan gitmez

ama kulüp tarafından gereksiz oalrak ayarlanmış dedinmi

yakın gecelekte klüpten ayrılmayı planlıyor yazmaya başlıyor
    anlaşılmadı herhalde
    kulube yeni gelen oyuncu olduğundan gereksiz tr.list diyorum bedava öneriyorum gene gitmiyor klüpte kalmak istiyormuş bende fmrte kullanarak şutladım zaten oyunuda bu tarz şeylerden sıkılıp bıraktım editörden yeni takımımı yapıyorum yarında rakibimi yapıcam.

Mesaj Yetkileri