1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Bu ne anlama geliyor?

Default Bu ne anlama geliyor?

Oyunun transfer maddelerinde böyle bir şey gördüm ne anlama geldiğini bilen var mı?Sağ alttaki sell clause yazısına tıklayınca o seçenek geldi ben de evet deyince ikinci ss çıktı haberlerde.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Oo ilk defa gördüğüm birşey bu Şöyle bir şey olabilir: Sanıyorum sen Emre Çolak ı Fenere satmışsın, ve sonraki transferinden %50 pay alma opsiyonunu koymuşsun. Ordaki yaptığın işlemde bu %50 transfer payını silip onun yerine sana 2.95m€ veriyor.

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Oo ilk defa gördüğüm birşey bu Şöyle bir şey olabilir: Sanıyorum sen Emre Çolak ı Fenere satmışsın, ve sonraki transferinden %50 pay alma opsiyonunu koymuşsun. Ordaki yaptığın işlemde bu %50 transfer payını silip onun yerine sana 2.95m€ veriyor.
    Yani o paraya razıysam ya da paraya ihtiyacım varsa bunu yapmalıyım.Ama başka bir takıma daha yüksek bir meblaya giderse daha fazla para alma ihtimalim var.Tercih bana kalmış yani öyle mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Aynen öyle.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Evet aynen öyle

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bnde ilk defa gördüm satış maddesi koymuşşsun satarken,bu hakkından para karşılığında vazgeçebiliyorsun yani satış hakkını satmış oluyorsun

Vay güzel bir ayrıntıymış

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

bunu oyun öncesinde yenilikler adı altında okumuştum. ama oyunda hiç rastlamadığım sigames in süpersonik yeniliklerinden biri olduğunu düşünüyordum, ta ki bunu görene kadar...

Yalnız bie şey farkettim.Bu durum tamamen karşı kulübün isteğine bağlı.Daha önce bu şekilde görünen bazı oyuncularım şimdi görünmüyor.

Mesaj Yetkileri