Oyunun transfer maddelerinde böyle bir şey gördüm ne anlama geldiğini bilen var mı?Sağ alttaki sell clause yazısına tıklayınca o seçenek geldi ben de evet deyince ikinci ss çıktı haberlerde.
![]()
Oyunun transfer maddelerinde böyle bir şey gördüm ne anlama geldiğini bilen var mı?Sağ alttaki sell clause yazısına tıklayınca o seçenek geldi ben de evet deyince ikinci ss çıktı haberlerde.
![]()
Oo ilk defa gördüğüm birşey buŞöyle bir şey olabilir: Sanıyorum sen Emre Çolak ı Fenere satmışsın, ve sonraki transferinden %50 pay alma opsiyonunu koymuşsun. Ordaki yaptığın işlemde bu %50 transfer payını silip onun yerine sana 2.95m€ veriyor.
Aynen öyle.
Evet aynen öyle
Bnde ilk defa gördüm satış maddesi koymuşşsun satarken,bu hakkından para karşılığında vazgeçebiliyorsun yani satış hakkını satmış oluyorsun![]()
Vay güzel bir ayrıntıymış![]()
bunu oyun öncesinde yenilikler adı altında okumuştum. ama oyunda hiç rastlamadığım sigames in süpersonik yeniliklerinden biri olduğunu düşünüyordum, ta ki bunu görene kadar...![]()
Yalnız bie şey farkettim.Bu durum tamamen karşı kulübün isteğine bağlı.Daha önce bu şekilde görünen bazı oyuncularım şimdi görünmüyor.