1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Pilot kulüplerle sözleşme nasıl fesh ediyoruz ?

Nesil
    2007
    Yer
    34

Question Pilot kulüplerle sözleşme nasıl fesh ediyoruz ?

Bulamadım arkadaşlar bilen paylaşırsa sevinirim
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

O kulüple bağlantı kurduğun tarihten sonra en az 1 yıl geçmesi gerekiyor feshetmen için.

Informations a girip affilication clubs a tıkla,orda sana bağlı olan klüp(ler)in listesi çıkar. Hangisi iptal etmek istiyorsan ona tıkla ve aşağıdaki butondan iptal et

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Yabancı bir kulüple nasıl anlaşma yapcaz peki ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yönetimden uluslararası bir kulüp bulmalarını talep etmelisin yanlış hatırlamıyorsam..

2-3 yıl aynı klüpte başarılı olursan, feeder clup istediğinde sana seçenek sunuyorlar.

Ordan İnternational loan olanı seçtiğinde yurt dışından feeder arıolar. olay bu

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Yabancı bir kulüple nasıl anlaşma yapcaz peki ?
    Başarılı bir kaç yıl geçirdikten sonra, sana kulübün bu imkanları açıyor, hatta anlaşmak istediğin kulübü seçiyorsun ve teklif götürüyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Başarılı bir kaç yıl geçirdikten sonra, sana kulübün bu imkanları açıyor, hatta anlaşmak istediğin kulübü seçiyorsun ve teklif götürüyorlar.
    Evet seçenekler çıkmıştı. Hepsini denedim de sadece en üstteki seçeneğe bulmuşlardı. İstediğim kulübü seçmeye de girdim ama bilgisayar acaip kasmaya başladı o zaman

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Evet seçenekler çıkmıştı. Hepsini denedim de sadece en üstteki seçeneğe bulmuşlardı. İstediğim kulübü seçmeye de girdim ama bilgisayar acaip kasmaya başladı o zaman
    Eğer kötü bir performansa ait bir bilgisayar ile oynuyorsan ve dünyada ki bütün kulüpleri sıralıyorsan, orada çok fazla bekleme yapıyor, iyi bir bilgisayarda bile açılması en az 10 saniyeyi buluyor.

Mesaj Yetkileri