Originally Posted by
yorumsuz1i
Aslında bu konunun daha önce açılması lazımdı.Herkes biliği bugları buraya yazarsa bu bugları bir rapor halinde sigamese iletebilir.Sigames de bu bilgiler ışığında daha az hatalı oyun çıkarır diye düşünüyorum.İlk örneği de ben vereyim.
Yozgatsporu yönetiyorum.Bana 30000 euro civarı maaş bütçesi veriyorlar.Ben oyuncuya 70000 civarı maaş önerebiliyorum.Oyuncu transfer ettikçe bu rakam düşüyor.ve en fazla 3000 önerebiliyorum.Bu yüzden ben de alacağım bütün futbolculara aynı anda sözleşme öneriyorum.Maaş bütçem 500000 civarına çıkıyor yönetim buna engelde olamıyor.Bence oyundaki alt küme takımları için en önemli buglardan birisi bu.Sanırım yapay zeka hatası.Gerçekte yönetimler buna izin vermez.Oyunda da sözleşme önerdiğin anda maaş bütçesinde düşme olmalı bir şekilde ayarlamalılar.Alt küme ligleri gerçekçi hale getirmek istiyorlarsa bunu kesinlikle yapmaları lazım.Hangi fm oyuncusu düşmemeye oynayan bir alt lig takımını çoğunlukla ilk sene ya da bir kaç sene içinde küme atlatmıyor.Belki çok zevkli oluyor ama gerçekten düşmemeye oynamanın zevki bence bambaşkadır.Fm ye de bu yüzden başlamıştım zaten.