Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 66 sonuç

Konu: Fenerbahçe'nin Rakibi PAOK

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Fenerbahçe'nin Rakibi PAOK

UEFA Şampiyonlar Ligi

28.07.2010 Ajax 1 - 1 PAOK
    04.08.2010 PAOK 3 - 3 Ajax

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yunanlılar için lokum gibi kura. türk lokumu yesinler bakalım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Değer : 55.700.000 EUR
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zor kura oldu bızım ıcın bakalım ne yapıcaz. Bu maçta olay çıkar hemde ne olaylar

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

bu maçta olay çıkıcak gibime geliyor Allah utandırsın.İçerde veya dışarda bilemiyorum ama...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Keşke yunan takımı çıkmasaydı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

2 Lig,5 Kupa şampiyonlukları var.Maçlarını 29.800 kişilik bir statta oynuyorlar.İlk maçta atmosfer çok tehlikeli olacaktır.Belki bizimkiler baskı altındayken nasıl futbol oynanması gerektiğini hatırlar.

Ajax gibi bir takıma da yenilmeden elendiler.Muhakkak çok ciddiye almamız lazım bu takımı.Yoksa tur çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

En ciddi rakip Paok'tu ve bende Paok'un gelmesini çok istiyordum açıkçası. Aziz Yıldırım gerekli transferleri yapmazsa buradan da eleniriz evimize döneriz. İşte o zaman Aziz Yıldırım ve yönetimi orada biraz zor oturur. Şu an ki halimiz ve kadro yapımız ile daha doğrusu kafa yapımız ile turun favorisi PAOK diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe bu kadrosuyla PAOK'u elemeli diye düşünüyorum..PAOK her ne kadar tehlikeli bir takım olsa da yaşlı bir takımları var deplasmanda alınacak bir gollü beraberlikle içeri de turu geçer bence Fener..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

5 tane amatör takım var, gelen takıma bak, şans yok bizde, en azından o adı sanı duyulmamış takımlardan biri gelseydi de, 4-5 atıp moral bulsaydık.

Hem adı sanı duyulmamış bir takım olmadığından, kadronun şu haline de bakarsak, takımdan oyuncu gönderilmeyecektir, bu riske girmeyeceklerdir, bu nedenle de PAOK gelmesin istiyordum.

Takviye yapılması şart, takviyenin yanında sezonun ilk maçı da güzel oyun ve galibiyetle tamamlanmalı ki takımın havası değişsin. Deplasmandaki maça az süre kaldı, hala bu kadronun PAOK'u rahat eleyebileceğini düşünüyor olabilirdim, kadro o kadar da kötü değil ama işte iyi bir başlangıç olmadı, işler kötü gidiyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dimitrios Salpingidis - 5.500.000 en değerli oyuncuları.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Young Boys maçındaki futbol baz alınacaksa favori PAOK, ki bir forvet transferi olsa dahi ne kadar şeyi değiştirebilecek ? En önemli şey bu kadar kısa sürede akılların başa gelmiş olması.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Dimitrios Salpingidis - 5.500.000 en değerli oyuncuları.
    En kötü şey de bu ya.Yunan Milli Takımı'nın as forveti.Geçen sene Panathinaikos-Galatasaray maçında bize gol atan isim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

geçen sene şampiyonluğa çok yaklaşmışlardı gibi bişey duydum ibrahim kutluay bağlanmıştı Ntvspor'a yani cidden zor kura kağıt üstünde ama sanki çok net bi şekilde turu geçicez gibi geliyo bana sanki düzelecek Paok maçlarına kadar takım
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Freddy77 View Post
    Young Boys maçındaki futbol baz alınacaksa favori PAOK, ki bir forvet transferi olsa dahi ne kadar şeyi değiştirebilecek ? Maçlar ne zaman oynanacak acaba.
    19 Ağustos 1.maçlar,26 Ağustos rövanşlar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eleriz. Bu takımada elenirsek başkan istifasını hemen vermeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

zor kura olmuş, deplasman çok zor ama içerisi için de ne söylenir bilemem, young boys maçını gördük

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Fenerbahçe çok zorlancak çok ama geçer diye düşünüyorum(belirteyim Y.Boys maçındaki futbolla hayatta bu takım elenmez.Fenerbahçe'nin biraz aklı başına gelmiştir belki diye bu yorumu yapıyorum).PAOK çok sağlam takım çok...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe kağıt üzerinde maçın mutlak favorisidir.

Yalnız Fenerbahçe'nin şuan içerisinde bulunduğu durum itibariyle rakibinde belirli bir kalitede olması acaba ne olur dedirtiyor.

Fenerbahçe'nin deplasmanda oynayacağı futbol tur için yorumlarımız netleştirecektir.

Muhtemelen Lugano ilk maçta oynayacak.Stoch cezalı.Belki Dia solda,Kazım sağda oynayabilir.Bugün yarın forvet transferi de biterse Young Boys maçlarını unuturuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

1 forvet transferiyle takım bir anda süper oynamaya başlamayacak elbette ama Lugano-Gökhan-Mehmet-Özer bu maçlarda oynayabilecek duruma gelirler. Bu eksiklerin de takıma katılması elbette etkileyecektir.

Forvet transferini sadece takımda ayrı bir hava yaratması için gerekli görüyorum yoksa şu durumda bu takım üst üste 4-5 maç kazanmadan, kendine güvenli, bol pas yapan güzel futbol oynayan bir hale gelemez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Asbaşkanlarımızdan İlhan Ekşioğlu, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Yunanistan’ın PAOK takımıyla eşleşmemizi değerlendirirken; rakipten çok futbolcuların saha içinde gerekli mücadeleyi göstermesinin tur için daha önemli olduğunu söyledi.

İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekiminde Fenerbahçemizi temsil eden İlhan Ekşioğlu, canlı telefon bağlantısıyla FBTV’ye verdiği demeçte, "Kura hayırlı olsun. Rakip kim olursa olsun, sahadaki futbolcular gerekli mücadeleyi göstermedikten sonra bir şey fark etmiyor. Beklediğimiz mücadeleyi gösterirsek, bizim için rahat bir tur olacak ve gruplara kalacağız. İlk maçın deplasmanda olması avantajlı olarak gözüküyor. Tabii tüm bunlar kağıt üzerinde gözüken şeyler ama esas olan sahadaki mücadele" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Young Boys Şampiyonlar Ligi elemesinde kağıt üzerinde eşleşebileceğimiz en kolay rakipti ama biz gittik elendik. Şimdi de en zorunu çekelim ne olacak. Young Boys köy takımı diye transfer yapmayan yönetim acaba Paok'u da takımdan saymayıp bu işin Gökhan Ünal,Bilica, Cristian ile olacağına inanıyorlar mı? İnanıyorlarsa o zaman elveda Avrupa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

forvet alsakta almasakta lugano dönmeli bekir çok tercih edilmemeli, gökhana iyi bakılmalı maçta sorunsuz oynamalı,emrenin yanında mehmet,alex'İn yerine özer oynamalı.bunlar yapılırsa Alex'i ikinci yarıda çıkarttığı gibi bu maçtada oynatmama cesaretine sahip olursa Aykut hocam takımın çehresi değişebilir.tamam alex çok faydalı oldu bu takıma ama yavaş yavaş oynamasını istemiyorum artık ben takımımın özer oynarsa pas yeteneği olarak alexten düşük bi yeteneği var ama geçen seneyi hatırlayın her maç en çok koşan oyuncu özerdi istatistiklerde.Takıma çok fazla direnç kazandırır bu değişiklik.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu da değerler kendim resmimdir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Basın başladı bile Alex ile Aykut Kocaman'ı karşı karşıya getirmeye, hem Türk hoca olsun derler, Türk hoca olduğunda da destek vermezler, spekülasyon üretim karışıklık çıkarıp traj derdinde olurlar. Bekleyip göreceğiz istediğini rahatça yapabilecek mi yoksa baskıyı üzerinden azaltmak için eski tas eski hamam mı devam edecek Aykut Kocaman?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

3 sezon önce Fenerbahçe ; İnter, Chelsea, Sevilla gibi takımları yener diyorduk. Şimdi Young Boys gibi bir takıma elenip PAOK gibi bir takıma elenme korkusu yaşıyoruz.

Bu takımı buraya getirenler utansın.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Basın başladı bile Alex ile Aykut Kocaman'ı karşı karşıya getirmeye, hem Türk hoca olsun derler, Türk hoca olduğunda da destek vermezler, spekülasyon üretim karışıklık çıkarıp traj derdinde olurlar. Bekleyip göreceğiz istediğini rahatça yapabilecek mi yoksa baskıyı üzerinden azaltmak için eski tas eski hamam mı devam edecek Aykut Kocaman?
    Aykut Kocaman, Alex'i neden çıkardınız sorusuna çıkıp bu takım 5 senede 1 şampiyonluk aldı demek yerine, o an o gerekiyordu deseydi medya Alex-Aykut Kocaman'ı karşı karşıya getirmezdi. Aykut Hoca şeffaflıkdan yana tamam çok güzel ama oyuncunu medyanın önüne atmayacaksın.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Paok Ajax gibi bir takıma iki maçta da yenilmeden Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Zaten ateşli olan seyircileri rakiplerinin Türk takımı olması dolayısıyla iyice maça etki etmek isteyeceklerdir, yine alışık olduğumuz davranışlarda bulunacaklardır.

Normal şartlarda bu turun favorisi Fenerbahçe'dir ancak; hazırlık maçlarından itibaren oynadığımız pardon oynayamadığımız futbolu da göz önüne aldığımızda şanslar yarı yarıya gibi gözüküyor. Hatta sanki deplasmandaki ilk maçı kaybedip, evimizde de berabere kalıp elenecekmişiz gibi bir his var bende ama hayırlısı artık.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öyle gelişmedi olaylar, basının çarpıtması işte, neden çıkardınız diye sordular, o da anlattı. İleride 4 oyuncu topu kaptırdığımızda topun arkasına geçmiyordu, bu ilk maçta da böyleydi, 2. maçta da böyle devam edince, olmayacağını anlayıp merkeze 1 adam daha alma ihtiyacı hissettik, bu şekilde orta sahayı kontrol edersek pozisyon da buluruz diye düşündük dedi. Yani öyle gerektiği için Alex'i aldım, orta saha çok boş kaldığından dedi.

Sonra 3-4 soru daha soruldu ve birisi çıkıp Alex'in üzerine kurulmuş bir sistem var, Alex çıktığında ne düşündünüz gibisinden garip bir soru sordu, ona cevabı, bunu Alex'e bağlamayın, kişiler önemli değil bazı birikmiş sorunlar var, son 5 senede 1 şampiyonluk almış bir takım ve bu sorunları çözmek kolay değil diye cevap verdi.

Alex oynadığı için 5 senede 1 şampiyonluk aldık demedi. Bir çok sorun var dedi, basın da yavaş yavaş başladı haberler yapmaya. Aykut Kocaman'ın iyi niyetine kendisine karşı kullanıyorlar, yakında pişman ederler nasılsa konuşmayı keser.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri