Bilet hazır Güney Tribünündeyiz. Kupayı alır döneriz inşallah.
zor maç zor
İçimden bir his Bursa kupa serisini sürdürür diyor..
Çünkü şampiyon kadrosunu koruyarak üzerine kaliteli bir kaç isim aldılar. Bursaspor oyun anlamında da hazır gibi görünüyor. O nednele oyumu Bursa'ya attım...
Last edited by SAİT71 : 06.Ağustos.2010 at 17:30
Doğu tribünündeyiz bizde. Umarım zevkli bir karşılaşma olur. Lige moralli başlamak için iyi bir fırsat. . .
X takım alır tarzındaki yorumlar yerine ankete oy kullanmayı tercih edelim.
İki-üç kelimelik dandik yorumlara yer yok. "Sivas kazanır" gibi. Bu 2-3 kelimelik yorumların gelmemesi için maç konularına anket eklenmektedir, ankete oyunuzu vermeniz yeterlidir. Alt biter, üst olur gibi yorumlarınızı da, 2 takımın defansında sıkıntılar var bu nedenle gollü maç olur gibi bir nedene dayandırmalısınız.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=84593
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Trabzonun pek transfer yapmadigini , Bursa'ninda olan takiminin ustune koydugunu varsayarak yola cikarsak Bursa alir gibi duruyor ama tek macli finallerde onceden konusmak cok zor
İki takımı da hazırlık döneminde pek seyretmediğim için net bir yorum yapmak istemiyorum.Yine de Bursa transferleri ile,koruduğu kadrosuyla bir adım önde gözüküyor Süper Kupa için.
Merakla bekliyorum karşılaşmayı. Tabiiki gönlüm Bursa'mdan yana ama Trabzonspor'da kazanırsa hiç üzülmem. İyi olan, hak edenin kazanacağı maç olacağından hiç şüphem yok.
Kazasiz belasiz bol gollu bi mac olur insAllah
İki ekipte geçen yılki kadroyu birkaç iyi transferle takviye etti zevkli bir maç olur gibi favorimse bursa
Bursa alır gibi..
her türlü alt biter...
gönlüm Trabzon aklım Bursa diyor gönlümü destekliyorum![]()
Trabzonspor'a verdim iddaa'da.Maçı seyretmek için bir sebep çıktı,bekliyoruz maç saatini.![]()
güzal maç olacak gibi duruyor trabzonsporu destekliyorum
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
hakem bi garip
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Maçı anlatanın kim olduğunu biliyorum ama ismini hep unutuyorum. Yanlış olabilir ama, Fikret Engin diyesim geliyor. Takımlar seramoniye çıkarken, kupayı iki takımın da efsane oyuncuları taşıdı. Trabzonspor'dan Hami Mandıralı ile Bursaspor'dan Sedat Özden. Maçı anlatan arkadaş, Sedat Özden dedi, sonra durdu Sedat Öztürk dedi. Sonradan düzeltti Sedat Özden olarak. Böyle bir kupa maçı yayınlanıyor ve sen sunuyorsun bu maçı, hadi Sedat Özden gibi defalarca milli olmuş, Bursaspor tarihine geçmiş eski futbolcuyu tanımıyorsun diyelim -ki tanımayabilir, normaldir- peki yapılacak organizasyonlardan hiç mi haberiniz olmaz? Kupa taşınacakmış, kimler taşıyacak, isimleri ne falan? Büyük bir ayıp, başka bir açıklaması yok.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Trabzon daha istekli oynuyor..
Şu insuayı bi izleyemedik..
Cale ile Egemen'e sarı kart verildi. Kartlar doğru fakat şu ana kadar Bursaspor'da kart görmesi gereken Ömer ve Kırita'ya hakem kartını çıkarmadı. Hatta Ömer'in pozisyonlarda faul bile çalmadı.
O golde kaçmaz arkadaş
Artık NTVspor'la LigTv de olsun maçlar.Milletin kusurlarıyla dalga geçmeyi sevmem ama kekeme adamdan yorumcu mu olur ?.
Güzel şuttu![]()
ne vurdu yahu ? Çok sert bir hareketti Selçuğun yaptığı..
selçuk liverpoola gol atar![]()
İçimden bir ses diyor Teofilo'nun ayağını eline vercekler bu maç sanki![]()
trabzonun defansıda beya sağlammış![]()